Şimdi Ara

Platform Macera Oyunu The Mobius Machine Ortamlarıyla Dikkat Çekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Bilim kurgu temasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, Mart ayının ilk gününde bizlere sunulmak isteniyor. Geniş bir uzaylı dünyasını keşfedebileceğimiz yapım içerisinde dikkat çekici ortamlara geçiş yapabiliyoruz. Astronot kıyafetiyle beraber ilerletebildiğimiz karakterimizle 2 boyutlu bir maceraya atılabiliyor ve yandan görünümlü kamera bakış açısıyla beraber ortamları keşfetmeye çalışıyoruz.
     
    Gerçekten dikkat çekici ortamların ve canlı atmosferlerin yer aldığı yapımda, buraları keşfederek dilediğimiz şekilde ilerlemeye çalışıyor ve aynı zamanda çizgisel olmayan bir yapı ile buradaki yerimizi alıyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor ve bununla beraber de dikkat çekici atmosferlerde karakterinizi hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Kendi oyun tarzınızı keşfedebileceğiniz ve oyuna adapte edebileceğinizi yapımda, farklı şekillerde platform unsurlarının da olduğundan bahsedebiliyoruz ve burada platform zorluklarını aşmak için de etkileşim içerisine geçiş yapabiliyoruz.
     
    Uzaylı dünyasına geçiş yapabildiğimiz ve buralarda doğal afetlerin meydana geldiği yapımda, öncelikle ortamın nasıl şekillendiği konusunda bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Nitekim oyunda yer aldığımız süre boyunca arka planda yer alan yıkımların ve hasarların nasıl olduğunu görebiliyor ve buraların adeta terk edilmiş bir şehir olduğu kanaatine varabiliyoruz. Birbirine bağlı farklı dünyaları keşfedebileceğiniz yapımda, her bir dünya içerisinde farklı şekillerde yer alabiliyor, buralardaki atmosferleri keşfedebiliyor ve aynı zamanda bu bölgelerdeki detayları açığa çıkarmaya çalışıyorsunuz.
     
    Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yer alan ortamların gerçekten de dikkat çekici olduğu ve aynı zamanda buralardaki dikkat çekici ortamları keşfedebildiğiniz takdirde ilgi çekici içeriklerle beraber karşılaşabileceğinizi aktarıyor. Bunun dışında bu bölgeler içerisinde farklı düşmanlarla ve etkileşim unsurlarıyla beraber karşılaşabiliyor ve buraları tamamen keşfederek elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve aynı zamanda karakterimizi burada ilerletmeye çalışıyoruz. Arka planda bir hikayenin yer aldığı yapımda, bu hikayenin geri kalan kısmını ortaya çıkarmaya çalışıyor ve sırlarla dolu bir dünya içerisinde buralarda yerimizi alıyoruz.
     
     
     
    3 boyutlu görsellere sahip yapım içerisinde farklı şekillerde düşmanca yaşam formları karşımıza çıkabiliyor. Bu yaşam formları elbette farklı şekillerde bizlere sunuluyor ve onları ortadan kaldırmak için de farklı hamlelerde bulunabiliyoruz. Yüzeyin derinliklerine inebildiğimiz veya yukarılara doğru çıkabildiğimiz yapımda aksiyon, macera ve platform unsurları bir hayli ön plana çıkıyor. Zaten oyun özünde bu türleri barındırıyor. Birçok oyun türünün harmanlandığı bu yapımda, elbette dinamik savaş sisteminin yer aldığından da bahsedebiliyoruz. Ancak bunun dışında oyunda keşfi açık bir açık dünyanın bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Açık dünya elbette çizgisel olmayan bir yapıya bünyesinde barındırıyor.
     
    Yani burada istediğiniz bölgeye doğru gidebiliyor, burada hangi görevi tamamlamak istiyorsanız o görevi seçebiliyor ve daha fazla seçenekle beraber de kendinizi özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla burada öncelikli olarak kendi yolunuzu kendiniz belirleyebiliyor ve diğer oyunculardan farklı olarak farklı deneyimler içerisine geçiş yapabiliyorsunuz. Sağa veya sola gidebileceğiniz bir yolda istediğiniz yola geçiş yapabilir ve farklı bir deneyimle beraber buradaki yerinizi alabilirsiniz. Dolayısıyla oyunda bizlere sunulan özgürlüklerden bir tanesinin bu olduğunu söyleyebiliriz.
     
    Gizemli unsurların yer aldığı yapımda uzaylı dünyalarını keşfetmeye çalışıyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı dünyalar birbirine farklı şekillerde bağlı olarak karşımıza çıkıyor. Uzak yabancı gezegenlerde yer aldığımız süre boyunca buraları keşfetmeye hazırlanıyor ve buralardaki ilginç olayları açığa çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda yüzeyin derinliklerine inebiliyor, terk edilmiş tesislerde ve diğer tehlikeli ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Buraları tamamen keşfetmek karakterimize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Elbette hangi bölgeye doğru ilerleyebileceğimiz ve hangi bölgelerden geçebileceğimiz tamamen bizim hamlelerimize bağlı. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca bağlı dünyalara ilerlemek, bu dünyaları keşfetmek ve arka planda yer alan canlı atmosferlere geçiş yapmak bizim seçimlerimizle değişiyor.
     
    Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.