Şimdi Ara

## Gecube'den Doğal HDMI Destekli Radeon HD 2400 Pro ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Gecube'den Doğal HDMI Destekli Radeon HD 2400 Pro ##


    AMD-ATi'nin giriş seviyesinde yer alan modellerinden Radeon HD 2400 Pro GeCube'ün elinde adeta çoklu ortam canavarına dönüşmüş diyebiliriz. Zira GeCube rakip birçok firmanın modelinin aksine giriş seviyesinde yer alan Radeon HD 2400 Pro ile doğal HDMI desteği sunarak özellikle HTPC tarafında iyi bir pazar payı kapma aruzusunda.

    Bilindiği gibi AMD-ATi, Radeon HD 2400 ve 2600 serisi ekran kartlarında UVD adı verilen ve Nvidia'nın Pure Video teknolojisine rakip olarak geliştirilen özel bir teknoloji kullanıyor. Bu teknoloji ile özellikle HD-DVD ve Blu-Ray uygulamalarında ekran kartı işlemci üzerine binen yükü en aza indirgiyor. Bu özelliğin üzerine GeCube Radeon HD 2400 Pro modelini doğal HDMI desteği ile takviye ederek rakiplerinden bir bamak önde giriyor yarış pistine.

     ## Gecube'den Doğal HDMI Destekli Radeon HD 2400 Pro ##


    GeCube'ün hazırladığı yeni ekran kartı GC-HD24PL2-D3'ün teknik özelliklerine göz attığımıda PCIe X16 veri yolunu kullanan ekran kartının grafik işlemci hızı 525MHz, bellekleri ise 800MHz'de çalışıyor. Tabi kart üzerinde 256MB GDDR2 bellek kullanıldığının ve bellek veri yolunun da 64-bit olduğunun da altını çizmek gerek. Düşük profilli PCB'ye sahip olan ekran kartı üzerinde soğutma görevini üstlenmek üzere fanlı bir soğutma çözümü kullanılmış.

    GeCube'ün Radeon HD 2400 Pro temelli ekran kartının bağlantı alternatiflerine baktığımızda ise, kart üzerinde VGA, HDMI ve DVI bağlantı alternatiflerinin olduğunu görüyoruz. Kartın fiyatına geldiğimizde ise yurt dışı için belirlenen etiket fiyatı yaklaşık 70$ seviyesinde







  • ilk yorum benden olsun bu fiyata ancak bu kart olur ayrıca cecube bu karta hdmi çıkışı eklemese iyi oldu fx57 arkadaşımızında dediği gibi diğer firmalardan bir basamak önde
  • Gerçekten ucuz çözüm arayan ve oyun oynamak için makine toplamayan arkadaşlar için gayet güzel bir ürün.Çift çekirdekli amd bir işlemci ve 1 gb ram ile çok güzel şekilde hd film seyredilir.
  • allınası bir kart, herşey oyunmu canım
    fiyatıda 10 numara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 15 Temmuz 2007; 16:20:41 >
  • iç karatmak istemem ama bunu alınca hd film ancak rüyamızda izleriz.iş bununla bitmiyor. full hd yada hdready bir lcdtv lazım.onu da aldık diyelim pcde blueray oynatıcı yok ki istediğimiz hd filmi izleyebilelim.olan var ama o da 1 milyara yakın fiyatı var hatta geçiyor. ha internetten indirdiğimize de hd dersek yanılırız çünkü bunlar da tam hd değil sıkıştırılmış hd dir.ama kart iyi. htpc için ideal ama dediğim masraflar yapılırsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.