Şimdi Ara

NBA Infinite ikonları Arasına All-Star Yıldız Karl-Anthony Towns Katıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Level Infinite ve Lightspeed Studios'un oyunculara kesintisiz PvP basketbol deneyimi sunduğu oyunu NBA Infinite 17 Şubat'ta yayınlanacak. Oyunla ilgili gelişmeler tarih yaklaştıkça artarken son olarak da oyunun ikonları arasına 3 kez All-Star seçilen yıldız basketbolcu Karl-Anthony Towns katıldı.
     
    Dünya çapında tüm oyunculara kaliteli oyun deneyimi sunmayı amaçlayan oyun şirketi Level Infinite, dünyanın en başarılı ve yenilikçi oyun geliştiricilerinden Lightspeed Studios, üç kez All-Star seçilen Karl-Anthony Towns'ın NBA Infinite’in ikon oyuncuları arasında yer alacağını duyurdu. Oyunculara kesintisiz bir PvP mobil basketbol oyunu deneyimi sunan NBA Infinite’in resmi çıkış tarihi ise 17 Şubat 2024 olarak açıklandı.
     
    Oyunun lansman tarihine kısa bir süre kalmışken duyurulan Towns, sadece NBA Infinite’in yüzü olmakla kalmayacak, aynı zamanda De'Aaron Fox, RJ Barrett, Tobias Harris, Andrew Wiggins ve Jrue Holiday gibi diğer önemli oyuncularla birlikte oyunda yer alacak. Bu yıldız basketbolcuların her biri oyunun marka elçileri arasında yer alıyor.
     
    Karl-Anthony Towns “NBA Infinite benim gibi rekabetçi”
     
    resmî internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
     
    basın bülteni 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.