Şimdi Ara

adsl şifresini başkasının öğrenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben kotalı adsl kullanıcıyım... benim kullanıcı adımı şifremi birisi öğrense hattıda adsle açık olsa benimki ile girebilirmi kotaları bitirebilmesi imkanı varmı bu çok ilginç olur günlerdir merak ediyorum.....

• slm...
    >şifre doğrudan telefon numarası ile bağlantılı;yane farklı telefon hattından kendi şifrenle giremezsin..sadece kendi şifrenle kendi telefon hattından int. girebilirsin..
  • Bununla ilgili bir konu açılmıştı istersen bir arat.
  • bu dediğin şey tamamen oluyor aynı bende ki gibi şimdi benim int cafem var 256kbs kotasız evimde var 256kbs kotalı evimden download yaparken int cafemdeki kotasız olan kullanıcı adımı şifremi girip download yapıyorum yani diğer bir mantıkla int cafemdeki şifremi ve kullanıcı adımı bilen her hangi adsl ye açık bir hattan çok rahat bağlanabilir dikkat edin hattın sadece adslye açık olması yeter gerisi istersen 512 kbs lik kullanıcı adı bul ve gir modemine bu hızda bağlanabilirsin.
    kotalılara dikkat derim ...!
  • pekiii öle bişi oluyorsa 1024 ile bağlanan adamın şifresi ile girdiğimde o adam hattan düşüyomu ???
  • daha hızlı birinin şifresi ile bağlanmak hızı değiştirmiyor. en azından bende değiştirmedi. arkadaşın 1024/256 bağlantısı var, bende 256/64. onun k.adıyla bağlantı kurdum ama hızda oynama olmadı. sonra da o benimkiyle bağlandı, hızı yine 1024/256 oldu. bölge bölge farkediyor mu bilemem ama istanbul anadolu yakasında bu olayı başaramadık.
  • Şifre ile sadece mailine ulaşabilirler.. Port belli senin Telefon numaranın Portu yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 25 Aralık 2004, 18:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSP şifresini öğrenme yolu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bilmiyorum ama ben bu şekilde bağlanıyorum int cafemdeki kullanıcı adımı ve şifremi evimde kullanıyorum evimdeki kotam bit mesin diye ama hız olayını denemedim onuda en kısa zamanda denicem çünki bir aralar bir proğramla netteki kişinin pc sine ulaşıp onun pwl dosyasını şifresini ve k.adını alıp o bilgilerlle nete bağlanıyordum tabii bu olayı dial up bağlantıda yapıyordum adsl olmadığı zmanlarda malum int. paketine ücret vermemek için ama şimdi bir de bunu adsl de denemek gerek ama sanırım olur mantıken de olması gerek bu mantığı dial-up mantığından üretmedim ama olması gerek neyse esas konuya dönelim bence şifrelerinizi değiştirin ttnetin verdiği orjinal şifreleri yani kullanıcı adınızı ve şifrenizi alan başka bir tel.hattından (tabiiki adsl hattı açık olması gerek ) kotanızı doldurabilir
  • abi bide utanmadan yazmışsın seni ırz düşmanı seni
    biri girip alırsa şifremi senden sorarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 25 Aralık 2004, 18:46:43 >
  • Arkasından bende sorarım.Düşünüyorumda Allah bilir 2 adet 88 küsür ADSL faturasıda bana senin yüzünden geldi
  • ee şimdi bunu bence telekoma iletmek lazım değilmi bence yasal olmayan şekilde ben o faturayı ödemem ve kimsede ödetemez içeri girer yatarım ama ödemem ama bunun için onlardan dünyanın tazminatını alırım daha önce 5 milyar tazminat davası kazzanmış biri olarak
  • @serkantakur kardesim eminmisin sen..o sekilde olsa herkes aynı sekil yapar..zennetmem ama bir fatura gelsin baklaım
  • ya ben anlamıyorum herkes duyrsız ii gün sonra giremezsek görürsünüz
  • valla arkadaşlar bakın bir daha anlatıyorum
    1. 256 kbs + kotalı 02** *** ** ** tel nosuna ait ev
    2. 256 kbs +kotasız 02** *** ** ** telnosuna ait cafe
    ve ben neden evden kotalı hattımdan download yapım cafemdeki kotasız 256kbs varken tabiiki cafemdeki k.adımdan yaparım şimdi yaptığım gibi bu oluyor buna inanın tam tersi olsaydı şimdiye kadar kotam bitmişti
    bu yüzden dikkat edin diyorum şifrelerinize değiştirin verilen işte örn.1234567 veya 02** tel nosu gibi şifrelerinizi hemen değiştirin çünki bu nun başka yollarıda var mesala anlatım size
    şimdi ben netteyim birinin pc si elime geçti ıp felan bu kişinin pc sine bağlandım ve c:/windows dizini içerisinde .pwl uzantılı bir dosya vardır bunu kendi pcme sessiz sedasız kopyalıyorum ve bu dosyayı açmak için bir proğram vardır yani içinde yazılan kullanıcı adı şifre vs. açtığımda pc deki bütün şifreler çıkıyor karşıma ama sadece hani şifre gireriz ya windows sorar şifre kayıtlı kalsın bir daha sormamak için otamatik felan cart curt eğer bu seceneği işaretleyim girmişsseniz her hangi bir e-mail ,site üyeliği,veya network şifreniz falan bunlar hep orda bir dahaki oturum da kayıtlı kalır hatırlanmak için ançcak bu şekilde öğrenilir kayıtlı yapmayın şifrenizi .
    bir diğer konuda ha int şifreniz kayıtlı değil sadece kullanıcı adınız kayıtlı ki zaten bunu windows otmk kaydeder ama nedir olay işte telekomun aptallığı sen adamın adsl başvurusundan sonra adama ya şifre olarak 1234567 veriyorsun veyada alan kodu olmadan tel nosunu veriyorsun neden bu adamın hattını açtıktan sonra şöyle bir sistem (hani biliriz yeni bankamatik kartı aldığımızda atm ye sokar sokmaz zarf daki şifre ve ardından şifre değiştirme mecburen değiştiriyorsun ) yapsalar fena olmazmı
    yaa neyse işin içeriğine girince daha bir çok yol var neyse bunları telekom hallede dursun :)
    hepinize iyi günler arkdşlar

• Arkadaşım örneğin başkasının sınırsız şifresiyle girersen kendi kotandan yersin haberin olsun.
    Aman dikkat!!!!!!
  • O ancak nasıl olur biri senin telefon hattından girerse şifrenle ancak o zaman yani senin hattın kotalıysa başkasının kotasız hattını kullanabilmen için o kişinin telefon hattına girmen gerek.
  • amma muamma oldu bu işte yav biri diyor kendi kotandan gider biri diyor ben başkasının şifresiyle dl yapıyorum kotam dolmuyor.abi telekom bu kadarda kerizse bi daha telekoma
    valla merak ediyorum bir kotasız olarak bu işin sonu nereye varacak
  • her hattın şifresi farklıdır olmaz diyorum...hattından senin şifreni bilen biri senin bilgisayarına falan girer o kadar....
  • artık telekom bizim istediğimiz şifreleri veriyor bu bi açıklama ben en iyisi mail atıyım cevap gelecekmi bakalım
  • slm
    valla arkadaşlar ben bu şekilde bağlanıyorum haberiniz olsun başkası bir başkasının k.adını kullanabilir başkada birşey demiyorum
    herkeze kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.