Şimdi Ara

Final Fantasy 7: Ever Crisis'ten PC Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Famitsu, Final Fantasy 7: Ever Crisis'in PC sürümünden 3 dakikalık oynanış içeriğini gösteren yeni bir video yayınladı. Bu oyunun PC versiyonuna ilk bakış olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden videoyu merak edenler izleyebilir.
     
    Final Fantasy 7: Ever Crisis çok yakında geliyor 
     
     
     
    Final Fantasy 7: Ever Crisis, FFVII'nin en unutulmaz anlarını tekrardan leşfetmenizi ve genç kahraman Sephiroth'un yolculuğunu deneyimlemenizi sağlıyor. Final Fantasy 7: Ever Crisis, ilk olarak akıllı telefonlara çıkış yapan ve oynaması ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu zaten şu anda Android emülatörleri aracılığıyla PC'de oynayabiliyorsunuz. Ancak bir oyunun resmi PC sürümü olması elbette en iyi deneyimi sunuyor.
     
    Daha önce de belirtildiği gibi Final Fantasy VII: Ever Crisis bir Gacha oyunu gibi görünüyor. Örneğin tek kişilik içerik görevleri sizin dayanıklılığınıza mal oluyor ve dayanıklılığınız tükendiğinde yeniden dolmasını beklemeniz veya ödeme yapmanız gerekiyor. 
     
    Ever Crisis 7 Aralık'ta PC'de yayınlanmayı bekliyor.
     
    Oynanış videosu
     
     








  • Bu tür oyunlar auto olarak kesinlikle oynanmaması gerekiyor. Bütün heyecanı ve oynanışı öldürüyor, eğer auto ile oynayacaksan niye oynuyorsunuz anlam veremiyorum aç Youtube'da karakterlerin birbirine vurmasını izle yani. Sürekli aynı yerde grind yapılan bölümlerde auto kullanılmasını mantıklı buluyorum ama hikâye modlarında en azından semi-auto kullanılmasını tercih ederim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.