Şimdi Ara

Palworld, 1.4 Milyon Oyuncuyla Yükselişini Sürdürüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Silahlı Pokémon oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Palworld yükselişini sürdürüyor. Etraftan Pokémon benzeri yaratıkları toplayabileceğiniz ve bununla beraber silahlarınızı kuşanabileceğiniz yapım, bugün itibarıyla 1.4 milyon oyuncuyla bizleri karşılıyor.
     
    Oyun çok tutulmaya ve satmaya devam ediyor 
     
    Steam sayfası üzerinde 13.49 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.







  • Oyun karika. Mekanikler craft pokemon sistemi şahane çalışıyor amaa en büyük eksik YAPAY ZEKA koymayı unutmuşlar. Erken erişim de bir oyun olarak iyi oyun.Base inşası Pokemonları köle olarak kullanmak acayip eğlenceli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCK: Fantastik bir dünyada gerçek dünyaya ait silahların ne işi var? Yaratıcılık eksikliği mi, tembellik mi? İlla silah koyacaksan yaralama gücünde fantastik benzerlerini yaratırsın, koyarsın oyuna. Tabanca yerine sihirli sapan mesela, bazuka yerine patlayan çürük sebze atan içi oyuk kütük mesela. Sırf bu silahların bu fantastik dünyada olması bütün havasını kaçırıyor oyunun.
  • Bu neymiş yahu böyle Köle pokemonlar falan eğlenceli fikir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.