Abi Son Resimde Harbi Acaip Fark War N95 Bu Yaa :D
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
resimler ışığın fazla parlamadığı ortamlarda gayet iyi ama benim n80 dede dikkatimi çeken şey- beyazlarda patlama var,otomatik ayarlarda çekildiğinde oluyor bu, halbuki ters ışıkta lensin kameraya gelen ışığı kısması gerekiyor,bunda başarışız bence.
fazla uzatmadan n95 in foto kalitesinin sonuçta bu kadar özelliği olan bir multimedya harikası bir telefona göre- SÜPER olduğunu söyleyebilirim..
Kardeş ayar mayar çekmişsin ama yani harbi kalite süper.Ben neredeyse hergün flickr a girerim çekilen n95 fotoğraflarına bakarım.Ben bugüne kadar 5mp de bu kadar kaliteli olan fotoğraf görmedim.Özellikle o son bisiklet fotoğrafı çok iyi.Evin içinde çekilen fotoğraflara zaten bittim lafı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 13 Ağustos 2007; 18:06:06 >
Kardeş ayar mayar çekmişsin ama yani harbi kalite süper.Ben neredeyse hergün flickr a girerim çekilen n95 fotoğraflarına bakarım.Ben bugüne kadar 5mp de bu kadar kaliteli olan fotoğraf görmedim.Özellikle o son bisiklet fotoğrafı çok iyi.Evin içinde çekilen fotoğraflara zaten bittim lafı olmaz
valla ben de bu kadar güzel n95 fotosu ilk defa gördüm,hatta reis in ilk fotoları bile bunların yanına yaklaşamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 13 Ağustos 2007; 18:14:06 >
yaw arkadaslar ben de N95 getirtmei dusunuyorm amerikadan ama burda okudugum kadarıyla biraz sorunlu galiba tel. sarj suresi sora tel.in yanındaki ısık sızan acıklık fln bi de firmware de biraz sakat galiba bana yardım edebilir msnz acaba N80 de dusunuyorm ama N95lern hepsinde mi o yandaki acıklık var baska onerilernz olabilir mi acaba?
O Yandaki Açıklık Bi sorun Yaratmıyoki Açıklık Deil Zaten Işık Saçıyor Ben 3-4 Aydır Kullanıyorum Herşeyiyle Süper Telefon Bence Sana Kalmış
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
hayır su fln gidrse o acıklıktan ondan soluorm tel. yalan olmasın sora
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi®
O Yandaki Açıklık Bi sorun Yaratmıyoki Açıklık Deil Zaten Işık Saçıyor Ben 3-4 Aydır Kullanıyorum Herşeyiyle Süper Telefon Bence Sana Kalmış
Arkadaşlar bu gün n95 alacagım allahın izniyle nelere dikkat etmeliyim ve ne renk şuan tutuluyor yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum saygılar sevgiler
öncelikle sürgüye dikkat et kasanın en sağlamını seçmeye çalış cihazın donanımlarını kontrol et yani cihazı aç kullan biras wifi çalışıo mu vs vs kontrol et çizik varmı onada bak genelde herkese bakmaları için aynı telefonu verirler
öncelikle sürgüye dikkat et kasanın en sağlamını seçmeye çalış cihazın donanımlarını kontrol et yani cihazı aç kullan biras wifi çalışıo mu vs vs kontrol et çizik varmı onada bak genelde herkese bakmaları için aynı telefonu verirler
slm beyler allah icin su gps konusunda yardım edin.harita programı yokmu adam akıllı.ben noaki map midir ne zıkkımdır onu yukledım ankaranın sadece ana yolları var hiç adres bulmuyor ve kendi kendine 50 km hızla gidiyormus gibi görunuyor.lutfen yardım.
ahmetacik Sanırım daha ayrıntılı göstermiyor o yüklediğin harita, daha iyisini bulursan banada haber et, çünkü bende bulamadım. Sadece ana yollar var dediğin gibi..
Arkadaşlar belki haberiniz vardır bi site olayım vardı oradan para alacaktım ve üstüne ekleyip n95 almayı düşünüyodum.O olay bugün gerçekleşti.Ve 800 ytl aldım.Şimdi bunun üstüne bi 300 filan koyucam işte 1000 veya 1100 ytl param elimde olacak.Bursadayım ben buralarda soruyorum turkcell bayilerinde filan herkes tutturabildiğini söylüyor 1500,1650 veya 1600.Açıkcası ben bu kadar parayı bayılmak istemiyorum bu insanlara.Kanıma dokunuyo.Şimdi sizler istanbul doğubank piyasasını bilirsiniz oralarda garantili böyle full sorunsuz bi aleti ne kadara bulabilirim.Ve bu bahsettiğim 1100 ytl'yi peşini versem ve geri kalanını taksit yaparlarmı?Ve ne kadara bulabilirim.Bursa ile istanbul doğubank piyasası arasında çok fiyat farkı olurmu?Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Crux2005 buna çok sevindim inşallah alırsın gittigidiyor ve ereyon a bakmanı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Arkadaşlar belki haberiniz vardır bi site olayım vardı oradan para alacaktım ve üstüne ekleyip n95 almayı düşünüyodum.O olay bugün gerçekleşti.Ve 800 ytl aldım.Şimdi bunun üstüne bi 300 filan koyucam işte 1000 veya 1100 ytl param elimde olacak.Bursadayım ben buralarda soruyorum turkcell bayilerinde filan herkes tutturabildiğini söylüyor 1500,1650 veya 1600.Açıkcası ben bu kadar parayı bayılmak istemiyorum bu insanlara.Kanıma dokunuyo.Şimdi sizler istanbul doğubank piyasasını bilirsiniz oralarda garantili böyle full sorunsuz bi aleti ne kadara bulabilirim.Ve bu bahsettiğim 1100 ytl'yi peşini versem ve geri kalanını taksit yaparlarmı?Ve ne kadara bulabilirim.Bursa ile istanbul doğubank piyasası arasında çok fiyat farkı olurmu?Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
dh nin ikinci el bölümüne baktınmı bugun iki tane kvk garantili n95 satılıyordu bence bunlardan birini alabilirsin mantıklısı bence bu sıfır alıp değer kaybedecek bu şekilde alman daha iyi bence
Ya arkadaşlar aslında şöyle hiç kullanılmamış sıfır cihazı ikinci el olarak bulabilsem süper olacak.Fiyatları tam istediğim gibi.Ama işte ne kadar iyi olursa olsun bi güven problemi var.Olmazsa walla kalkar istanbuldan gidip elden alırım.Hemde incelemiş olurum aleti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 14 Ağustos 2007; 21:20:10 >
hocam 2. el bölümüne bak yada üzerine bi 100 koysan noxco 1200 satiyordu onunla konus.
n95 makro çekimlerde gayet başarılı arkadaşlar birde loş ısıkta yada mekan içerisinde ve karanlıkta çekilen fotolardan koyarmısınız... akşam bir kaç tanede ben ekleyeyim
Ya hu helal olsun bu akdar emek vermişsin ama konulardaki verdiğin herşey n73 e göre kıyaslamışsın ve hep yenilen n73 olmuş ayıptrı ya.Bir insanın telfonunun bu akdar karalanması doğru mu sence
ardakaslar oncelikle onceden sorulduysa cok ozur dilerim ..kosovadan katiliyorum , internet hizim baya zayif cafedeyim dolayisiyla tum sayfalara goz atmaya zamanim olmuyor...telefonu yeni aldim.. birkac sorum var ... 1.guncelleme icin ilk sayfada bahsedilmis herseyi uyguladim ama vistadan midir , internetin cok zayif olmasindanmidir bilmiyorum ,guncellestirme programini acinca telefonu bulmuyor oysa nss ve pc suitede telefona bagli oldugunu gosteriyor...veya sizde nasil bulmasi cok mu uzun suruyor? .. 2.telefonu guncellemek sadece onlinemi oluyor,, yani internet baglantisi kesilirse (ki SIK SIK kesiliyor) sorun olurmu..? 3. suanki versiyonum V 10.0.018 cok mu eski sizce guncellestirirsem ne gibi yenilikler olur 4.ve son olarak telefonum ingilizce..ilk sayfada turkcelestirme anlatimi var ..dosyayi indirdim yanliz dosyada gerekli dosyalar , pc suite ve NSS kurulumu anlatilmakta ..yoksa bendemi oyle yarim indi . dosyanin boyutu 366KB..
biraz uzun gibi oldu ...bana yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim...saygilar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 16 Ağustos 2007; 0:41:06 >
N95 1 numara daha iyisi yok Iphone' u da kullanma fırsatım oldu . Iphone 1 se N95 10'dur. Tek rakibi E90 oda büyük ve pahalı. Ama ilk versiyonlarında çok hata var. Son versiyonu v12.0.013 fena olmamis.Hala gps'i az cekiyor ama wifi baya bi duzelmis. Beni en çok ilgilendiren kısmı ise Msnrise'ın son versiyonda gayet güzel bir sekilde calişası. v10 ve v11 de cok fazla problem yaşadım.
Her n95 te yüklü olması gereken bi program mutlaka deneyin.
Bircok ozelligi var birkacini buraya yaziyorum. -resim cekip goruntu resmi olarak atayabiliyrosunuz. -arkadaslarin goruntu resimlerini gorebiliyorsunuz ve bunlari kendi goruntu resminiz olarak atayabiliyorsunuz. -Bir arkadasiniz gorunmez iken (appear offline) sizin kullanici resminizi merak edip tıklar ise size baglanti acar ve boylece onun aslında offline olmadigini anlayabilirsiniz.
-goruntu resmi icin resim cekerken 5. yada 6. seviye ayarla resim cekin.goruntu resmi 96x96 pixel. -kendi cektiginiz bir seyi yollamak istiyorsaniz arkadasinizin ekranindayken 3.seviye cekin cunku 50x50 pixelden fazla gostersenizde orjinal msn istemcisi ekranda gostermez.ama karsi taraftada msnrise var ise istediginiz boyutta resim yollayabilirsiniz. -Goruntu resimleri otomatik kaydolur. Ama hareketli gulen yuz aldiginiz zaman * tuşu ile kaydedebilirsiniz. -dosya transferini iptal ettim .Cunku port problemi oluyordu.Baska bi yontemle tekrar ekleyeceğim. O zaman vidyo cekip yollama ozelligide olacak.
-Mesaj yazma ekranindan donmek icin once yukari basarak mesaj ekranina gecilir. Sonra sağ yada sol yaparak diger arkadaslara yada anaekrana gecilir. -Animasyonlu geçisi güçlü telefonlarda tavsiye ederim.Acmak icin ayarlardan "Yazi tipi" (Font) tan animasyona izin veri secin.
N95 v12.0.013 de gayet basarılı bir sekilde calisiyor. N95 in son versiyonuna update etmenizi tavsiye ederim. Program Nokia'nın s60 serisi telefonlarının coguyla calismasi gerekir.
Msnrise ile ilgili merak ettiginiz bir konu olursa, programa yeni bi ozellik eklenmesini istiyorsanız, kendi telefonunuzla daha uyumlu hale gelmesini istiyorsaniz yada program calismadiysa hangi telefonda hangi asamada sorun oldugunu bana mail atarsanız çok sevinirim. cumhurcev@hotmail.com