artık niyetinin ciddiyetini kanıtladın. eğitimin burada tamamlandı. artık bir gyzemci adayısın. sonraki 5 aşamayı da geçersen gerçek bir gyzemci olacaksın. içindeki ışık hep parlasın.
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Altıncıyı anlatayım,
Program çalıştığında J değişkenini sürekli toplayarak gitmeyin. Sadece en son çalıştığı zaman (üçüncü kez) i nin değerine göre j nin alacağı değeri hesaplayın. Sesi tersten dinleyince herkesin bildiği bir bilmeceyi söylüyor.
İtiraf ediyorum bende 4. bölümü buradan kopya çektim. Aslında burada ki sorularda o programlama sorusundan sonra benim en iyi çözebileceğim, en çok ilgi alanıma giren soru 4. soruydu ama çözemedim. Anlatan olursa sevinirim. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 11 Temmuz 2007; 12:54:03 >
bakın arkadaşlar. o seslerin olduğu bölümde alttaki google reklamlarından bir tane ses editörü indiriyoz. daha sonra yukarıdaki ses dosyalarından birini indirip ters çeviriyoruz(reverse).
hoşgeldin gyzemci. artık kendini ispatladın ve gerçek bir gyzemci oldun! bu bölümden sonra göreceklerini sıradan ziyaretçiler göremezler. sana olan inancımı haklı çıkardın... eğer gyzemi istiyorsan bu şekilde pes etmeden devam et.
sana gyzemci ünvanı ve bir gyzmo veriyorum. bu gyzmo ile ilerde bana bir soru sorabileceksin. hakkını ziyan etme, gerekmeden kullanma.
ışık seninle olsun.
LÜTFEN 10. BÖLÜM ÖNCESİ ÇÖZÜMLERİ YAZMAYIN ARKADAŞLAR.. KARIŞIYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clémentine -- 11 Temmuz 2007; 13:35:52 >
2. kilometre taşı
kahinden mesajınız var
tebrikler gyzemci. bundan böyle "usta gyzemci" olarak anılacaksın. bunu hakettin. tüm sırlar senin önünde açılsın. ışık sana yol göstersin.
senden çok ümitliyim. niceleri bu aşamaları katedemeden pes etti.
ancak unutma çözdüğün tüm gyzemleri kendine saklamalısın ve kimseye söylememelisin. sır tutamayan gyzemci olamaz! çözümleri de kendin bulmalısın
gyzem admin notu: gyzem 2.0 sürümüyle birlikte güvenlik önlemleri devreye alınmıştır. emek veren diğer gyzemcilerin emeğini hiçe sayanlar göz ardı edilmeyecek ve gyzem kodunu paylaşanların/çalıntı kod kullananların hesabı iptal edilecektir.
bu konuda bir daha uyarılmayacaksınız.
a) ben gerçek bir gyzemciyim, çalıntı kod kullanmam ve paylaşmam
b) çalarım çırparım emeğe saygı duymam dağıtırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyr1c -- 11 Temmuz 2007; 13:39:13 >
arkadaş haklı galiba yaww
quote:
Orjinalden alıntı: Cyr1c
2. kilometre taşı
kahinden mesajınız var
tebrikler gyzemci. bundan böyle "usta gyzemci" olarak anılacaksın. bunu hakettin. tüm sırlar senin önünde açılsın. ışık sana yol göstersin.
senden çok ümitliyim. niceleri bu aşamaları katedemeden pes etti.
ancak unutma çözdüğün tüm gyzemleri kendine saklamalısın ve kimseye söylememelisin. sır tutamayan gyzemci olamaz! çözümleri de kendin bulmalısın
gyzem admin notu: gyzem 2.0 sürümüyle birlikte güvenlik önlemleri devreye alınmıştır. emek veren diğer gyzemcilerin emeğini hiçe sayanlar göz ardı edilmeyecek ve gyzem kodunu paylaşanların/çalıntı kod kullananların hesabı iptal edilecektir.
bu konuda bir daha uyarılmayacaksınız.
a) ben gerçek bir gyzemciyim, çalıntı kod kullanmam ve paylaşmam
21 de steogram olabilir millet steo yzıyo ve ipucunda olaylara farklı açıyla bakmaktan bahsediyo yani 3 boyutlu bir görüntü olabilir yazıların arasında ama emin değilim tahmin sadece
evet cevap 3 d millet
21 = 3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akktwell -- 11 Temmuz 2007; 14:06:34 >