Şimdi Ara

Palworld Durmuyor: 4 Günde 6 Milyon Satışa Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geliştirici Pocket Pair, açık dünya hayatta kalma Pokemon benzeri oyun Palworld'ün toplam satışlarının Erken Erişim olarak çıkışından sadece dört gün sonra altı milyon adedi aştığını duyurdu. Palworld ayrıca 1,7 milyon eş zamanlı oyuncuyla beraber zirve yaptı.

Palworld çok satmaya devam ediyor

#Palworld has sold over 6 million copies in only 4 days!
    Our all-time peak player count has also surpassed 1.7 million.

Thank you very much!!

Some users are experiencing problems and bugs, which we are addressing with the highest priority.

Thanks for your support! pic.twitter.com/j1CGWW52Rr— Palworld (@Palworld_EN) January 23, 2024  

• isterse 60 olsun, early access satin almam yeminim var bozamam.
    o tongaya cok dustuk. trenlerden dolayi 95 inceleme puanli oyunu aldik early access kac tanesi cop cikti, hep yalan dolan puanlar oynayanlar vs.

bir sey trend olduysa ona guvenemem kimse kusura bakmasin.
  • ne abarttılar ya pehhh! Ne oyunlar geldi geçti takıldıkları oyuna bak,garipsemekten başka birşey yapamıyorm.
  • Garip gerçekten yada ben zevksizim. Game passte oynadım yarım saat zor dayandım, standart survival oyunu çakma pokemonları köle olarak kullandığın bir oyun. Conan exiles filan daha iyidir bundan.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EA oyun a-lın-maz! Net. Bitti. Hadi bye.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunların çakması olmaktan vazgeçin artık kıytırık oyun firmaları yeni pokemon mu olacağınızı sanarsınız be, şu an yeni pokemon oyunu çıksa ben direk onu alırım bunu mu alacam tövbeee tövbeee
  • Bildiğin ue5te assetlerden oluşan pastel grafikli jenerik survival oyunu almışlar, içine pokemon çakması yaratıkları koymuşlar. Bir de bu yaratıklara oyuncunun üssünde toplayıcılık yapma ve inşaya yardım etme gibi basit işlevler yüklemişler bu kadar. Niye bu kadar abartıldı, sürü psikolojisine sebep oldu ben de anlamadım. Bence 1 veya 2 ay içinde büyük bir güncelleme olmazsa bu oyunun yıldızı söner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nintendonun 20 yıldır yapamadığı pokemon oyununu yapmış adamlar. Çakma makma oyun o hissi güzel veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.