Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DEFİNİTİVE PRO SUB KULLANANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> DEFİNİTİVE PRO SUB KULLANANLAR BURAYA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sefalenk

14 Temmuz 2007; 17:07:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR DEFİNİTİVE PRO SUB 100'MÜ YOKSA PRO SUB 1000 Mİ ALMALIYIM BU İKİ ÜRÜN ARSINDA KARAR VEREMEDİM PRO SUB 1000 DAHA YENİ BİR ÜRÜN AMA PRO SUB 100 DE BİRÇOK KİŞİ TARAFINDAN TEST EDİLMİŞ VE BEYENİLMİŞ BİR ÜRÜN AÇIKCASI HER YENİ ÇIKAN ÜRÜN İYİ OLACAK DİYE BİRŞEYDE [ YOK BU YÜZDEN BİRAZ KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalenk -- 16 Temmuz 2007; 16:19:26 >

satılık yamaha rx-v361(400ytl)-pure acoustics joniour hop seti(180 ytl)-definitive pro sub 1000-(600ytl)ürünlerin hepside çiziksiz ,garantili ve faturalıdır.
sefalenk

16 Temmuz 2007; 9:14:45 

BU KADAR ÜSTAD ARASINDA CVP VERCEK KİMSE YOKMU YANİ..

satılık yamaha rx-v361(400ytl)-pure acoustics joniour hop seti(180 ytl)-definitive pro sub 1000-(600ytl)ürünlerin hepside çiziksiz ,garantili ve faturalıdır.
kargili

16 Temmuz 2007; 9:29:35 

Ah be arkadaşım nedir senin bu sub dan çektiğin yahu?

sefalenk

16 Temmuz 2007; 11:24:52 

HİÇ SORMA BE KARDEŞ ARTIK HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNEMEZ OLDUM RÜYALARIMA BİLE GİRMEYE BAŞLADI.

cozurt

16 Temmuz 2007; 17:26:03 

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

HİÇ SORMA BE KARDEŞ ARTIK HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNEMEZ OLDUM RÜYALARIMA BİLE GİRMEYE BAŞLADI.

İş buraya kadar vardıysa durum çok vahim. Pahalı mı? Ben de alayım size yardımcı olayım. 50 ytl falan mı o şey?

sefalenk

16 Temmuz 2007; 19:00:42 

KARDEŞ HANGİ AMAÇLA BU FORUMA GİRDİGİNİ VE MİLLETİ NEDEN ÇİLEDEN ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA SENİN BU DURUMUN DAHA VAHİM BENCE...

sefalenk

17 Temmuz 2007; 19:19:30 

arkadaşlar bugün definitive pro sub 1000 siparişini verdim umarım bu üründen memnun kalırım. ayrıca cvp veren arkadaşlarada ayrıca tşk ederim bu konuda çok bilgilendirdiler beni onlara burdan bir

zart

17 Temmuz 2007; 22:56:30 

@sefalenk

kullanmayıp,dinlemediğim için yorum yapamadım kusuruma bakma.umarım memnun kalırsın yorumlarını esirgemezsin umarım...

saygılarımla

A\V Receivers:Yamaha tx-v659 titan,Kaynak:Sony PlayStation 3 60GB,Tv:Samsung 66 ekran lcd,Speaker:Wharfedale 9.6,wharfedale 9cs...
dost..:)

18 Temmuz 2007; 0:45:31 

arkadaşlar o sizin nickler çok dikkatimi çekti nedir o ZART , COZURT nekadar ahlaksız nickler öyle iyi bende ozaman nickimi bırt olarak değiştiriyim

/microlab solo7 2.0/TrekStor Vibez 12gb/Koss PortaPro/CRE/\TIVE EP630

kimine göre müzik sadece ruhun gıdasıdır ama benim için anlamı çok daha büyük!..
d@LBy
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Temmuz 2007; 1:21:47 

http://www.youtube.com/watch?v=obS7DK7_VjA
zapatero

18 Temmuz 2007; 11:35:14 

sefalenk kardeş, daha önceki cihazla yaşadığın hüsranda ben de kendi üzerime pay çıkardığım için fazla yorumda bulunmak istemedim ama eğer bu cihazda da problem var dersen sende problem olduğundan şüphelenmeye başlarım bilesin....
zart

18 Temmuz 2007; 12:19:51 

ya ben denedim denedim bütün nickler kullanıyormuş en sonunda gıcıklık olsun diye yazıyım dedim kabul ettiler.hemde bir anlamı daha var doğada çok az bulanan bir gülün adıymış diye duyup,gördüm
quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar o sizin nickler çok dikkatimi çekti nedir o ZART , COZURT nekadar ahlaksız nickler öyle iyi bende ozaman nickimi bırt olarak değiştiriyim

A\V Receivers:Yamaha tx-v659 titan,Kaynak:Sony PlayStation 3 60GB,Tv:Samsung 66 ekran lcd,Speaker:Wharfedale 9.6,wharfedale 9cs...
sefalenk

18 Temmuz 2007; 13:00:19 

kardeş dediğim gibi buda beni paklamazsa teknikanın subu ancak heralde inşallah memnun kalırım.cuma günü izlenimleri yazıcam

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

sefalenk kardeş, daha önceki cihazla yaşadığın hüsranda ben de kendi üzerime pay çıkardığım için fazla yorumda bulunmak istemedim ama eğer bu cihazda da problem var dersen sende problem olduğundan şüphelenmeye başlarım bilesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalenk -- 18 Temmuz 2007; 13:01:28 >

kursad_75

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007; 14:25:39 

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

kardeş dediğim gibi buda beni paklamazsa teknikanın subu ancak heralde inşallah memnun kalırım.cuma günü izlenimleri yazıcam

Paklar paklar merak etme sefalenk Definitive sub'lardan memnun olmayan duymadım ben daha. Selamlar...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
sefalenk

18 Temmuz 2007; 16:52:20 

iyi niyetlerini ileten herkese teşekkürler.saygılar

reef1905