evet arkadaşlar dün aldığım zen v 1gb mp3player incelemesiyle karşınızdayım****playerı 114ytl 12taksit imkanıyla aldım nese gelelim ürüne.
Kutu İçeriği: Kutu içinde mp3player,kulaklık,kurulum cdsi,usb pc bağlantı kablosu,kullanma klavuzu,koruma kılıf,askılık çıktı kutu dizaynı güzeldi yalnız açmakta zorlandım bende hafif yırtmak zorunda kaldım
Özellikler: Hemen baştan söyleyeyim radyo yok özelliklere gelince fotoğraf görüntüleme,ses kaydı,ses kaydını mp3 yapabilme, tarih saat alarm ,8 ekolayzır +kendi ekolayzırınızı yapabilme imkanı,bass boot(kuvvetli bas)ayarı, 21 dil seçeneği Türkçe dahil,Playlist oluşturabilme,Tema Değiştirebilme,Tuş Kilidi.
Ses: Ürünü sesine güvendiğim için aldım test ettiğimde yanılmadığımı anladım ses kalitesi beni tatmin etti bilmiyorum daha kaliteli bi kulaklıkla belki dahada güzel gelebilir ama creative orjinal kulaklıgıylada iyi ses verio ses çıkışı iyi diyebilirim ayrıca dışarıya bağlanma özelliğide var çıkış aparatıyla pc veya müzik setlerine bağlanıp ordanda müzik dinleyebiliyoruz.
Ekran: Ekran boyutu 128x128 @anchoret90 arkadaşım gündüz güneş ışığında ekranın neredeyse görünmediğini söyledi öncelikle söylim daha dışarda denemedim ama ayarlardan ekran konstrat ayarı değiştirilebiliyor fotoğraf gösterme özelliğine gelince pcden fotoğraf attım gerçekten fotoğrafı çok net gösterdi renkler çok canlı görünüyor.
Kullanım: Mp3 playerı ortasındaki mouse düğmesiyle kontrol ediyoruz ilk kullandıgınızda alışamayabilirsiniz biraz küçük zaten aletin kendisi küçük 44gr boyutu ise 43.5 x 67.5 x 15.9mm cdden pcye bissürü program yükledi bu program sayesinde heralde playlist yapabiliyoruz daha playlist oluşturmadım ayrıca ürün belli bi süre kullanılmazsa kendi kendi kapatıo müzik çalarken değil müzik çalmıosa bi işlem yapmıosanız 5dakika sonra kendi kendini kapatıyor.
Pil: Şarj edilebilir Li-Ion Polymer (Bütünleşik) kendi pili aldığımda sarjı cok azdı yaklasık 6saat kadar sarjda beklettim doldu hepsiburada.com sitesinde pil ömrünün 15saate kadar olduğu yazıyor ama ben daha yeni kullanmaya başladığım için nezaman bittiğini bilemicem ama yaklaşık 1.5saattir kullanıyorum daha sarj göstergesi 1gıdım inmedi hala fullda.
Ayrıca bide pille şarj edilebilen bir aparat aldım tüm telefon ve mp3player şarj edebiliyormu bir kalem pille çalışıyor. Ama mp3playera taktıgımda şarj etmedi direk mp3playerı açtı sanırsam sarj yerine mp3 player kalem pilden aldığı güçle çalışıyor çünkü şarkı calmaya basladıgında sarj edilen yerdeki ısık yanıp sönüyor
Evet arkadaşlar şuana kadar kullandığım kadarıyla sizlere aktarabileceğim bilgiler bukadar biraz daha kurcalim aleti yeni bilgileride yazacağım hepinize iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 12 Temmuz 2007; 4:22:19 >
öncelilkle güle güle kullanmanı dilerim..ben de mp3 player almayı düşünüorum ve de henüz bi karara varamadım.cowon f2,samsung yp-t8z arasında kalmştım ama creative lerinde ses kalitesinin iyi oldugunu biliorum.araştırırken bu ürünü gördüm güzele benziyo.bişey sorcam ses çıkış gücü nedir onun db? mW?
İnceleme biraz sade kalmış, imkanın varsa fotoğraf da eklersen çok daha iyi olur.
Ve hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
sade de olsa inceleme incelemedir, son zamanlarda ürün inceleyen çok az kişi çıktı dh'de
zekeriya hocam çok tesekkürler inceleme için, playeri kullandikça görüşlerini yazmaya devam et
öncelilkle güle güle kullanmanı dilerim..ben de mp3 player almayı düşünüorum ve de henüz bi karara varamadım.cowon f2,samsung yp-t8z arasında kalmştım ama creative lerinde ses kalitesinin iyi oldugunu biliorum.araştırırken bu ürünü gördüm güzele benziyo.bişey sorcam ses çıkış gücü nedir onun db? mW?
dostum valla bende kac db oldugunu bilmiyorum kendi sitesinede baktım yazmıyor ama sesi beni tatmin etti maksimum 25e kadar ses seviyesi var ben 15de dinliyorum gerçekten güzel kulaklıktan memnun kalmassan daha kaliteli bi kulaklıkla daha iyi bi performans alabilirsin mesela cx300
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 12 Temmuz 2007; 16:31:05 >
eğer ses max25 ise çok az gibi geldi bana belki ipod gibi sınırlama vardır ek bi programla kalkabilirse daha yüxek ses verebilir ama bu mp3player çok hoş ya fiyatı da çok uygun ama keşke MP4 de oynatsaydı en büyük eksiği bu bence acaba bu mp4 oynatmayı da FW ile koyabilirler mi?
BEĞENDİĞİM YÖNLERİ
+++(göreceli olmakla beraber)şık bir tasarıma sahip ve küçük. +++ses kontrol tuşları hemen yanında buda kolaylık sağlıyor. +++oled bir ekrana sahip olduğu için renkler daha canlı. +++fiyatı...
BEĞENMEDİĞİM YÖNLERİ
---ses seviyesi yüksekliği bana yeterli gelmedi.firmware de ses sınırlaması filan da yoktu.belki izalasyonlu kulaklıkla yeterli gelir. ---4-5 saatte usb den şarj oluyor.bu uzun bir süre.buna karşın şarj süresini beğenmedim.10 saate ulaşamadım. ---içinden çıkan kulaklık çok iri.insan kulakları için yapılmamış gibi zaten iyi de ses vermiyor. ---ekranı güneş ışığında malesef pek görünmüyor.kontrast ayarlarıyla filan da aşamıyorsunuz bu durumu. ---içindeki şarkıları tag lara göre sıralıyor.buda albüm sanatçı şarkı isimleri doğru değilse zorluk yaratıyor.bunu mp3 adlarını düzenli tutarak aşabilirsiniz tag&rename adlı proğramla. ---ses kalitesi bana yeterli gelmedi.
YORUMUM
ortalama bir kullanıcıysanız,mp3 çalardan beklentileriniz yüksek değilse,benim çok iyi kulagım yok zaten ekranı da görünmesse görünmesin güneşte be napacamsa alet aslında fiyatına göre iyi.yani 114 ytl ye garantili ve ekranı geniş cihaz pek yok.ama plus modeline para bayılmayın.
evet bende kendimce izlenimlerimi yazayım daha önce kullandığım bu ürün hakkında...
BEĞENDİĞİM YÖNLERİ
+++(göreceli olmakla beraber)şık bir tasarıma sahip ve küçük. +++ses kontrol tuşları hemen yanında buda kolaylık sağlıyor. +++oled bir ekrana sahip olduğu için renkler daha canlı. +++fiyatı...
BEĞENMEDİĞİM YÖNLERİ
---ses seviyesi yüksekliği bana yeterli gelmedi.firmware de ses sınırlaması filan da yoktu.belki izalasyonlu kulaklıkla yeterli gelir. ---4-5 saatte usb den şarj oluyor.bu uzun bir süre.buna karşın şarj süresini beğenmedim.10 saate ulaşamadım. ---içinden çıkan kulaklık çok iri.insan kulakları için yapılmamış gibi zaten iyi de ses vermiyor. ---ekranı güneş ışığında malesef pek görünmüyor.kontrast ayarlarıyla filan da aşamıyorsunuz bu durumu. ---içindeki şarkıları tag lara göre sıralıyor.buda albüm sanatçı şarkı isimleri doğru değilse zorluk yaratıyor.bunu mp3 adlarını düzenli tutarak aşabilirsiniz tag&rename adlı proğramla. ---ses kalitesi bana yeterli gelmedi.
YORUMUM
ortalama bir kullanıcıysanız,mp3 çalardan beklentileriniz yüksek değilse,benim çok iyi kulagım yok zaten ekranı da görünmesse görünmesin güneşte be napacamsa alet aslında fiyatına göre iyi.yani 114 ytl ye garantili ve ekranı geniş cihaz pek yok.ama plus modeline para bayılmayın.
dostum senin şimdi kullandığın mp3player warmı warsa markası nedir?
evet bende kendimce izlenimlerimi yazayım daha önce kullandığım bu ürün hakkında...
BEĞENDİĞİM YÖNLERİ
BEĞENMEDİĞİM YÖNLERİ
---ses seviyesi yüksekliği bana yeterli gelmedi.firmware de ses sınırlaması filan da yoktu.belki izalasyonlu kulaklıkla yeterli gelir. ---4-5 saatte usb den şarj oluyor.bu uzun bir süre.buna karşın şarj süresini beğenmedim.10 saate ulaşamadım. ---içinden çıkan