Şimdi Ara

Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Gerçekçi gemicilik deneyimiyle beraber kendi kaderinizi belirleyebileceğiniz bu yapımda Kaptan olarak oynayabiliyor, istediğiniz yöne doğru ilerleyebiliyor ve elinizden geldiğince farklı suları keşfetmeye hazırlanıyorsunuz. Yeni sulara doğru adım atabileceğiniz geminizle beraber hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve yüzen birimlerin kaptanı olabileceğiniz bu yapımda ilgi çekici manzaraların tadını çıkarmaya hazırlanırken aynı zamanda çeşitli görevleri yapmaya da hazırlanıyorsunuz.
     
    Oyunda elbette birçok büyük gemiden istediğinizi elinize alabiliyor, elinizdeki koordinasyon ve planlamalarla beraber istediğiniz yöne doğru ilerleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda burada birçok geminin kontrolünü ele aldıktan sonra istediğiniz gibi çeşitli görevleri adım atabiliyorsunuz. Çeşitli görevleri gerçekleştirebileceğiniz, bu görevleri tamamlayabileceğiniz ve akabinde çeşitli kaynakların sahibi olabileceğiniz bu yapımda hem geminizi geliştirebiliyor hem de daha yüksek ve hızlı boyutlu gemilerle beraber istediğinizi yapabiliyorsunuz.
     
    Bunun dışında oyunda rotanızı kendiniz belirleyebiliyor, planlamaları tamamen kendiniz yapabilirsiniz ve simülasyon olarak gerçekten de detaylı unsurlarla beraber karşılaşabileceğimizi burada aktarabiliyoruz. Avrupa'nın en büyük limanları arasında gezinirken istediğiniz gibi manzaraların tadını çıkarmaya hazırlanıyorsunuz. Farklı ortamlara doğru geçiş yaparken buralardaki ortamların ne kadar detaylı ve gerçekçi olduğunu söyleyebiliyor ve aynı zamanda bu büyük limanlar arasında gezinirken hangi görevleri tamamlayabileceğimizi ve neler yapabileceğimize tamamen biz karar verebiliyoruz.
     
     
     
    Kargodan feribotlara, balıkçı teknelerini ve oradan da çeşitli gemilerde çalışma imkânına sahip olabileceğiniz bu yapımda farklı şekillerde yer alabiliyor, farklı etkinliklere katılabilir ve bu etkinlikleri tamamlayarak hem yeni becerilerin sahibi olabiliyor hem de daha farklı bölgelere hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz.
     
    Büyük yüzen birimlerin kaptanı olabileceğiniz ve dilediğinizi gerçekleştirebileceğiniz oyunda elbette yüksek maliyetli gemilerle beraber istediğinizi gerçekleştirebiliyor ve balıkçı teknelerinden yukarıda bahsettiğimiz gibi büyük feribotlara kadar istediğiniz gibi burada farklı gemilerin kontrolünü elinize geçirebiliyorsunuz. Oyunda Kaptan olarak elbette tüm sistemleri ve detayları elinize alabiliyor, bununla beraber çeşitli iyileştirmeler yapabiliyor, hangi yöne doğru gitmenize tamamen siz karar verebiliyor ve aynı zamanda nasıl bir şey olduğuna karar veremediğiniz nesnelere yakından göz atabiliyorsunuz.
     
    Kendi rotanızı belirleyebileceğiniz, planlayabileceğiniz ve açık denizde navigasyonlarla beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda kendi yönünüzü bulmaya hazırlanıyor ve aynı zamanda burada kargo taşımacılığı simülasyonu sistemleri ile de karşılaşmamız mümkün diyebiliriz. Bununla beraber mallarınızı boşaltabiliyor, demirleme yapabiliyor, balık tutabiliyor ve daha fazla etkinlikle ve yan unsurlarla beraber de uğraşmak durumunda kalabiliyorsunuz.
     
    Elbette oyunda gerçekçi denizcilik ve gemi sürme mekanikleri yer alıyor, bunlarla beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, istediğiniz görevlere doğru adım atabilir ve kaynakları toplayarak farklı noktalara doğru evrilebiliyorsunuz. Yapımı içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurları ön planda tutarak kendi planlamalarınızı ve stratejilerinizi oyuna dahil edebilir ve bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor.
     
    Bu deneyimle beraber istediğiniz gibi çeşitli geliştirmeler yapabiliyor, bu geliştirmeleri ne kadar çok hızlı yaparsanız o kadar çok hızlı bir şekilde demirlemeyi gerçekleştirebiliyor ve daha farklı gemiler içerisinde yer alabiliyorsunuz. Oyunda hangi görevleri adım atabileceğiniz, hangi gemilere doğru çıkabileceğiniz tamamen sizin seçimlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla burada yapacağınız seçimlerle beraber diğer oyunculardan farklı olabilir ve bu farklılıkla beraber de doğrudan hızlı bir şekilde Avrupa'nın en büyük limanları arasında gezip tozabiliyorsunuz. Böylece manzaralara doğru bir geçiş yapabiliyorsunuz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de istek listenize ekleyebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.