Şimdi Ara

Switch Emülatörü Geliştiricisi 2,4 Milyon Dolar Tazminat Ödeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsolunu hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Bu Switch konsollarında yer alan oyunları korsan bir şekilde bilgisayarda oynamak için çeşitli programlar bulunuyor. Bu programlar genel olarak emülatör ismiyle anılıyor. İşte bu noktada popüler bir Nintendo Switch emülatörünün geliştiricisi, geçtiğimiz süreçte yer aldığı bir dava sonucunda 2.4 milyon dolarlık bir tazminata maruz kalıyor.

Yuzu'nun yaratıcısı Tropic Haze parasal olarak uzlaşma yolunda

pic.twitter.com/158RRUi4Un— yuzu (@yuzuemu) March 4, 2024  

• Valla nintendo oyunlari olumlu manada kaliteli ve farkli oluyor kim nederse desin... Bu emulatorler olmasa kimbilir ne kadar daha fazla konsol satisi yakalarlardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCK: Yeni Nintendo Switch Lite aldım ben. İlk oyunum Dex, 1,99 Dolara. Hayatımda aldığım ilk Nintendo. Çocukken Gameboy görür imrenirdim.
  • Millet switch konsoluna çip takıyor çatır çatır korsan oynuyorlar. Emülatör kullanan kesim zaten o konsolu almayacak kişiler, ya da daha kaliteli şekilde oynamak isteyenler.
  • Takip ettiğim kadarı ile Yuzu geliştiricilerin yakalandığı kısım "zelda tears of the kingdom" korsan oynamak için özel iyileştirmeler yapıp patreon'dan bu sebepten para toplamaları ve Switch'in güvenlik anahtarlarını barındrıması..

Hemen arkasından Yuzu'nun kod tabanını temel alan bir Switch emülatörü "Suyu" şu anda geliştiriliyor... Github sayfası mevcut ve manidar bir not düşmüşler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.