Şimdi Ara

Empyrion - Galactic Survival: Dark Faction Ek Paketi 6 Şubat'ta Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Uzay simülasyonu olarak karşımıza çıkan Empyrion - Galactic Survival için yeni bir ek paket geliyor. Ek pakete bir bakış atmadan önce öncelikle temel oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve oyunun ne ile beraber karşımıza çıktığını bahsedelim. Oyun öncelikle uzay temalı bir yapı ile beraber karşımıza geliyor ve inşa etme ve simülasyon unsurlarını da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda kendi stratejimizi oyuna dahil edebileceğimiz ve birinci şahıs kamera bakış açısı ile beraber gezegenlere inebileceğimiz ve bu gezegenleri keşfedebileceğimiz hayatta kalma mücadelesi burada bizlere sunulan temel özellikler arasında bulunuyor.
     
    Oyunda güçlü uzay gemileri inşa edebilir, bu uzay gemilerini dilediğimiz şekilde özelleştirebilir ve aynı zamanda kişiselleştirebilirsiniz. Oldukça fazla etkileşim unsurlarının yer aldığı ve aynı zamanda kişiselleştirme öğelerinin de bulunduğu yapımda galaktik bir yolculuğun sınırlarına adım atabilir ve geniş uzay istasyonlarını burada inşa ederek diğer düşmanlara karşı gelmeye çalışabiliriz.
     
    Genişleyen gezegen yerleşimleri ile beraber yer alabildiğimiz yapımda özgürlükçü bir yapının olduğundan da bahsedebiliyoruz. Savaş gemilerinin yer aldığı yapımda farklı gezegenlere doğru adım atabilir, istediğimiz her şeyi burada inşa edebilir ve kendi bölgemize yani medeniyetimizi burada kurabiliriz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca aynı zamanda Steam atölyesinden dilediğiniz şekilde çeşitli modları indirebilir ve topluluk odaklı bir yapının burada olduğundan da bahsedebiliyoruz. Kendi fikirlerinizi aynı şekilde topluluğa yönlendirebileceğiniz ve oyuna dahil edebileceğiniz bir araç da burada bulunuyor.
     
     
     
    Uzay temalı yapımlardan hoşlanıyorsanız elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunu zaten şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de doğrudan satın alabilir ve ek paketi de beklemeye koyulabilirsiniz. Topluluk planlarını indirebileceğiniz ve topluluk odaklı bir yapıyla beraber karşılaşabileceğiniz yapımda yapacaklarınızı sınırına sadece siz belirleyebilir ve yeni içerikle beraber de oyundaki yerinize almaya koyabilirsiniz. Oyunda aynı zamanda farklı tarzlarda uzay gemileri bulunuyor ve bu uzay gemilerine dilediğiniz şekilde kendinize ait yapabiliyorsunuz ve mücadeleye bu şekilde atılabiliyorsunuz.
     
    Kendi fikirlerinizi oyuna dahil edebileceğiniz ve oyun içerisinde gerçekten de ilgi çekici gezegenlerin yer aldığı yapımda araziyi istediğiniz şekilde değiştirebilir ve tamamen deforme edebilirsiniz. Gerçekten de etkileşim unsurlarının bir hayli fazla olduğu yapımda arazi içerisinde gezegenlerin yerleşimlerini değiştirebilir, düzleştirebilir, yamuklaştırabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Gerçek bir sanal alan oyun olarak karşımıza çıkan oyunun yeni DLC'sinde daha fazla özellikle beraber karşılaşabilir ve bu DLC dahilinde genişleme içeriği ile karşılaşabilirsiniz. Elbette ek paketler oyun içerisindeki deneyimini geliştiren ve genişleten unsurlar arasında bulunuyor. Bu oyunun ek paketinde de bu şekilde içerikler bizlere sunuluyor ve aynı zamanda maceranızı genişletebilecek ve yeni maceralar ve gezegenlere adım atabileceğiniz bir yapı bizlere sunulmak isteniyor. Burada yeni bir hikaye başlayabilir, etrafı keşfedebilir, yeni eşyalar üretebilir ve yeni yöntemlerle beraber daha fazlasını yapabilirsiniz.
     
    Oyunda ne kadar çok deneme yaparsanız ve ne kadar çok kaynak elde ederseniz o kadar çok farklı içerikleri bünyenize dahil edebiliyor ve inşa etme sistemine dahil olabiliyorsunuz. Bununla beraber kendi bölgenizi istediğiniz şekilde koruyabilir ve bunlarla beraber de oyundaki yerinizi almaya koyuluyorsunuz.
     
    Herhangi bir gezegene iniş yapabileceğiniz ve bu gezegeni uzay geminizde veya yürüyerek keşfedebileceğiniz yapımda yeni yolları denemekten çekinmemeniz gereken bir yol olduğunu söyleyebiliyoruz. Oyunda aynı zamanda arka planda bir hikaye anlatılıyor ve bu hikayeyi kapsamında da çeşitli görevler atılabiliyor. İsterseniz bu hikaye görevinden isterseniz de yeni kayıt açarak da oyuna baştan oynayabilirsiniz.
     
    Steam sayfası bulunuyor ve direkt olarak satın alım yapabilirsiniz. Temel oyunun fiyatı 10.49'luk bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Ek paketin şu anda fiyatı belli değil, ancak 6 Şubat tarihinde çıkış yapacağını doğrulayabiliyoruz. Yine ek paketin Steam sayfasına göz atabilir ve istek listenize şimdiden ekleyebilirsiniz. Eğer oyuna oynuyorsanız da genişleme paketine sahip olarak daha fazla içeriğe erişebilirsiniz. 








  • Oyunu uzun yıllardır oynarım verdikleri sözleri tutmayıp üstüne utanmadan dlc çıkaran firma.. oyuncu arayüzü 2000 lerden kalma. Malesef oyunu berbat ettiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.