Pek izleme isteğim yoktu fakat izleyince Juvenin sanşsız bir mağlubiyet aldığını gördüm. 6-7 temiz pozisyon var, 3 top direkten dönüyor. Olur böyle şeyler, Forza Juve! Maç özeti.
Pek izleme isteğim yoktu fakat izleyince Juvenin sanşsız bir mağlubiyet aldığını gördüm. 6-7 temiz pozisyon var, 3 top direkten dönüyor. Olur böyle şeyler, Forza Juve! Maç özeti.
evet izledim de gerçekten şansız bir yenilgi.Alex gene konuşturmuş frikik ustalığını biraz da şansı olsaymış
2-2 bitti, oyuncular çok çalışyor fakat büyük eksiklikler var. Özellikle Cristico ve Totti nasıl eşleşti bilemiyorum, ve ne yazıkki orta sahamız felaket, sıfır. Genede kazanma hırsına sebebiyle büyük tebrikler. FORZA JUVE !!! Bir de Andrade kötü sakatlandı,olcak iş değil..
eğri oturup doğru konuşmak lazım juve savunması sagı solu ortası yolgeçen hanı gibi.Çok sıradan oyuncular var kadroda.bu cristito'ya gelecegin yıldızı diyorlar bu adamda zerre umut görmüyorum.Del piero ise şu sıralar çok şansız günler geçiriyor.Yalnız iyi bişey var inter, milan kötü gidiyor Zirvedeki Roma 10 juve 7 puanda.