kulagimi iyice yaklastirirsam bende ses geliyor daha dogrusu yaklasik 10 yildir kullandiigm lap toplarin hepsinde ama az ama cok ses ve isinma vardi. sony de anormal bisey yok bendeki hp nc8430 a gore hem cok az isiniyor hemde ses olayi minunum seviyede. Normaldir kanimca
quote:
Orjinalden alıntı: me.excalibur
Merhaba arkadaşlar. Benim daha önce bir Hp tecrübem oldu ve birkaç değiştirmeden sonra paramı geri alabildim. Forumun bu bölümünde belki daha önce yazılmıştır bilemiyorum ama yazıldıysa ve ben görmediysem çok özür dilerim. Yakın zamanda bir Fz11m satın aldım. Makinadan memnunum şimdilik. Ancak daha önce Hp den şikayetçi olduğum durum sanıyorum makinada da var.Garip, ince bir tiz ses geliyor, sessiz ortamda fark edilebiliyor bu ses. Ama hp dekine kıyasla şiddetli değil. Acaba bu bir sorun mudur? Bunun kaynağı ne olbilir? ve nasıl giderilir? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden...
soyledigin driver i bulamiyorum nerdeyse soyle ordan upload edeyim birde bu fn tusu dediign klavyedeki fn tusumu ve nerde kullaniyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: hanmanas
arkadaşlar acilll yardııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm fn tuşlarını kullanamıyorum.ayrıca AV MODE tuşunu da. preinstalled utilities ADINDA BİR PAKET VARMIŞ VE BUNUN İÇİNDE EVENT ADINDA BİR SÜRÜCÜ VARMIŞ BEN BULAMADIM.OLANLARDAN RİCAM UPLOAD EDEBİLİRMİSİNİZ yaw arkadaşlar bi el atsanız kaç günden beri yardım alamadık....
bende fz 140e var.kısayol AV MODE tuşu ve klavyedeki fn tuşları çalışmıyor.tabi Türkçe işletim sistemi kurduğum için.kulüp vaio çözüm odasında bu sürücüden bahsettiler ama hiç bir yerde bulamadım.fn tuşları ses açıp kapamada,projeksiyon bağladığımda ekranı perdeye yansıtmak için vs. kullanıyordum. yardımların için teşekkürler cemele kardeş.... saygılar...
Cok acil bir Sony Laptop alacagim 15.4lik min 2Ghz ustu -en iyi performansi verecek duzen- 2Gb Ram olsun hard disk ve diger ayrintilarin onemi yok lutfen moden onerin ...
Cok acil bir Sony Laptop alacagim 15.4lik min 2Ghz ustu -en iyi performansi verecek duzen- 2Gb Ram olsun hard disk ve diger ayrintilarin onemi yok lutfen moden onerin ...
fazla secenegin yok
fz2 serisinden paranın yettigi olcude bir modele bakacaksın
2.2 ghz yani t7500 işlemci ve 2 gb ram li modelleri var.
ayrıca kullanım amacın ne..ona gore model bakılır. oyunlarda performans istiyorsan 8600 ekran kartlı model bak ama sony 15.4 modellrde genelde 8400 gt kullanılır.
fazla secenegin yok
fz2 serisinden paranın yettigi olcude bir modele bakacaksın
2.2 ghz yani t7500 işlemci ve 2 gb ram li modelleri var.
ayrıca kullanım amacın ne..ona gore model bakılır. oyunlarda performans istiyorsan 8600 ekran kartlı model bak ama sony 15.4 modellrde genelde 8400 gt kullanılır.
yeni 21S ve Z modellerinde 8600GS ekran kartı mevcut fakat fiyatlar gereksiz şekilde fazla...