Şimdi Ara

ilk izlediğiniz anime hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
6.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, ilk izlediğiniz anime hangisidir? yanlış hatırlamıyorsam 80'lerin sonuna doğru Akira'yı izlemiştim. belki de dragon ball'dur ama ben akiraya o zaman hayran kalmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 13 Temmuz 2007; 13:28:26 >

• ilk anime olduğunu bilerek izlediğim METROPOLIS
  • Tsubasa
  • +1 zaten %90 tsubasa olur gibi çoğu kişinin

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Tsubasa
  • benim TV de ilk gördüğüm anime neydi ki yaw
    hatırlamıyom ama küçükken power rangers izlerdim
  • MegaMan
  • tsubasa ve pokemon hayranlarındandım hiç bi bölümünü kaçırmazdım sabahın 5 inde tv e oturur beklerdim tsubasanın başlamasını annem babam uyurdu haberleri olsa kızarlardı elbet :p ama şimdi hiç birini bulamıyorum :/ kota derdim var yoksa her animeyi izleyecem nerdeyse :D ahh ahh eskiden ne güzeldi o pokemon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz 10 Anime?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok emin değilim ama sanırım Sihirli Kurdele. Kanal 6'da seyrediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 13 Temmuz 2007; 19:50:22 >
  • Tsubasa gibi geliyor ama tam emin değilim.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

tek yaşlı benim sanırım voltran :)

Dur dostum bekle bende varım o yaşlılar kafilesinin içerisinde Voltran, voltran, voltran! heyt be ne günlerdi ama
  • [Deleted by Admins]
  • genelde animelerde hep öyle olur.kahramanımız bir ton dayak yiyip geçmişten bir flash geçmedikçe tam gücünü kullanmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

aslında voltron diye yazılır bilirsiniz ama bizi dimağlarımıza voltran diye gectiğinden büyüyü bozmak istemedim birde günün geyiğini yapayım neden en son ceşitli dayaklar yedikten sonra birleşim kılıc kullanırdı ki bu aslan kardeşler :)

tv'de ilk izlediğim tsubasa idi.ilk pc'de takip ettiğim ise naruto'ydu.
  • Voltron, Şeker Kız Candy, Çiçek Kız Lulu... Bunlardan hangisi önce yayınlandı ise ilk izlediğim odur Birde Voltron diye iki ayrı anime izlemiştik. İlkini hatırlamıyorum tam olarak ama ikincisi aslanlı olan idi. Kalem ucu kutularını uhu ile birleştirip voltronu oluştururduk
  • [Deleted by Admins]
  • Ya ben galiba Genki isimli animeyi ilk izlemiştim ya da Strikers . Sihirli Kurdele'den daha eski bunlar herhalde . Kafam çok karıştı. Bir sürü anime hatırlıyorum izlediğim ama ilk hangisini izledim hatırlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 14 Temmuz 2007; 23:52:54 >
  • genkiyi ben de hatırlıyorum, hani şu boksör çocuk. saint seiya bitsin ilk indirilecekler listeme girecek
  • Ganbare Genki, çok aradım ama İngilizce altyazılısını bulamadım. Umarım bulabilirsin.
  • Benim ilk doğru düzgün takip ettiğim anime "Candy Candy"....

Çok güzel ve trajik bir hikayesi vardı...
  • Hatırlamıyorum.Ama ilk izlediğim ya dragonball'dı yada tsubasa.Ama güzel animelerdi(Aslında güzel dersem ayıp etmiş olurum.Şahanelerdi).
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.