Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>Sony Vaio FZ-Serisi Paylaşım ve Görüşler Kulübü<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> Cevap: >>>Sony Vaio FZ-Serisi Paylaşım ve Görüşler Kulübü<<< Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
otorunogullari

15 Temmuz 2007; 12:24:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim masaüstü bilg.:
1024 ram
2.2ghz amd sempron
128mb ati 9550 (overclocklu-9600pro ayarında)

bilgisayardan memnunum. bu laptop beni tatmin edermi? ne açıdan ne gibi farklar görürüm. tşk.

not: model olarak "FZ11S" almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorunogullari -- 15 Temmuz 2007; 12:25:05 >

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2007; 15:59:20 

quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

1024 ram
2.2ghz amd sempron

bilgisayardan memnunum. bu laptop beni tatmin edermi? ne açıdan ne gibi farklar görürüm. tşk.

Fazlasıyla tatmin eder hatta hangi oyunu istersen oynayabilirsin(bazı oyunlar low kalitede tabi )

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2007; 16:06:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

Gökhan yorum yaz formu ben mi yönetim cevap ver heyanıma ortak ol yaw söz istanbulda ise sana ugrarım oraya gelcem haftaya senle notebookları tokuştururuz

Ya benim internet gittide (parasını ödemeyi unutmuşum) o yüzden 1 gün foruma katılamadım cevap veremediğim herkezden özür dilerim...Monster[CI] sen neden 4 gün uzaklaştırma aldın ki???

Bu arada üyelikleri yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 15 Temmuz 2007; 16:17:28 >

ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

ooncan

16 Temmuz 2007; 12:07:21 

Merhabalar,

****de FZ11E modeli var. Bütçem yüzünden en uygun bu geldi bana. Bu model hakkında yorumlarınız nedir ? Bu bilgisayarda da yeni seri X-BRITE ekran varmı?

yorumlarınızı bekliyorum,

Özgür
otorunogullari

16 Temmuz 2007; 14:22:50 

şöyle söyleyeyim.. ben bu ekran kartını 2 yıl kadar önce aldım ve o zamanlar örneğin 6600g serisi gayet iyi ekran kartı idi. bu ekran kartını kıyaslarsak nasıldır? piyasadaki masaüstü ekran kartlarından hangisiyle eşdeğerdir? tşk

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

quote:

1024 ram
2.2ghz amd sempron

Fazlasıyla tatmin eder hatta hangi oyunu istersen oynayabilirsin(bazı oyunlar low kalitede tabi )

crower74

16 Temmuz 2007; 14:51:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ooncan

Merhabalar,

****de FZ11E modeli var. Bütçem yüzünden en uygun bu geldi bana. Bu model hakkında yorumlarınız nedir ? Bu bilgisayarda da yeni seri X-BRITE ekran varmı?

Özgür

bahsettiğiniz özel çift lambalı x-brite lcd monitör sadece FZ11-S modelinde var, bir diğer farkı da HDD kapasitesi...
diğer özellikleri aynı

ali25

16 Temmuz 2007; 16:46:46 

f11m de bır sorunum var cozemedım motıon eye dahılı camera bazen calısmıyor (bu uygulama baska bir prog.. tarafından kullanıyor diyor)
sizdede bu sorun varmı acaba

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/211934388.png[/IMG][/URL]

http://img98.imageshack.us/img98/7677/fliegefa5.gif
kvnch05

16 Temmuz 2007; 18:14:47 

Evet o sorun bende de oluyor. Çözümü ise restart atmak. Ama yine aynı şey olabiliyor.

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007; 18:52:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ooncan

Merhabalar,

Özgür

hayır yok...fz11s deki özellikler ile aynı fakat fz11s de x-black lcd ve bravia çift lamba teknolojisi var 160 gb harddisk var ekran kartı 8400m GT 895 mb(128 mb video belleği var)

quote:

şöyle söyleyeyim.. ben bu ekran kartını 2 yıl kadar önce aldım ve o zamanlar örneğin 6600g serisi gayet iyi ekran kartı idi. bu ekran kartını kıyaslarsak nasıldır? piyasadaki masaüstü ekran kartlarından hangisiyle eşdeğerdir? tşk

sorunu fazla anlayamadım...herhalde 8400m GT hangi ekran kartı ile eşdeğer dedin cevabım ise, masaüstünde daha bunun la eşdeğer ekran kartı directx 10 desyekli yok bundan daha yüksek modelli olanlar var onlarda 8600 ve 8800 GTX serisidir...

quote:

Orjinalden alıntı: ali25

f11m de bır sorunum var cozemedım motıon eye dahılı camera bazen calısmıyor (bu uygulama baska bir prog.. tarafından kullanıyor diyor)
sizdede bu sorun varmı acaba

bende FZ11S olduğu için bende böyle bir sorun yok...saygılar...

Monstercı2

16 Temmuz 2007; 20:32:21 

ben monstefcı gözümüz aydın sony vgn-fz180E/B elime geçti yaw kutusundan belli oluyor mavili siyahlı böle bi kutu görmedim şarj oluyo şimdi 6 saat companyofheroes oynadım full ayarlarda tık yok şimdi baya test ediorum ekran kartı 1024 mb ekrana diceklaf yok fan sesi yok duymuyorum sanki çalışmıyor gibi ölü pixel yok çok şükür şanslı bebeyim harddisk ten ses gelmior yanlız fan devreye girdinde 60 dereceye felan çok sessiz bi ortamda kafanı yaklaştırınca duyuluyor şarj müşde bana 1.5 saat dayandı 3dmark felan onları ban bitsin açıklarım

SONY VAİO VGN-180E/B
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007; 20:42:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Monstercı2

ben monstefcı gözümüz aydın sony vgn-fz180E/B elime geçti yaw kutusundan belli oluyor mavili siyahlı böle bi kutu görmedim şarj oluyo şimdi 6 saat companyofheroes oynadım full ayarlarda tık yok şimdi baya test ediorum ekran kartı 1024 mb ekrana diceklaf yok fan sesi yok duymuyorum sanki çalışmıyor gibi ölü pixel yok çok şükür şanslı bebeyim harddisk ten ses gelmior yanlız fan devreye girdinde 60 dereceye felan çok sessiz bi ortamda kafanı yaklaştırınca duyuluyor şarj müşde bana 1.5 saat dayandı 3dmark felan onları ban bitsin açıklarım

hoş geldin kardeş...notebook hayırlı olsun...sen neden uzaklaştırma almıştın???

Monstercı2

16 Temmuz 2007; 21:08:11 

şikayet sanırsam anlamdım gitti gökhan varya 11s le arada milyon fark varya bu ekran kartında bu kadarda performans alınmaz yaw carbon companyde tık yok herşey açık