Psn:ygultekin82 Gamertag:SolidRockTR PS3 Oyunlar:INFAMOUS,KILLZONE2 Limited Edition,MOTORSTORM PACIFIC RIFT,LITTLE BIG PLANET,UNCHARTED DRAKES FORTUNE,SIREN NEW TRANSLATION,HEAVENLY SWORD,MIDNIGHT CLUB LOS ANGELES,GT5P,SSF2 TURBO HD REMIX,TEKKEN DARK RESURRECTION X360 OYUNLAR:XMEN ORIGINS WOLVERINE,FIGHT NIGHT ROUND4,GHOST BUSTERS,RED FACTION GUERILLA,FIFA 09,PES 2009.......(80)
bu işin aslı rally degilmi cevap evet ise rally sport challenge 3 olmalı ms tercihi hiç b yerde haberi makelsi filanda yok gelecek diye ben rally hastası olarak bu oyunun cıkmasından yoneyım ama sanırım cıkmayacak.oynayan ark. bilir zaten rally sport challenge 2yi bu tur rally oyunlarının hepsini toplasanız rally sport challenge etmıyor kanımca.xboxda neydi o be oyunu oynarken hdye attıgımız sarkıları dinliyoduk ps2 sahipleri o nasıl olurya diyolardı D::D:
Adam gibi bir oynanış yapsınlar ya, bu haliyle bir halta benzemiyor oyun.. her ne kadar güzel grafikleri ve hasar modellemesi olsa da iğrenç bi oynanış var.Cmr 5 gibi yapsınlar canımı yasinler yaa,böle olmasın oyun.
Oyunu daha tecrübe edebilmiş değilim.Aklıma takılan yalnızca "FRAME DÜŞMESİ" idi,galiba oynanış çok basit.Hı! ne dersiniz.Bence SEGA RALLY süper olucak.
Vay be ilk çıktıında burda remen taklalar atanlar şimdi oyunu beğenmemekle kalmıyor bir de yerin dibine sokuyolar.. Neden acaba? Hakkaten merak ediyorum.. 2 gün eveline kadar bu derece olumsuz eleştirilmiyordu bu oyun.. İlginç. Birden bire oldu herşey. Sıcak bir yaz akşamıydı, birden bire gelişti herşey, rüzgar hafif hafif esiyodu...
Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...
Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...
Peki sen nereden biliyorsun 3-5 ay sonra çıkacak diye oyunun daha iyi olacağını?Burada oyunu kötüleyen arkadaşlar kendi platformlarına öncelikli çıkan bir oyunu kontrolleri kötü diye not düşmüşler.Kimsenin oyunu önce göklere çıkarıp,sonra yere çaldığı yok.
Belliki Dirt'ün yapımcısının Ps3 versiyonu hakkında söylediklerini duymamışsın.. Bi izle istersen videoyu. Başlığı var forumda. Bu arada yok yok, ilkönce göklere çıktı hatta inanılmaz dendi, aynı arkadaşlar şimdi berbat diyebiliyor. Sanırım son 2 günde karar verdiler kontrollerin iyi olmadığına. Öyle görünüyor...
Sen her konuyu farklı yerlere çekmekten bıkmayacaksın anlaşılan,
1000 Club: Terminator Salvation, X-Men Origins Wolverine, Resident Evil 5, 50 Cent: BoTS, Spiderman: WoS, Dead Space, Assasin's Creed, Bioshock, Soul Calibur IV, Bourne Conspiracy, NBA Ballers, Burnout Paradise, Superman Returns, Beowulf, Avatar TLA:TBE, F4:ROTSS, At World's End, TMNT, FNR3
acaba cidden sürüşteki kötülükler yüzünden mi? çunku CMR 3 Hezimet olmuştu PC de sürüş açısından fln çok kötü idi o muhteşem CMR2 den sonra... hemen 1 sene geçmeden CMR4 mü ne çıkmıştı. öyle bişe olmuştu yani. tekerrür mü ediyor acaba olay. biz daha PS3 te oynayamadık oyunu ya
Serhan UYGUR Bu PS3 öyle bir alet ki, koydukça koyuyor - patlattıkça patlatıyor bombaları, dün ona sataşan bugün herkes perişan. Killzone 2 , Cell, GT5, LBP vs.. VAR OĞLU VARR! Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb TokatZone 2 - Tokatistance 2 – TokatTurismo 5 >> PS3 NTSC J 60 GB + NTSC U 20GB <<Tokat Big Planet – God Of Tokat 3 – Tokat Gear Solid Full MultiPlatform Gaming Monster >> 2 x XboX 360 NTSC-U Premium << Geow 4 – Fable 7 – Halo 10 – PGR 20 :P Samsung LE-40M87BD 40" 15000:1 1080P LCD TV + Samsung LA-46A610A3R XZN 46" 30000:1 1080P LCD TV PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
Orjinalden alıntı: sony555
Peki sen nereden biliyorsun 3-5 ay sonra çıkacak diye oyunun daha iyi olacağını?Burada oyunu kötüleyen arkadaşlar kendi platformlarına öncelikli çıkan bir oyunu kontrolleri kötü diye not düşmüşler.Kimsenin oyunu önce göklere çıkarıp,sonra yere çaldığı yok.
ben soylemiyorum oyunu yapan adam soyluyor daha iyi olcak diye.yoksa ben nerden bilecem daha iyi olup olmadigini.belki de bilmiyorsundur gecenlerde forumda bununla ilgili bi konu acilmisti.oralara bi gozat istersen
Vay be ilk çıktıında burda remen taklalar atanlar şimdi oyunu beğenmemekle kalmıyor bir de yerin dibine sokuyolar.. Neden acaba? Hakkaten merak ediyorum.. 2 gün eveline kadar bu derece olumsuz eleştirilmiyordu bu oyun.. İlginç. Birden bire oldu herşey. Sıcak bir yaz akşamıydı, birden bire gelişti herşey, rüzgar hafif hafif esiyodu...
PS toparlanmaya başladı ya ondandır abi. Kötü portlara yol gözüktü, ya eşit ya daha iyi özellikler ile geliyor oyunlar, alışkanlık yapınca işte SC Double Agent gibi rezil portlar böyle oldu. Söyledik acele etmeyin diye ama muhaha zuhaha smiley'leri uçuştu. Sakal olmayınca dinletemiyoruz işte. Cidden PS'in o iğrenç seviyede kalacağını düşünenler varmış ya ona şaşıyorum ben.
Orjinalden alıntı: sony555
Sen her konuyu farklı yerlere çekmekten bıkmayacaksın anlaşılan,
oooo sizde hemen alindiniz ha.hem konuyu farkli bir tarafa cektigim yok ben sadece adventure arkadasimizin soylediklerine katildim dogal olarak
Aslında herkes biliyor neyin nasıl gelişeceğini de çaktırmıyolar. Yiğitliye şey sürmüyolar yani.. Bak Duble Ajan olayını iyi hatırlattın, SC Ps3'e çıkmıyo ama 6 çıkar herhalde. SC'de sesler çok önemlidir biliyosun, 7.1'i duyan Fisher baba Ps3'te takılmak isteyebilir bak..
Kontroller tek kelimeyle rezalet. Yani 5 yaşında çocuğu koysan NFS2 oynar gibi oynamaya başlar DiRt'ü. O derece basit. Ralliyi ralli yapan viraj alma hissiyatı SIFIR. Daha ne yapayım böyle oyunu ben. CMR04 gibi olursa oynanır DiRt2 yine eski oyun gibi olursa isterse iki kat grafiği olsun vız gelir tırıs gider.
O derece basit. Ralliyi ralli yapan viraj alma hissiyatı SIFIR. Daha ne yapayım böyle oyunu ben. CMR04 gibi olursa oynanır DiRt2 yine eski oyun gibi olursa isterse iki kat grafiği olsun vız gelir tırıs gider.
sana laf yok zaten yasin.sen dirt ilk ciktigi zamanda olumsuz elestiriler yapmistin.yani lafimiz sana degil.
Orjinalden alıntı: sony555 oooo sizde hemen alindiniz ha.hem konuyu farkli bir tarafa cektigim yok ben sadece adventure arkadasimizin soylediklerine katildim dogal olarak
Her ne kadar PS3'ü alakasız yerlerde ortaya atsanız da en azından adventure tezlerini tutumlu örneklerle destekliyor, anlamsız bir şekilde savunmuyor olayları.
Neyse gene PS3-Xbox olayına döndü burası, saolun arkadaşlar! En güzeli her zamanki gibi cevap vermemek olacaktı ama diğer üyeler kusura bakmasın tutamasım kendimi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 16 Temmuz 2007; 2:04:21 >
1000 Club: Terminator Salvation, X-Men Origins Wolverine, Resident Evil 5, 50 Cent: BoTS, Spiderman: WoS, Dead Space, Assasin's Creed, Bioshock, Soul Calibur IV, Bourne Conspiracy, NBA Ballers, Burnout Paradise, Superman Returns, Beowulf, Avatar TLA:TBE, F4:ROTSS, At World's End, TMNT, FNR3
Diye haber sunulduğunu daha önce görmemiştim. Hele destur ne zamana çıkacakmış, yeni bişeyler varmıymış demeden direk ps3 ile girmişsin. Codemasters a kız kızacaksan onlar ps3'e daha iyisini hazırlamış, ps3'ün suçu ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 16 Temmuz 2007; 2:08:57 >
Şimdiye kadar ürettiğimiz en karmaşık yonga diyen Nvidia yalancıydı.
7+1 çekirdekli ve devasa işlem gücü sunan CELL spesifikasyonları uydurmaydı, Sony tamamen yalancıydı.
RSX ve Cell'in ortak işlem gücünü ele alarak RSX'i yılın ekran kartı seçen siteler yalancıydı.
2.18 teraflops işlem gücü için övgüler yağdıran teknik elemanlar yalancıydı.
Bluray geleceğin teknolojisidir diyen yapımcılar yalancıydı.
Herkes yalancıydı da bir bizim forumumuzun ordinaryus profesörleri doğruyu söylüyordu, evet herşey yalandı.
Ama gelin görün ki tek çekirdekli yavaş bir işlemciden ve 7800 ayarında orta halli bile sayılamayan bir ekran kartından bu fizik ve animasyonlar çıktı.
7+1 çekirdekli ve devasa işlem gücü sunan CELL spesifikasyonları uydurmaydı, Sony tamamen yalancıydı.
RSX ve Cell'in ortak işlem gücünü ele alarak RSX'i yılın ekran kartı seçen siteler yalancıydı.
Herkes yalancıydı da bir bizim forumumuzun ordinaryus profesörleri doğruyu söylüyordu, evet herşey yalandı.
Ama gelin görün ki tek çekirdekli yavaş bir işlemciden ve 7800 ayarında orta halli bile sayılamayan bir ekran kartından bu fizik ve animasyonlar çıktı.
Nasıl oldu bu, vallahi şaşılacak iş.
Biz zamanında söyledik be dostum.. Klasik programlama teknikleri yeni nesil işlemci ve gpu için verimsiz oluyor diye.. Fakat millet doğal olarak ekran görüntülerine bakarak "bu mu ps3?" diye sordu ve alay etti.. Şahsen programlama tekniklerinin gelişebileceğini ve farklı yollardan aynı sonuca gidilebileceğini söyledim.. Takan olamadı haliyle Yukarıdaki animasyon işlemci yüküne inanmayan arkadaşlara bir nebze açıklayıcı olmuştur umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 16 Temmuz 2007; 2:43:19 >
Ya oyun mükemmel, oynadığım en iyi yarış oyunu. Kontrolleri hiç fena değil buggy sürmek acaip eğlenceli. Motorstormun altından girer üstünden çıkar o derece.
Şu anda en mantıklı konsol Xbox360 tır, gelecektede PS3 olacaktır, gidipte şimdiden PS3 alanlar, sadece fanatiktir, yada işi bilmiyordur, şu forumda 1 haftasını geçirmiş tarafsız birine sor, şu ande ne alırsın diye Xbox360 der çünkü öyle, oyun zenginliği, oyun kalitesi, konsol fiyatı vb. her yönde xbox360 önde.
Ama dediğim gibi ileride PS3 ün bayrağı devralacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Temmuz 2007; 3:15:48 >
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr --- WD TV HD Media Player ... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR... Intel Q6600 / Biostar P35-D2A7 / 4gb G.Skill / Gecube HD2400 Pro / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution
Pek doğru bir genelleme olmamış. Bu yorum bazı arkadaşları kızdırabilir bence. PS3 sahibi arkadaşlara sorsak onlar da kabul edecektir erken olduğunu. Fakat hepsinin vardır geçerli bir sebebi. Ya dediğin gibi Sony'den başkasına güvenmezler, yani fanatiklerdir, ya bekledikleri bir oyun vardır ya da 360'ın donanımından çekindikleri için PS3 almışlardır. Bana sorulduğunda ben de 360 tavsiye ediyorum; artıları bu, eksileri bu diye belirtiyorum. İşine geliyorsa PS3'den daha fazla oyun zevki sunuyor şu an diyorum. Fakat o kişi PS3 almakta karar kılarsa bu işten anlamıyorsun, fanatiksin gibi ithamlarda bulunmuyorum. Kimsenin keyfine karışmak bize düşmez çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 16 Temmuz 2007; 3:29:08 >
yorumun doğru ancak ben biraz daha realist yaklaşıyorum, bu forumda fanatiklik öyle az buz değil, çok ciddi boyutlarda, işte konular burda, işte içine yazılan mesajlarda burda...
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr --- WD TV HD Media Player ... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR... Intel Q6600 / Biostar P35-D2A7 / 4gb G.Skill / Gecube HD2400 Pro / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution
Samsung PS50A656 / PS3 80gb PAL / Philips DVP5960 hdmi 720p/1080i dvd-dvix/pioneer VSX D712 AV Receiver/Pioneer Sw-80 Active Subwoofer/ Sony SS series 1center/2front/2rear
Oyunu pek sevmiyor olmama rağmen oynadım bitirdim grafikleri harbi iyi bayada zor ama o yolları biraz daha geniş yapmaları lazım ikincisinde. Arabayı yolda tutmakla uğraşmaktan oyundaki diğeri güzellikleri göremiyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmes -- 18 Temmuz 2007; 10:07:00 >
ozan her zaman söylemiştim, bu ps3 e laf edenlerin hepsinin tek ilacı var, o da ZAMAN, zaman geçtikçe Tokatlar bir bir iniyor, donanıma edilen laflar oyunlara edilen laflar bir bir yutulmaya başlanıyor... ve daha bu bi başlangıç... Daha Zaman geçtikçe artık kimse bi kelime bile söyleyemeyecek. biz en iyisi susalım diyecekler...
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
Şimdiye kadar herkes yalan söylüyordu zaten.
Nasıl oldu bu, vallahi şaşılacak iş.
Serhan UYGUR Bu PS3 öyle bir alet ki, koydukça koyuyor - patlattıkça patlatıyor bombaları, dün ona sataşan bugün herkes perişan. Killzone 2 , Cell, GT5, LBP vs.. VAR OĞLU VARR! Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb TokatZone 2 - Tokatistance 2 – TokatTurismo 5 >> PS3 NTSC J 60 GB + NTSC U 20GB <<Tokat Big Planet – God Of Tokat 3 – Tokat Gear Solid Full MultiPlatform Gaming Monster >> 2 x XboX 360 NTSC-U Premium << Geow 4 – Fable 7 – Halo 10 – PGR 20 :P Samsung LE-40M87BD 40" 15000:1 1080P LCD TV + Samsung LA-46A610A3R XZN 46" 30000:1 1080P LCD TV PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
Oyun kötü mü? valla bence forza2den bile iyi.Bu oyundan aldigim zevki baska hicbir araba yarisindan almadim.2.oyunuda cikar cikmaz alicam merakla bekliyorum
Zaten oyunun kontrollerinin basit tutulmasının sebebide o daracık yollar.Eski kontrol sistemi ile bu oyunu kimse oynayamazdı.Kontrollerin değişmesi için yollarında genişletilmesi lazım.O değil de bu oyun,hatta demosu ilk çıktığında Motorstorm'dan bile iyiydi bu forumlarda... Hey gidi günler...
Psn:ygultekin82 Gamertag:SolidRockTR PS3 Oyunlar:INFAMOUS,KILLZONE2 Limited Edition,MOTORSTORM PACIFIC RIFT,LITTLE BIG PLANET,UNCHARTED DRAKES FORTUNE,SIREN NEW TRANSLATION,HEAVENLY SWORD,MIDNIGHT CLUB LOS ANGELES,GT5P,SSF2 TURBO HD REMIX,TEKKEN DARK RESURRECTION X360 OYUNLAR:XMEN ORIGINS WOLVERINE,FIGHT NIGHT ROUND4,GHOST BUSTERS,RED FACTION GUERILLA,FIFA 09,PES 2009.......(80)