Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugun SONY VAIO VGN-FZ11E Intel Santa Rosa Mobile 1.8GHz 1024MB 120GB DVD+-RW (Kameralı) laptop aldım 1. xp driver larını nerden bula bilir veya bulan arkadaşlar varmı
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugun SONY VAIO VGN-FZ11E Intel Santa Rosa Mobile 1.8GHz 1024MB 120GB DVD+-RW (Kameralı) laptop aldım 1. xp driver larını nerden bula bilir veya bulan arkadaşlar varmı
2. vista ingilizce bunu nasıl türkce edebiliriz
bendede aynı dert var kardeş yaa vgn-n365e model var ingilizce ve wista 1 gün boyunca aradım ama bulamadım ümidim yok ama varmı arkadaşlar bulabilirmiyim.
ben sony alanları hakikaten anlamıyorum paraları çöplükten mi buluyorlar diye defalarca test yaptırdım. hiçbir fark yokken bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum. şu linke bir göz atın ne demek istediğimi anlayacaksınız http://forum.donanimhaber.com/m_21209843/tm.htm
Merak ettim yeni penryn işlemcili modellere bakayım dedim, ****'e gelmiş birkaç model var. Fiyatları çok uçuk 4000 YTL den başlıyor!.. TR'den alınmaz..
Merak ettim yeni penryn işlemcili modellere bakayım dedim, ****'e gelmiş birkaç model var. Fiyatları çok uçuk 4000 YTL den başlıyor!.. TR'den alınmaz..
Arkadaşlar FZ290 Vaio sahibiyim, recovery başlattım ancak 1-2 saattir işlem devam etmesine rağmen %70 civarında çok uzun sürdir bekliyor 10 dakikada 1 ilerliyor, sebebi hdd'i 2 parçaya bölmem olabilir mi?.. C:/ için 30gb'lık bir alanın yetersiz kalması olabilir mi acaba?.. Recovery sonrası ne kadarlık bir alan doluyor?..
Yardımcı olursanız sevinirim, ona göre baştan tek hdd'e recovery uygulatıcam, ancak normali bu hızsa yüklemenin baştan beklemek te istemiyorum...
selam arkadaşlar bende fz 340 var 3 gb ram olmasına rağmen vistadan dolayı çok yavaş bunun xp driverlarını nereden bulabilirim yada elinde mevcut olan varmı acaba?
Arkadaşlar FZ290 Vaio sahibiyim, recovery başlattım ancak 1-2 saattir işlem devam etmesine rağmen %70 civarında çok uzun sürdir bekliyor 10 dakikada 1 ilerliyor, sebebi hdd'i 2 parçaya bölmem olabilir mi?.. C:/ için 30gb'lık bir alanın yetersiz kalması olabilir mi acaba?.. Recovery sonrası ne kadarlık bir alan doluyor?..
Yardımcı olursanız sevinirim, ona göre baştan tek hdd'e recovery uygulatıcam, ancak normali bu hızsa yüklemenin baştan beklemek te istemiyorum...
benimki tek c olmasına rağmen recovery,vistanın yeniden kurulması,vaio özel yazılımlarının yüklenmesi hepsi içnde 2saat 15 dakika sürüyor.rezalet resmen hamallık..bide üstüne üstlük benimkinin vista dili orjinal türkçe olmasına rağmen önce vista ingilizce ve yabancı isimli kullanıcı adlı bir şekilde başlıyor.1 dakika içinde sanırım recovery dosyalarının içine atılmış türkçe dil paketi ile vista türkçeye geçiyor.belliki bu makinaların gizli recovery bölümüne sonradan dil paketi atılmış. bilgisayar recovery den sonra vista ingilizce ve bilgisayar kullanıcı adı john nergly 11234GF diye başlayıp sonradan türkçeye otomatik geçiyor. toshiba da recovery işlemi toplam 25 dakika....
Gerçekten çok uzun, acaba sıcaktan mı etkilendi vs. diye cam pencere bile açtım, her seferinde bu şekilde sürecekse kendim farklı bir işletim sistemi kurup gereken sürücüleri de kendim yüklemeyi tercih ederim, manuel yükleme bile 1 saati ancak bulur..