Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18.07 GNCLLNDi!! RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� SORUNLAR,ÇZMLER,DST

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 18.07 GNCLLNDi!! RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� SORUNLAR,ÇZMLER,DST Sayfa: <<   < önceki  22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ToYBaRS

15 Ekim 2007; 23:56:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ToYBaRS

arkadaslar telefonumda 11.0.026 versiyon var bunu 12 ye yükselteyimmi ne gibi faydaları olduğunu yazan bi dosya varmı acep??

! ! ! NoKiA FoReVeR ! ! !

! ! ! MeRCeDeS ! ! !

xmurat

16 Ekim 2007; 0:00:57 

nokia bile bir .log veya ne yeni firmware update ettiğini açıklamadı.. bunun faydalarını zararlarını yaşanlar bilir.. forumları okursan bunlar sana yardımcı olacaktır.. update etmeden 2 kere düşün 3.cüde yap bu işlemi.. geri dönüşü olmayan bir işlem...

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
cc_man

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2007; 0:13:55 

bir güncelleme işlemi icin 3 kez düsünmeye gerek yok..cünki bir önceki sürümde demekki eksik ve bazi hatalar oldugu icin yeni bir yazilim cikarirlar.maksat yesilllik olsun diye degildir.hic bir yazilimici bir önceki yazdigini kötüsü ile degiştirmez.yenilenen her yazilimda makina icin daha fazla cekim gücü daha az enerji tüketimi ve ülkelerdeki operatorlerin sistemlerine uyumluluk icin degiştirirler..örnek bazi modellerde kontor sorgulamasi icin yapilan *123# işlemine cevap vermiyordu.bir sonraki sürümde bu giderilmişti..bu ve benzeri konular göz önüne alindiginda versiyon güncellemek düşünmeye bile meydan birakmamali yapmaliyiz.kimisi yeni versiyonda zil sesinin düştügünü yazar karşilaşmişsinizdir.bununda bir sebebi var.zil sesi calarken sitemin yuksek volumde bataryadan cektigi güc zil sesinin yeterli seviyeye cekilmesi ile batarya ömrünün uzatilmasina yönelik bir iyileştirmedir..
saygilar

(¯`·.(¯`·. ©©mâñ .·´¯).·´¯)Paylasım Alanım TIKLA Symbian 9.1 Programlar & Oyun
foruma ara verdi.saygılar .
hidrojenperoksit

16 Ekim 2007; 0:15:37 

tesekkurler dostum...varsın oynasın boylede guzelll
quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

n95 artık ellerımde arkadaslar...gercekten ıyı alet..ama herkesde oldugu gıbı bendekındede bıraz bosluk var...

bendeki kızakda oynuyor bu bence normal bi durum kafaya takılacak bişey değil... bu arada hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle...

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
xmurat

16 Ekim 2007; 0:21:36 

öyle değilmi.. ne yazıkki n95'te bu böyle olmadı.. update ettik resim kalitesi çöktü.. önceden çalışan radyon şimdi zırt pırt monoya düşüyor.. dediğin gibi bir önceki yazılıma göre bunlara şükrediyoruz biz n95 kullananlar... ama diyorsunki bir önceki yazılımın kötüsü olmaz.. bilmiyorum belkide senin için olmuyor..

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

bir güncelleme işlemi icin 3 kez düsünmeye gerek yok..cünki bir önceki sürümde demekki eksik ve bazi hatalar oldugu icin yeni bir yazilim cikarirlar.maksat yesilllik olsun diye degildir.hic bir yazilimici bir önceki yazdigini kötüsü ile degiştirmez.yenilenen her yazilimda makina icin daha fazla cekim gücü daha az enerji tüketimi ve ülkelerdeki operatorlerin sistemlerine uyumluluk icin degiştirirler..örnek bazi modellerde kontor sorgulamasi icin yapilan *123# işlemine cevap vermiyordu.bir sonraki sürümde bu giderilmişti..bu ve benzeri konular göz önüne alindiginda versiyon güncellemek düşünmeye bile meydan birakmamali yapmaliyiz.kimisi yeni versiyonda zil sesinin düştügünü yazar karşilaşmişsinizdir.bununda bir sebebi var.zil sesi calarken sitemin yuksek volumde bataryadan cektigi güc zil sesinin yeterli seviyeye cekilmesi ile batarya ömrünün uzatilmasina yönelik bir iyileştirmedir..
saygilar

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
xmurat

16 Ekim 2007; 0:32:26 

@cc_man bu arada diyorsunki yeşillik olmasın diye yeni versiyon çıkmaz.. bu microsoft'ta bayağı bir maydonoz tarlasında yaşıyor.. bırak xp'yi.. vista için uğraşan micorosoft xp için service pack 3 çıkartıyo.. buda beta ama sen anlarsın belki beni

cc_man

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2007; 0:58:18 

xmurat
peki neden cikiyor vista yada xp icin o yazilimlar ? demekki su anda kullanilan sürümde bazi güvenlik aciklari bulunuyorki sp3 cikiyor.bir radyo yazilimsal olarak herhangi bir kötüleştirme olacagini sanmiyorum bence yanliş bir örnek oldu.mesela su aklina geliyormu "bulundugun bölgedeki radyo istasyonu frekansinda degişmeler olabilecegi yada radyo frekanslarinin kapali bulutlu havalarda daha iyi oldugu vb...bence yazilma bu kadar yüklenmemek gerek sonucta tabir ettigim gibi "yesillik olsun diye versiyon cikmaz"
zaten yazilim cikarmaktaki amac yazilimi mükemmele götürmektir bilemiyorum konulara bakiş acimiz farkli olabilir.buna saygi duyarim .ama symbian gelişmekte olan bir yazilim.sp1 makinanin hack edilmesimi yoksa sp2 bir makinanin hack edilmesi kolaydir sence madem konu yazilima döndü?..daha once herhangi bir ip nuamrasindan istedigimiz bir cok pc ye girebiliyorduk simdi bu sp2 ve roter modemler ile daha kisitli makinalara girebiliyoruz..bir 98 makina ise cok nadir onlar zten cerez ..ama yazilim geliştikce farklilastikca sistem gereksinimleri arttikca güvenlikte artiyor .örnek sendeki işlemci ile bendeki işlemci bile farkli yazilimlarimizda ..senin yazilimin benimkinden bile iyi ama sitem gereksinimleri işlemci hizlarida arttirildi..
eski bir versiyona dönmek kanimca sistemin daha stabil calişabilmesi acisindan pek fayda saglamaz..güncellestirme konusundaki 3 kez düsün sözüne istinaden bulari yazma geregi gördüm..

ve ayrica bir kac postunu gördüm bazi sorunlara özelden cevap veriyorsun.sana en son postuna karsilik "bildiklerini bizle yada programlar konusunda seninde faydali olduguna inanadigin programlari paylasmani " önermiştim.bir postunda diger n95 topiginde bir arkadasim map loader ile bir sorusuna sadece "biliyorum" gibi bir cevap vermişsin...senden forumda bilgi ve tecrubelerini bizlerle paylasmani istiyorum.el elden üstündür.ben n95 kullanamdim ama sistem cok farki degil sadece kişisel önerilerimle ..sendende paylasimlarini bekliyorum
saygilar

xmurat

16 Ekim 2007; 1:10:58 

öfff oradan buradan yetişemiyorumki.. o yazılımlar çıkmıyor.. adı üstünde update ( geliştirme ) olarak çıkıyor.. o yazılımlar senin benim gibiler için alın mıncıklayın diye çıkmıyorkı.. ne windows nede symbian için... beta tester deniyor.. niye Türkiyede yok bu beta deneyiciler... biz anlamadığımız için bulaşmuyorlar..

OBOZDEN

16 Ekim 2007; 14:39:20 

Arkadaşlar;

N95'e Windows Live Messenger'ı yükledim ancak mesajı gönderdikten sonra sohbet başlatılamıyor tekrar gönder diyor. Ne yapmam gerekir?

Herkese iyi günler...

NOKIA N95 - BLACKBERRY 8120 PEARL
PLAYSTATION 3 PAL 40 GB - SONY PSP
PSN : OBOZDEN
cc_man

16 Ekim 2007; 16:01:05 

quote:

Orjinalden alıntı: OBOZDEN

Arkadaşlar;

N95'e Windows Live Messenger'ı yükledim ancak mesajı gönderdikten sonra sohbet başlatılamıyor tekrar gönder diyor. Ne yapmam gerekir?

Herkese iyi günler...

programi silip baska bir msn programi yuklemen gerek.o programda bu sorun ciktigindan beri var..karsi taraf sana yazmadan konusma başlamiyor

buradan bir program sec turbo msn genelde tercih ediliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_15533283/tm.htm

OBOZDEN

16 Ekim 2007; 16:42:07 

Yardımın için sağol kardeşim.

NOKIA N95 - BLACKBERRY 8120 PEARL
PLAYSTATION 3 PAL 40 GB - SONY PSP
PSN : OBOZDEN
suleyman88

16 Ekim 2007; 22:35:31 

arkdaşlar bi problemim var önceden kapağı medya tuşları çıkıcak şekilde kaydırıp play e basınca direk şarkıları dinleyebiliyordum şimdi play e basıyorum no song yazıyor şarkılar silinmiş değil telefondan da buluyorum pc suiteden attachments in içinde de görüyorum :( eski haline dönmesi için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman88 -- 16 Ekim 2007; 22:48:48 >

ahmet_d

16 Ekim 2007; 22:48:32 

quote:

Orjinalden alıntı: suleyman88

arkdaşlar bi problemim var önceden kapağı medya tuşları çıkıcak şekilde kaydırıp play e basınca direk şarkıları dinleyebiliyordum şimdi play e basıyorum no song yazıyor şarkılar silinmiş değil telefondan da buluyorum pc suiteden attachments in içinde de görüyorum :( eski haline dönmesi için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden tşkler...

müzik kütüphanesini bi güncellemeyi denermisin

Sen Vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem
suleyman88

16 Ekim 2007; 22:55:37 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Orjinalden alıntı: suleyman88

arkdaşlar bi problemim var önceden kapağı medya tuşları çıkıcak şekilde kaydırıp play e basınca direk şarkıları dinleyebiliyordum şimdi play e basıyorum no song yazıyor şarkılar silinmiş değil telefondan da buluyorum pc suiteden attachments in içinde de görüyorum :( eski haline dönmesi için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden tşkler...

müzik kütüphanesini bi güncellemeyi denermisin

tamam dediğin yaptım oldu :) tşkler yardımın için :)

ToYBaRS

17 Ekim 2007; 0:14:38 

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

nokia bile bir .log veya ne yeni firmware update ettiğini açıklamadı.. bunun faydalarını zararlarını yaşanlar bilir.. forumları okursan bunlar sana yardımcı olacaktır.. update etmeden 2 kere düşün 3.cüde yap bu işlemi.. geri dönüşü olmayan bir işlem...

buradan çıkardığımız mesaj güncelleme yapmayın en iyisi bildiginizdir :) ya bi kaç foruma baktım biri foto kalitesi düştü biri ses düştü biri bişey kötü oldu yazmış ondan tırstım burada bi sorayım dedim teşekkür ederim kardeşler :)

! ! ! NoKiA FoReVeR ! ! !

! ! ! MeRCeDeS ! ! !

tarahumara

Sisteme Gözat