Colin McRae DiRT 2 - ÇIKTI ! Serbest Bölge (RF) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Xbox

C.R.U.I.S.E.R -> Colin McRae DiRT 2 - ÇIKTI ! Serbest Bölge (RF) (15 Temmuz 2007; 13:29:42)

DiRT-2

[image]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7a/Dirt_2_box_art.jpg[/image]

YAPIMCI: Codemasters
YAYINCI: Codemasters
ÇIKIŞ TARİHİ: 8 Eylül 2009

.:Solid Snake:. -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 14:51:51)

Güzel bir haber.Teşekkürler haber için.

hell knight -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 15:03:23)

Sadece PS3 ve 360 yazıyor, PC'ye çıkarmıycaklar mı acaba? İlginç...

Thathurts -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 15:08:58)

PC yede mutlaka hazırlanıyordur ama sanırım ikinci oyun Shader 4 ister[&:]

by _GoKhAn -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 15:10:31)

bismillah ps3 de oynamadık daha.......[:'(]

Nitrogliserin -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 15:48:26)

quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

PC yede mutlaka hazırlanıyordur ama sanırım ikinci oyun Shader 4 ister[&:]

istemez konsoldan port edilir

ygultekin82 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 17:27:08)

Gerek yok,nasıl olsa iğrenç bir oyun...[:)]

ridvan1903 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 18:13:17)

İlk oyununa benzemez inşallah adamlarda olayın farkına varış patch ile olayı kurtaramayacağını anlamışlar böyle saçma oynanış şekli yok

ignatius -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 22:22:37)

bu işin aslı rally degilmi cevap evet ise rally sport challenge 3 olmalı ms tercihi hiç b yerde haberi makelsi filanda yok gelecek diye ben rally hastası olarak bu oyunun cıkmasından yoneyım ama sanırım cıkmayacak.oynayan ark. bilir zaten rally sport challenge 2yi bu tur rally oyunlarının hepsini toplasanız rally sport challenge etmıyor kanımca.xboxda neydi o be oyunu oynarken hdye attıgımız sarkıları dinliyoduk ps2 sahipleri o nasıl olurya diyolardı D::D:

wolfgangg -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (15 Temmuz 2007; 23:44:28)

Adam gibi bir oynanış yapsınlar ya, bu haliyle bir halta benzemiyor oyun.. her ne kadar güzel grafikleri ve hasar modellemesi olsa da iğrenç bi oynanış var.Cmr 5 gibi yapsınlar canımı yasinler yaa,böle olmasın oyun.

SONY_55 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 0:38:23)

WRC[:(][:(][:(]

rick dangerous -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 0:57:03)

Oyunu daha tecrübe edebilmiş değilim.Aklıma takılan yalnızca "FRAME DÜŞMESİ" idi,galiba oynanış çok basit.Hı! ne dersiniz.Bence SEGA RALLY süper olucak.

Adventure -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:15:03)

Vay be ilk çıktıında burda remen taklalar atanlar şimdi oyunu beğenmemekle kalmıyor bir de yerin dibine sokuyolar.. Neden acaba? Hakkaten merak ediyorum.. 2 gün eveline kadar bu derece olumsuz eleştirilmiyordu bu oyun.. İlginç. Birden bire oldu herşey. Sıcak bir yaz akşamıydı, birden bire gelişti herşey, rüzgar hafif hafif esiyodu...

[8D]

Vüsal -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:21:39)

haber için saol

SONY_55 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:21:57)

Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...[sm=s15.gif]

rick dangerous -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:26:00)

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...[sm=s15.gif]

Peki sen nereden biliyorsun 3-5 ay sonra çıkacak diye oyunun daha iyi olacağını?Burada oyunu kötüleyen arkadaşlar kendi platformlarına öncelikli çıkan bir oyunu kontrolleri kötü diye not düşmüşler.Kimsenin oyunu önce göklere çıkarıp,sonra yere çaldığı yok.

Adventure -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:32:07)

Kurt,

Belliki Dirt'ün yapımcısının Ps3 versiyonu hakkında söylediklerini duymamışsın.. Bi izle istersen videoyu. Başlığı var forumda. Bu arada yok yok, ilkönce göklere çıktı hatta inanılmaz dendi, aynı arkadaşlar şimdi berbat diyebiliyor. Sanırım son 2 günde karar verdiler kontrollerin iyi olmadığına. Öyle görünüyor...

saykokilla -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:37:21)

quote:

Sen her konuyu farklı yerlere çekmekten bıkmayacaksın anlaşılan, [>:][>:][>:]

serhanuygur -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:39:39)

acaba cidden sürüşteki kötülükler yüzünden mi? çunku CMR 3 Hezimet olmuştu PC de sürüş açısından fln çok kötü idi o muhteşem CMR2 den sonra... hemen 1 sene geçmeden CMR4 mü ne çıkmıştı. öyle bişe olmuştu yani. tekerrür mü ediyor acaba olay. biz daha PS3 te oynayamadık oyunu ya [:D]

SONY_55 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:40:22)

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85
quote:

Orjinalden alıntı: sony555 Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...[sm=s15.gif]
Peki sen nereden biliyorsun 3-5 ay sonra çıkacak diye oyunun daha iyi olacağını?Burada oyunu kötüleyen arkadaşlar kendi platformlarına öncelikli çıkan bir oyunu kontrolleri kötü diye not düşmüşler.Kimsenin oyunu önce göklere çıkarıp,sonra yere çaldığı yok.
ben soylemiyorum oyunu yapan adam soyluyor daha iyi olcak diye.yoksa ben nerden bilecem daha iyi olup olmadigini.belki de bilmiyorsundur gecenlerde forumda bununla ilgili bi konu acilmisti.oralara bi gozat istersen [:'(]

Clementine -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:42:43)

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Vay be ilk çıktıında burda remen taklalar atanlar şimdi oyunu beğenmemekle kalmıyor bir de yerin dibine sokuyolar.. Neden acaba? Hakkaten merak ediyorum.. 2 gün eveline kadar bu derece olumsuz eleştirilmiyordu bu oyun.. İlginç. Birden bire oldu herşey. Sıcak bir yaz akşamıydı, birden bire gelişti herşey, rüzgar hafif hafif esiyodu...

[8D]

PS toparlanmaya başladı ya ondandır abi. Kötü portlara yol gözüktü, ya eşit ya daha iyi özellikler ile geliyor oyunlar, alışkanlık yapınca işte SC Double Agent gibi rezil portlar böyle oldu. Söyledik acele etmeyin diye ama muhaha zuhaha smiley'leri uçuştu. Sakal olmayınca dinletemiyoruz işte. Cidden PS'in o iğrenç seviyede kalacağını düşünenler varmış ya ona şaşıyorum ben.

SONY_55 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:45:59)

quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla
quote:

Orjinalden alıntı: sony555 Adventure dirt ps3 de butun platformlardan daha iyi olacak yaa iste o yuzden cok kotu oyun oldu.Bu nasil bir anlayis nasil bir dusuncedir abicim yaw...[sm=s15.gif]
Sen her konuyu farklı yerlere çekmekten bıkmayacaksın anlaşılan, [>:][>:][>:]
oooo sizde hemen alindiniz ha.hem konuyu farkli bir tarafa cektigim yok ben sadece adventure arkadasimizin soylediklerine katildim dogal olarak

Adventure -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:46:55)

Clementine,

Aslında herkes biliyor neyin nasıl gelişeceğini de çaktırmıyolar. Yiğitliye şey sürmüyolar yani.. Bak Duble Ajan olayını iyi hatırlattın, SC Ps3'e çıkmıyo ama 6 çıkar herhalde. SC'de sesler çok önemlidir biliyosun, 7.1'i duyan Fisher baba Ps3'te takılmak isteyebilir bak..

[8D]

C.R.U.I.S.E.R -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:55:47)

Kontroller tek kelimeyle rezalet. Yani 5 yaşında çocuğu koysan NFS2 oynar gibi oynamaya başlar DiRt'ü.
O derece basit. Ralliyi ralli yapan viraj alma hissiyatı SIFIR. Daha ne yapayım böyle oyunu ben. CMR04 gibi olursa oynanır DiRt2 yine eski oyun gibi olursa isterse iki kat grafiği olsun vız gelir tırıs gider.

SONY_55 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 1:59:38)

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04 Kontroller tek kelimeyle rezalet. Yani 5 yaşında çocuğu koysan NFS2 oynar gibi oynamaya başlar DiRt'ü. O derece basit. Ralliyi ralli yapan viraj alma hissiyatı SIFIR. Daha ne yapayım böyle oyunu ben. CMR04 gibi olursa oynanır DiRt2 yine eski oyun gibi olursa isterse iki kat grafiği olsun vız gelir tırıs gider.
sana laf yok zaten yasin.sen dirt ilk ciktigi zamanda olumsuz elestiriler yapmistin.yani lafimiz sana degil.[:'(]

saykokilla -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 2:03:19)

edit:
quote:

oooo sizde hemen alindiniz ha.hem konuyu farkli bir tarafa cektigim yok ben sadece adventure arkadasimizin soylediklerine katildim dogal olarak

Her ne kadar PS3'ü alakasız yerlerde ortaya atsanız da en azından adventure tezlerini tutumlu örneklerle destekliyor, anlamsız bir şekilde savunmuyor olayları.

Neyse gene PS3-Xbox olayına döndü burası, saolun arkadaşlar! En güzeli her zamanki gibi cevap vermemek olacaktı ama diğer üyeler kusura bakmasın tutamasım kendimi...

homeedition88 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 2:08:44)

Ps3 'e iki paket biri daha iyi dirt digeri de (henuz belli degil ama gene 7.1 gibi ekstralarla) dirt2 olsun...

Bir de

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ps3 daha ilk oyuna kavuşmamışken ikinci oyunun yapım aşamasında olduğu haberi geldi.

http://www.xboxic.com/news/3239

Diye haber sunulduğunu daha önce görmemiştim. Hele destur ne zamana çıkacakmış, yeni bişeyler varmıymış demeden direk ps3 ile girmişsin. Codemasters a kız kızacaksan onlar ps3'e daha iyisini hazırlamış, ps3'ün suçu ne?

Clementine -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 2:08:59)

Şimdiye kadar herkes yalan söylüyordu zaten.

Şimdiye kadar ürettiğimiz en karmaşık yonga diyen Nvidia yalancıydı.

7+1 çekirdekli ve devasa işlem gücü sunan CELL spesifikasyonları uydurmaydı, Sony tamamen yalancıydı.

RSX ve Cell'in ortak işlem gücünü ele alarak RSX'i yılın ekran kartı seçen siteler yalancıydı.

2.18 teraflops işlem gücü için övgüler yağdıran teknik elemanlar yalancıydı.

Bluray geleceğin teknolojisidir diyen yapımcılar yalancıydı.

Herkes yalancıydı da bir bizim forumumuzun ordinaryus profesörleri doğruyu söylüyordu, evet herşey yalandı.

Ama gelin görün ki tek çekirdekli yavaş bir işlemciden ve 7800 ayarında orta halli bile sayılamayan bir ekran kartından bu fizik ve animasyonlar çıktı.

[image]http://www.imgplace.com/directory/dir68/1184458305.gif[/image]

Nasıl oldu bu, vallahi şaşılacak iş.

vamp -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 2:42:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

7+1 çekirdekli ve devasa işlem gücü sunan CELL spesifikasyonları uydurmaydı, Sony tamamen yalancıydı.

RSX ve Cell'in ortak işlem gücünü ele alarak RSX'i yılın ekran kartı seçen siteler yalancıydı.

Herkes yalancıydı da bir bizim forumumuzun ordinaryus profesörleri doğruyu söylüyordu, evet herşey yalandı.

Ama gelin görün ki tek çekirdekli yavaş bir işlemciden ve 7800 ayarında orta halli bile sayılamayan bir ekran kartından bu fizik ve animasyonlar çıktı.

Biz zamanında söyledik be dostum.. Klasik programlama teknikleri yeni nesil işlemci ve gpu için verimsiz oluyor diye.. Fakat millet doğal olarak ekran görüntülerine bakarak "bu mu ps3?" diye sordu ve alay etti.. Şahsen programlama tekniklerinin gelişebileceğini ve farklı yollardan aynı sonuca gidilebileceğini söyledim.. Takan olamadı haliyle[:)] Yukarıdaki animasyon işlemci yüküne inanmayan arkadaşlara bir nebze açıklayıcı olmuştur umarım [:'(]

Dante -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 3:05:04)

Ya oyun mükemmel, oynadığım en iyi yarış oyunu. Kontrolleri hiç fena değil buggy sürmek acaip eğlenceli. Motorstormun altından girer üstünden çıkar o derece.

cause_of_death -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 3:08:50)

4 (dört) geyiğinden sonra 42 (Kırk iki) olayı başlar heralde, bilmeyenler yine sorar öle oyun mu olr yav 42 dir o diye [8D]

Bence Bash falan gibi artık nasıl bir kelime varsa o tür bişey yapsalardı da iyice saçmalasaydık [sm=ebebe.gif]

Ayrıca sanki erken bir açıklama olmuş, durun daha bismillah yav. Birşeyler düzgün geliştirince duyururdunuz, aceleniz ne [:)]

sky__walker -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 3:13:57)

Şu anda en mantıklı konsol Xbox360 tır, gelecektede PS3 olacaktır, gidipte şimdiden PS3 alanlar, sadece fanatiktir, yada işi bilmiyordur, şu forumda 1 haftasını geçirmiş tarafsız birine sor, şu ande ne alırsın diye Xbox360 der çünkü öyle, oyun zenginliği, oyun kalitesi, konsol fiyatı vb. her yönde xbox360 önde.

Ama dediğim gibi ileride PS3 ün bayrağı devralacağını düşünüyorum.

Clementine -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 3:23:45)

@ sky__walker,

Pek doğru bir genelleme olmamış. Bu yorum bazı arkadaşları kızdırabilir bence. PS3 sahibi arkadaşlara sorsak onlar da kabul edecektir erken olduğunu. Fakat hepsinin vardır geçerli bir sebebi. Ya dediğin gibi Sony'den başkasına güvenmezler, yani fanatiklerdir, ya bekledikleri bir oyun vardır ya da 360'ın donanımından çekindikleri için PS3 almışlardır. Bana sorulduğunda ben de 360 tavsiye ediyorum; artıları bu, eksileri bu diye belirtiyorum. İşine geliyorsa PS3'den daha fazla oyun zevki sunuyor şu an diyorum. Fakat o kişi PS3 almakta karar kılarsa bu işten anlamıyorsun, fanatiksin gibi ithamlarda bulunmuyorum. Kimsenin keyfine karışmak bize düşmez çünkü.

sky__walker -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 3:35:27)

yorumun doğru ancak ben biraz daha realist yaklaşıyorum, bu forumda fanatiklik öyle az buz değil, çok ciddi boyutlarda, işte konular burda, işte içine yazılan mesajlarda burda...

hakanemre34 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 7:54:08)

Daha ilkini bitiremedim daha..

Pinky_Demon -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (16 Temmuz 2007; 10:53:20)

quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

Sadece PS3 ve 360 yazıyor, PC'ye çıkarmıycaklar mı acaba? İlginç...

Çıkar anam çıkar merak etme sen, Codemasters'ın hangi oyunu PC'ye çıkmamış:)

selmes -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 10:06:22)

Oyunu pek sevmiyor olmama rağmen oynadım bitirdim grafikleri harbi iyi bayada zor ama o yolları biraz daha geniş yapmaları lazım ikincisinde. Arabayı yolda tutmakla uğraşmaktan oyundaki diğeri güzellikleri göremiyor insan.

serhanuygur -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 13:40:58)

ozan her zaman söylemiştim, bu ps3 e laf edenlerin hepsinin tek ilacı var, o da ZAMAN, zaman geçtikçe Tokatlar bir bir iniyor, donanıma edilen laflar oyunlara edilen laflar bir bir yutulmaya başlanıyor... ve daha bu bi başlangıç... Daha Zaman geçtikçe artık kimse bi kelime bile söyleyemeyecek. biz en iyisi susalım diyecekler...

quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Mahs3R -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 13:45:58)

Oyun kötü mü? valla bence forza2den bile iyi.Bu oyundan aldigim zevki baska hicbir araba yarisindan almadim.2.oyunuda cikar cikmaz alicam merakla bekliyorum

ygultekin82 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 14:50:36)

Zaten oyunun kontrollerinin basit tutulmasının sebebide o daracık yollar.Eski kontrol sistemi ile bu oyunu kimse oynayamazdı.Kontrollerin değişmesi için yollarında genişletilmesi lazım.O değil de bu oyun,hatta demosu ilk çıktığında Motorstorm'dan bile iyiydi bu forumlarda...
Hey gidi günler...[8D]

wolfgangg -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 17:09:16)

Oyunun grafiklerine ve hasar modellemesine kimse laf etmiyor,edemezde zaten..Bazı fanlar olayı saptırmada çok yetenekliler gerçekten..Bu başlık dırt2 başlığı yani ps3'e çıkacak olan dırt'ın değil ona laf edilse amenna haklısın derim ama çok saptırıyorsunuz bazı şeyleri gerçekten.Oyunu ilk oynadığım andan itibaren kontrolünü eleştirdim hatta oyunu arkadaşta oynadıktan sonra bile onu çekmekten vazgeçip r6'yı çekmiştim.Son derece rezil bir kontrolü var, ralli oyunuyla alakası yok.Havada süzülüyor araçlar adeta hiç sevmedim.

AirBase -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 17:14:39)

quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Oyunun grafiklerine ve hasar modellemesine kimse laf etmiyor,edemezde zaten..Bazı fanlar olayı saptırmada çok yetenekliler gerçekten..Bu başlık dırt2 başlığı yani ps3'e çıkacak olan dırt'ın değil ona laf edilse amenna haklısın derim ama çok saptırıyorsunuz bazı şeyleri gerçekten.Oyunu ilk oynadığım andan itibaren kontrolünü eleştirdim hatta oyunu arkadaşta oynadıktan sonra bile onu çekmekten vazgeçip r6'yı çekmiştim.Son derece rezil bir kontrolü var, ralli oyunuyla alakası yok.Havada süzülüyor araçlar adeta hiç sevmedim.

Aynen katılıyorum.Grafik,hasar modellemesi için bi lafım yok ama oynanabilirlik gerçekten olmamış.Rally havası sıfır oyunda.Virajı dönerken arabanın kaydığını dahi hissedemiyorsun.Dirt 2 'de oynanabilirliği düzeltirler umarım.

__InCuBuS__ -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 17:32:00)

artık bütün güzel oyunlar ps2 ye deil ps3 e çıkmaya başladı 1 yada 2 sene sonra ps2 cilerin işi zor(şahsen ben ps3 alıcam)

Sentinal -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (18 Temmuz 2007; 17:54:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

[8D]

birazcık düşünsen yarm saniye kadar anlardın neden insanların kötülemeye başladığını.....

kardeşim önceden millet screenshotları görüyodu öff süper olucak çok güzel oyun diyodu. E tabi millet oynayınca oynanışın kötü olduğunu görünce yerin dibine soktu. E işte sen bunu anlamamak için elinden geleni sarf ediyosun yada her konuda ps3ü üstün kılmak veya xbox360ı kötülemek için elinden geleni yapıyosun...

Yazmadan önce düşünse birileri. Ne böyle tartışmalar çıkıcak, nede gereksiz kırgınlıklar...

F@ruk -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:14:42)

Oyun içi olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle CGI.

[simage]http://img509.imageshack.us/img509/4184/00298342pu4.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/6969/00298343pv3.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/3073/00298344sx2.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/1861/00298345dk6.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/7151/00298346cb4.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/9169/00284761bx6.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/264/00284762bu4.jpg[/simage]
[simage]http://img509.imageshack.us/img509/7122/00284763ko0.jpg[/simage]

KAKÁ -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:17:01)

İlkini yaladım yuttum nerdeyse müthiş bir oyundu.

2.sini çok pis bekliyorum [8D]

K@r@K@L3M -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:18:34)

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Oyun içi olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle CGI.

[simage]http://img509.imageshack.us/img509/4184/00298342pu4.jpg[/simage]

[simage]http://img509.imageshack.us/img509/7122/00284763ko0.jpg[/simage]

BUNA Büyük ihtimalle değilde KESİNLKLE oyun içi değil desek daha doğru olur. bu görüntülerin oyun içi olduğunu düşünenede sadece gülerim.

Magnesium -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:18:40)

CGI de olsa güzel görüntülermiş tşk

FiréLord -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:27:35)

Grid den sonra bu görüntülerin oyun içi olamaz demek doğru olmaz oyun içi demiyoruma değillerde ama grafikler yine aşmış şekilde olucak bu %100

keteor -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 21:37:15)

Güzel haber, merakla bekliyoruz ailecek[;)]

imaginary -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 22:04:42)

Karlı etaplar isteriz bol bol. Zaten ancak oyunlarda göreceğiz karı da. [X(]

faho -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 22:39:58)

Vallaha Dirt'i aldıktan bir müddet sonra takaslamıştım,tam bir hayal kırıklığı olmuştu;QUİCK RACE olmaması ,istediğin aracı seçip hemen oyun oynayamama gibi etmenler,yağmur efektlerinin suniliği ve kar olmaması saçmalıkları bende şok etkisi yaratmıştı.Tekstureler VE bazı buglar da de açıkçası hoşuma gitmemişti.Kontroller de pek iyi değildi.G25 ile uyumu bence kötü idi.

Umarım Cm05 tadında bir oyun olur.Zaten şu nesilde nedense F1 ve rally felan yok pek düzgün.

12henry14 -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (19 Şubat 2009; 23:52:01)

rally olsun daştan olsun bana :D

FiréLord -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 0:27:48)

İşin en güzel tarafıda o zaten bence Grid in zaten tek kötü tarafı pistlerde yarış olmasıydı o yüzden dirt daha iyi geliyor bana en azından kar çamur bataklık [sm=super.gif]

W7K2D -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 0:45:38)

Dirt gelir Pirist gider diyorsun yani ? [sm=alala.gif] [sm=zuhaha.gif][sm=zuhaha.gif]

GOGOMEZ -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 1:51:18)

Arkadaşlar (CGI) Kalite Bu Konsolarla Olmaz.PS.X360 (CGI) Dediğimiz Olay nEDİR.....

Ben bildiğim kadarıyla anlatayım...

CGI dediğin Pre-Rendered anlamına geliyor. Oyunlardaki ara videoların çoğu CGI'dir. Oyunun kendi grafik motoruyla değil de farklı bir şekilde hazırlanan canlandırma videolardır (örnek vermek gerekirse PES/WE serisinin giriş videoları, Silent Hill 1'in giriş videosu, Tomb Raider serisinin "Legend" isimli sürümüne kadar olan bütün oyunlarının ara videoları ve Silent Hill 2'nin ara videolarının çoğu hep CGI). Oyunun real time grafiksel kalitesinden çok çok daha yüksek grafiksel kalite ile karşımıza çıkan videolardır...

Oyun içi olarak CGI kalitesinde görüntülere sahip oyunların yapımı imkansız değil [;)]

Ama Şİmdiki Nesil Bu Olaydan Çok Uzak___________Çünkü (Donanım Belli) [:'(]

DIRT 2 Bende Bekliyorum ..+ Sı (1) Kadar Başarılı Olsun Grafik anlamında Bi hayli yeterde Artar [:'(]

ryu_hayabusa -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 11:07:58)

işte budur ya bu oyunun grafigi ne kadar kötüde gelse hiçbir araba yarışına değişmem.ilk inde sorun çıkmıştı dvd de oynayamamıştım tam olarak.cidden şu oyunda zevk aldığımı ne gridde nfs ve gt5 de aldım umarım en kısa zamanda çıkar oyun.

Affliction -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 11:10:52)

İlk oyunun yarısına kadar gelmiştim ama sonradan bıraktım. [sm=bawling.gif]

Bi ara bitirmem lazım en azından Dirt 2 çıkana kadar... [sm=evillol.gif]

rick dangerous -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 11:15:23)

Yaw en çokda JEEP'lerle kokpit kameradan yarışması inanılmaz oluyordu çöllerde.
Birde kamyonlar çok zevkliydi(kokpit kameradan)

BeyazBüyü -> Cevap: DiRT 2 Geliyor (Xbox360-Ps3) (20 Şubat 2009; 11:15:47)

Çıkış tarihini göremedim, belirli bir tarih var mı arkadaşlar?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.828125