Şimdi Ara

tıklama ile para kazanmanın işleyişi - hiç bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu tıklama, e-mail ile para kazanma olaylarını inceledim arkadaşlar
    tıklayarak para kazanmanız çok zormuş, anca
    bir siteden aylık 5-6 dolar kazanmanız için en az 1000 civarı referansınız olması lazım

yani ortalama 50 dolarlık bir kazanç için yaklaşık 10 tane siteye üye olacaksınız, hepsine 1000-2000 civarında isminiz üzerinden üye yaptıracaksınız, ve bu 1000 kişi hergün 2-3 saatini bilgisayar başında tıklama ile felan geçirecek

hadi diyelim siz reklam meklam kandırarak felan buldunuz 1000 kişiyi, o kişiler başlayacaklar tıklamaya ilk gün 2-3 saat tıklama için uğraştılar, 2.günde uğraştılar, sonra bi bakacaklar hesaplarına 0.08$ - 0.1$ gibi bir rakam görecekler, ve bu işleri bırakacaklar, e ne olacak

bende bir kere denemiştim, hotmailden açtım bir hesap, 20-25 sisteme üye oldum, günde en fazla 10-15 mail geliyodu toplamda, buda ne eder 0.01* 15 = günde 0.15 yani ayda 4.5$, ben 5 milyon kazanamak için hergün 2-3 saat boyunca reklamlara tıklayacam ha

peki bu kadar az para veriliyorsa neden millet böyle sayfa açıyor derseniz, size ilginç bir yazıyı anlatayım
    adam girmiş foruma ingilizce tabi, arkadaşlar şu mini fotoğraf makinelerinden alacağım 2 haftaya kadar 5$ bulmam gerekiyor ne yapmam lazım, cevaplarda şöyle burda uğraşma, bu sistemlerle 2 haftada 5 dolar kazanmak çok zor felan filan... adamlarda paramı yoktur nedir, lafa bakın 2 haftaya kadar 5 dolar bulmam lazım

yani bu sistem özellikle amerikalı, şişko bütün gününü bilgisayar başında geçiren tipler için hazırlanıyor
    ve birisi yeni bir site buldumu forumda yayınlıyor ve sistematik birşekilde 100lerce kişi kendisinin bir üstteki kişinin üzerinden üye oluyor (ADAMLARDA PAYLAŞIMDA VAR)

uzun lafın kısası uğraşmayın, ben 10 dakikamı harcayarak bu yazıyı yazdım, ama eminim 10larca kişiyi saatlerini harcamalarından kurtaracağım

• Kesinlikle boş ve faydasız bir uğraş.
    Zaman gibi çok değerli bir hazineyi böyle harcayanlar için oldukça güzel bir açıklama olmuş.
  • vakit nakittir diye boşuna söylememişler. vakit / nakit oranınız çok önemli yani belli bir vaktinizi ne kadar paraya satarsınız? bu çalışmaktan farklı bir durum ayrıca, boş iş yani, çalışırken hiç para kazanmasanız bile sonuçta bir fayda üretiyorsunuzdur burda ise bir hiç.
  • böyle birşey olsa ve gerçekten iyi para verse bizim milletimiz bunun 1 numaralı kullanıcısı ve .okunu çıkarıcısı olurdu...
  • yokya taaa 5 sene evvel yabancı sitelerde vardı hiçbir anlamı yok ve soru işareti çok bir olay...
  • sağolasın
  • Dediklerin çok doğru sağo
  • Teşekkür Ederim aydınlattığın içinn
  • [Deleted by Admins]
  • selam arkadaşlar inanın bende o kadar çok siteye üye oldum güvenilir siteler sözde 2 ay oldu ne para ne pul şuan bıraktım yaramaz
  • bu site harika ya
  • bizi aydınlattıgı için alosgs ye çok teşekkür
  • ben de tam buna bakiyodum,karsima senin aciklaman cikti.tesekkurler.bu siteye bayiliyorum
  • ah be alosgs, ben sana demedim mi bu işler boş, zamanın harcama diye, ben harcadım sen harcama diye. Olsun sonunda kendin gördün Teşekkürler
  • bu sempati de nedir, bu sevgi de nedir, aman allahım! ben de bu siteye bayılıyorum, en çokta gereksiz mesajlar kısmına!
    quote:

Orjinalden alıntı: tasimasu

.....bu siteye bayiliyorum
  • bu konuyla ilgil çok topic var ama bir tek para alan kişi yok(bi kaç istisnalar) demekki bu iş külliyen boş:=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavuraki

bu konuyla ilgil çok topic var ama bir tek para alan kişi yok(bi kaç istisnalar) demekki bu iş külliyen boş:=)

+1
  • Bende üye olmaya çalışıyordum ama beceremiştim
  • Tamamiyle site üzerinden kazanılan haksız kazanç niye mi çünkü internet üzerinde bulunan örümcek adlı parçalar la zaten milyonlarca insanın mailine haksız bir şekilde girerek zaten meşgul olan netimiz biraz da kasıyorlar ve tek istedikleri kendi lerini tatmin ne yöndemi tabii ki internet üzerinden mail toplayarak şirket vb kurumlarla anlaşarak bize mail yoluyla bunları pompalamak tabii bu işin arka planı!!! ön yüzünü bu forumu açan arkadaş anlattı..
  • birde o maillerin ne kadar okunduğu var biliyorsunuz kimse acmıyor ben neden kimsenin okumadığını bile bile para odediklerini (odemiyorlar gerci ya) merak ediyorum. bir ara internette su sekil satışlar gorurdum 30000 adet e-mail adresi sadece 30 $ falan gibi.. Bu kadar maili nereden buluyor lar ne yapıyorlar bilmiyorum ama bu maillerden max 20 30 tanesi hedef kitleye ulasıyor bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.