Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2'nin Yeni Oyun Plus Modu Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2 için "New Game+" güncellemesini daha önce planlanan 2023 çıkış aralığından 2024 başına erteledi.
     
    Oyun için yeni özellikler 2024'ün başında geliyor 
     
     
     
    Insomniac Games, bu özelliğin ertelenmesi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı:“Marvel’s Spider-Man 2'nin bir sonraki güncellemesi hakkında sizlere çeşitli haberlerimiz var. Yeni Oyun Plus modunun yanı sıra sesli açıklamalar gibi pek çok özelliği sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz. Ancak bu özellikler için biraz daha fazla test sürecine ihtiyacımız var. Bu durumdan dolayı bu güncellemeyi bir süre ertelemek durumunda kalıyoruz.

    Artık bir sonraki oyun güncellemesi 2024'ün başlarında sizlere sunulacak. Güncelleme tarihi yaklaştıkça sizlere yeniliklerin ve özelliklerin tamamını aktaracağız. Bu özellikler arasında şimdilik doğrulayabileceğimiz çeşitli seçenekler bulunuyor. Bunlara bir göz atacak olursak, günün saatini ayarlayabileceksiniz, görevleri yeniden oynama özelliğine sahip olabileceksiniz ve daha fazlasını gerçekleştirebileceksiniz.”

    Marvel’s Spider-Man 2 şu anda PlayStation 5 konsolu için mevcut.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.