Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18.07 GNCLLNDi!! RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles? SORUNLAR,ÇZMLER,DST

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 18.07 GNCLLNDi!! RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles? SORUNLAR,ÇZMLER,DST Sayfa: <<   < önceki  22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hie

10 Ekim 2007; 0:17:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

@hie niye telefonu alacağın kişi bu işiemleri gerçekleştirdikten sonra sana hediye etmiyor.. garantili diyorsan sorun yok ama yinede alacağın kişi bu işlemleri yaptırıp hediye etse daha iyi olmazmı ?

telefonu verecek olan kişi teyzemin kızının kocası, ve akrabam. telefonu garantiye kendisi verecek ve alacak olan kişi benim, yani ben yanlış cümle kurmuşum aslında. telefonu garantiden geldiğinde alacağım. Benim yapmam gereken birşey kalmayacak, kutusuyla birlikte geliyor hemde yahu şimdiden N95 programlarını download ettim bile

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 10 Ekim 2007; 0:18:40 >

asalet sözde değil özdedir.
xmurat

10 Ekim 2007; 0:21:43 

o zaman sorun yokki.. güle güle kullanman dileğiyle

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
hie

10 Ekim 2007; 0:26:34 

teşekkür ederim xmurat, çok merak ediyorum telefonun içeriğini.

asalet sözde değil özdedir.
xmurat

10 Ekim 2007; 0:29:37 

ince detaylara takılırsan kısa vadede canını sıkan bir telefon. biraz sabredersen mükemmel bir telefon içeriği ise en az 2 3 ay seni oyalar..

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
infernox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 1:57:29 

arkadaşlar n95 için ekran koruma jelatini satılıyor mu? gittigidiyorda bulamadım. Yada ankarada bir yer bilen varmı?

And The Heavens Shall Tremble
xmurat

10 Ekim 2007; 2:02:34 

bende ankaralıyım.. ama ne ankarası ne istanbulu.. o jelatin yok.. olduğunu söyleyende ya fake bulmuştur yada satış mantığı.. 7 aydır arıyorum o salak jelatini bulamadım..

ramaknisnan

10 Ekim 2007; 7:58:13 

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

bende ankaralıyım.. ama ne ankarası ne istanbulu.. o jelatin yok.. olduğunu söyleyende ya fake bulmuştur yada satış mantığı.. 7 aydır arıyorum o salak jelatini bulamadım..

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 13:46:37 

hmm N95 ciler çoaliooo 8GB gelince nolcak bakalım ahval ve şeraitimis...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
badigart37

10 Ekim 2007; 18:17:59 

sl arkadaşlar gerci iftar zamanıda bazı deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum benim n95 sesi sen sürümde az cıkıyordu içine birkaç ses programları yükleyince sesi beya gı bir degişti kulaklık sesindede aynı bunu ben 3250 dede denedim ilk başta sesi az cıkıyordu sonradan aynı müzik programlarını ona yükledim gercekten kulaklık sesinde ciddi bir artış gördüm v 4,14

SONY DSC H50
MHC GNV 111D
SONYERİCSSON K800İ
http://forum.donanimhaber.com/m_23306480/mpage_2/key_/tm.htm
teknoloji aldı başını gidiyor
badigart37

10 Ekim 2007; 18:20:51 

alon mp3 winamp dvx bunları yükledim

SONY DSC H50
MHC GNV 111D
SONYERİCSSON K800İ
http://forum.donanimhaber.com/m_23306480/mpage_2/key_/tm.htm
teknoloji aldı başını gidiyor
Sezgintr

10 Ekim 2007; 23:13:32 

Benim şu cızırtı olayı bugün kendi kendine düzeldi format filan da atmadım ama, şimdide sanki karşımda bi robot varmış gibi ses geliyor.

a.erdogan

11 Ekim 2007; 12:28:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Benim şu cızırtı olayı bugün kendi kendine düzeldi format filan da atmadım ama, şimdide sanki karşımda bi robot varmış gibi ses geliyor.

sezgin kardeş bence o telfonu servise götür şimdi cızırtı sesi gelmez ama dediğin ses kötü geliyo ilerde başka bir sorun filan cıkcak şimdiden götürsen senin yararına olur...

HİÇ BİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEGİLDİR

master88

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 13:39:37 

anlaşıldı burada soruya cevap verilmiyor her neyse iyi forumlar. iyi sohbetler.

REKLAM İZLEYEREK KOLAY PARA KAZAN. Trios Yazılım tarafından patentleşmiş bir projedir. TIKLA!!!
NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
HP HDX 9200 (DRAGON) T9300 Penryn CORE 2 DUO 2.50GHZ 6MB 800MHz,4GB DDR2,500GB HDD,20.1/ 1680 x 1050 / WSXGA,512MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği PUREVİDEO HD Nvidia® GeForce 8800M GTS 256bit DirectX 10, TV Alıcısı DVB-T, VISTA HOME PREMIUM. LOGITECH VX NANO KABLOSUZ LAZER NOTEBOOK MOUSE. SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5" TAŞINABİLİR DİSK. SANDISK CRUZER MICRO 8GB USB.
CREATİVE ZEN AURVANA KULAKLIK. DELL INSPIRON 6000. MİCROLAB 5+1. Sony CyberShot W120.
HP CANAVAR GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!!!
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 15:54:17 

quote:

Orjinalden alıntı: master88

nevigasyon tuşunda soyulma olayı varmı?

hayır yok...

zaten soyulcak 1 durum yok aliminyum kaplı deil...

quote:

anlaşıldı burada soruya cevap verilmiyor her neyse iyi forumlar. iyi sohbetler.

sorunu alıntı olarak yenilesen daha iyi olurdu
hem ayrıca kimse soyulma gibi 1 şikayetten bahsetmemiş

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
karşıyakalııı

11 Ekim 2007; 17:30:50 

bişiler sormak istiorum incelemelerde tv izlenimler war gayet güzel tv izlemek tels