Şimdi Ara

GTA+ Abonelerine Müjde: GTA: Liberty City Stories ve Chinatown Wars Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan ve hala da oynana yapımlar arasında yer alan Grand Theft Auto V ve çevrimiçi sürüm GTA Online için yeni içerikler sunulmaya devam ediliyor. Bu doğrultuda GTA Online oyunu için kullanıcılara sunulan GTA+ abonelik servisine üye olanlar iki yeni oyuna ücretsiz kavuşuyor.
     
    GTA+ abonelik servisiyle beraber iki farklı oyun ücretsiz veriliyor
     
     
     
    Abonelere birçok ek içeriğin sunulduğu GTA+ abonelik servisi kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Şimdi ise Rocsktar yeni bir hamleyle Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Grand Theft Auto: Chinatown Wars adlı oyunları bu servise üye olanlara ücretsiz olarak dağıtıyor. İki oyun da karşımıza mobil platformda karşımıza çıkıyor.
     
    Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyununda Doğu Sahiline tekrar geri dönüyoruz. Burada Leone Ailesinin eski akil adamı Toni Cipriani bir çete üyesini öldürdükten sonra uzaklarda saklanarak geçirdiği yıllar bizlere sunuluyor. Bu olayların akabinde ise,Liberty City'e doğru geçiş yapıyoruz.
     
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars oyununda ise babasının öldürülmesinin ardından Huang Lee'ye basit bir görev veriliyor. Bu görev de Liberty City'deki Triad çetelerinin kontrolünü tutmaktan geçiyor. Biz de bu amaçla beraber oyuna adım atıyoruz.








  • LCS oyundan atma problemi giderilmemiş, Chinatown ise kontrolleri zor geldi bana. Kısacası değmez oynamaya. Pc de emülatörlerle oynayın daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne müjde ama

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GTA+ denilen şey, başlı başına saçmalık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçmalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.