Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Elektrik-elektronik üniversite seçimi ( 2007 ÖSS Konusu )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> Elektrik-elektronik üniversite seçimi ( 2007 ÖSS Konusu ) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
90alper90

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007; 23:59:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese merhabalar
Bu sene ÖSS ye girdim ve umduğumdan iyi geldi.Elektrik-elektronik okumak istiyorum.Türkiye'deki tüm üniversiteler tutuyor.Ben ODTÜ yazmak istiyorum.Ama Boğaziçi daha iyi diyenler de var.Bu işin içinde olanlar iş bulma vs. açısından avantajları ve dezavantajları yazarlarsa sevinirim
Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90alper90 -- 27 Temmuz 2008; 14:35:19 >

Elektronik Sitesi

Mühendis Adayı(1-1)

beto

14 Temmuz 2007; 2:15:20 

Tebrikler...
Elektrik-Elektronik Müh. son sınıf öğrencisi olarak ben ODTÜ derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beto -- 14 Temmuz 2007; 10:43:30 >

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Hazar

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007; 9:24:50 

quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Herkese merhabalar
Bu sene ÖSS ye girdim ve umduğumdan iyi geldi.Elektrik-elektronik okumak istiyorum.Türkiye'deki tüm üniversiteler tutuyor.Ben ODTÜ yazmak istiyorum.Ama Boğaziçi daha iyi diyenler de var.Bu işin içinde olanlar iş bulma vs. açısından avantajları ve dezavantajları yazarlarsa sevinirim
Teşekkürler

Ne mutlu sana

Başarı sıran kaç gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 14 Temmuz 2007; 9:25:46 >

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007; 11:32:25 

alper valla ne diyim geçmiş olsun yırttın yani..
darısı bizim gibi talihsizlerin başına
@hazar hacı seneyhe olcak insallah

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

90alper90

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007; 11:33:54 

Say2 puanım 374.305 başarı sıram 151

Elektronik Sitesi

Mühendis Adayı(1-1)

alptekin87

14 Temmuz 2007; 17:43:13 

tebrikler çok güzel puan almışsın , ben itü bilgisayarda okuyorum , elektronik dersleri de alıyorum , ama yerinde olsam odtü yazardım ( eğer özel üniversite istemiyosan ) ki bence özel üniversitede ortam biraz değişik olur , bence ilk tercihin odtü olsun , sonra özellerden düşün , sonra itü , en son boğaziçi , boğaziçi düşünme bence , mühendislik odtü , itü gibi yerlerde olur

HITM@N

14 Temmuz 2007; 18:06:45 

Odtü ya da Bilkent derim.

Not: Bilkent Elektrik-Elektronik te okuyorum.
İlk girerken ben de iş konusunu düşünüyordum.
2. sınıftayım , şimdi neredeyse iş sıkıntısı aklımın ucundan bile geçmiyor.
Odtü ya da Bilkenti (burslu) bitirdikten sonra iş sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 14 Temmuz 2007; 18:10:26 >

Yaklaşmayın Yakarım
İnanmazsan TIKLA
>>>EN GÜÇLÜ<<<------->>>EN HIZLI<<<
elektronikyazilim

14 Temmuz 2007; 20:36:44 

odtü okuman daha iyi olur daha sonra aselsan a okulunu bitirdikten sonra başvuru yaparsın (sadece aselsan değil tabi bu sadece örnek) zaten aselsanda genellikle mühendis alıyor benim gibi ikiyıllık elektronik mezunu alcak değilya sonra da yüksek lisans yaprsın derken işi bulman daha da kolay olur bakmısn odtü ye öğretim görevlisi olursun kimbilir. iyi calısmalar...

(Hz. Ali(r.a) talebesine;ilimi öğrenmenin anahtarı soru sormaktır) buyurmuşlardır
smhnds

14 Temmuz 2007; 20:58:05 

tebrik ederim gerçekten..böyle bi başarıya şu saatten sonra önün hep açık olur zaten merak etme

bende elektrik elektrnik mühendsliği son sınıfa geçmiş biri olarak önce ODTÜ derim...boğaziçi tabiki türkiyenin en iyi üniversitelerinden şüphesiz ama mühendislikte okuyacaksan teknik bi üniversitede okuman en iyisi..çünkü teknik üniversitelerde tüm yoğunluk ve destek öncelikle mühndislklere veriliyor....

bence ilk tercihin ODTÜ olsun..sonra diğer arkadaşlarında dediği gibi BİLKENT,İTÜ.. zaten bu başarıyla ilk tercihine girersin..

ben ODTÜ de okumuyorum ama ODTÜ de bi mühendis için gerekli her türlü imkanın ve olanakların olduğunu biliyorum..içinde bi teknokent barındıran bi üniversite en başta..özellikle elektrik elektronik müh öğrencileri için herşey elinin altında olur sanırım..

gene de son söz tabi ki senin...aramıza hoşgeldin...

mühendislik bir felsefedir
beorn26

14 Temmuz 2007; 21:10:10 

eğer özel üniversitede okumayacaksan odtüyü tercih et bence de. ama diğer arkadaşlara katılmıyorum. itüden önce özel üniversiteleri ve boğaziçiyi düşün bence.

ESKİŞEHİR

core2duo e6300, msi p965 neo, 512*2 667 twinmos, sapphire 1300pro, 250GB samsung sata-2, benq 1650, chenbro 6202(FSP 350W PAF),philips 107t6, aztech dsl 305eu
elektronikyazilim

14 Temmuz 2007; 23:25:41 

özel üniversiteler cok para ister (imkan meselesi )arkdaslar bir dersten kaldında bi dünya para bi daha vermek zorundasın devlet üniversitelerinin neyi var orda da sonucta her imkan var
ama her seyide de devletten beklememek lazım fedakarlıkda olmalı bir üniversitenin kalitesini öğrenciler belirler ne kkadar basarılarsa o kdar iyidir odtü basarılı oldu için her kes tercih ediyor basarıdan taviz versin ne olcak adı bile anılmaz haksızmıyım arkdaslar...

(Hz. Ali(r.a) talebesine;ilimi öğrenmenin anahtarı soru sormaktır) buyurmuşlardır
wasabie

15 Temmuz 2007; 13:13:39 

dostum odtü de oku ama ankara çok sıkıcıymş bizim odtü elektronik te okuan ark söledi.ama boğaziiçi den vazgeçme derim ben. bende bu sene girdim bakam artık başarı sıralamam 5728 kocaeli tıp a gitcez herhalde:)
tebrikler dostum

kaiser I
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Temmuz 2007; 20:02:00 

şu an bilkent üniversitesi imkanlarıyla mühendislik konusunda öne çıkmakta; odtü de gerek imkanlarıyla gerekse eğitimiyle gayet iyidir. ben senin durumunda olsam boğaziçini yazardım ortamı güzel diplomasıda yurtdışında çoğu yerde geçerlidir.üniversite dediğin istanbulda okunur ayrıca eğitim olayını gözünde büyütme mühendislik okulda değil işte öğrenilir, nereye gidersen git aradığını bulamayacaksın emin ol; kasma kendini boğaziçine git derim. hem kendini kasmadan mezun olur ; hem de yurt içinde ve dışında itibarlı bir okuldan mezun olmuş olursun diğerlerinin de eğitimi iyidir ama okul bitmeye yakın anlıyorsun ki okulda öğrendiklerin masal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 15 Temmuz 2007; 20:06:08 >
90alper90

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007; 2:16:02