Orjinalden alıntı: nighteen s5800 aldım fakat 5700 resimleri genel olarak daha iyi gibi geliyor bu bence bariz bir durum.Kumlanma ve netlik 5700 daha başarılı gibi.
Aynı kareyi, aynı ayarlarla her iki makineylede çekmeden bence karar vermek yanlış...
Düzeltme: " Yazım Hatası "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymyself -- 23 Temmuz 2008; 14:10:04 >
s5700 daha eski bir makine olduğu için , kullananlarıda genel olarak makineye alışık olduğundan güzel geliyo olabilir belkide. Son gelen s5800 fotoları benim hoşuma gidiyo ama. Kullanımında etkisi olduğunu düşünüyorum.
yaa bırakın artık şu 5700 -5800 muhabbetlerini yaa kıyaslıyonuz birde.. tabikide 5800 gerek makrove süper makro secenekleri olsn gerekse 10x zom ile istediyiniz netlikte ve kalitede ftgrflr cekebilirsiniz. kaldki 5800 gectimiz yılın fujifilm esgerl formlerinde diginasyon mercek capında 1 num. secildi. yaa nbrrrr hehehehe 2x2 nasıl 4 ise. bu tür makine kopmlikasyonlarında da 5800 1 num. o kadara :D:D:D
@ bisikletci güzel bir kare yakalamışsın kutlarım fakat fazla noise var bilgin olsun...
@ slvr1987 eğlenceli bir yorum olmuş ( okuduğumda baya güldüm ) seni de kutlarım. Foruma biraz renk gelmiş
@ @ltuğ öncelikle fotograflarında netlik ve kadraj güzel olmuş, seni de kutlarım. Ayrıca ben kelebek çekemiyorum dedikçe sen daha fazla kelebek fotosu koyar oldun . Başka kareler görmek istiyoruz :p Bir de Auto yazısı yer benim S5800'de kırmızı, bir yanlışlık olmasın
@ bisikletci güzel bir kare yakalamışsın kutlarım fakat fazla noise var bilgin olsun...
@ slvr1987 eğlenceli bir yorum olmuş ( okuduğumda baya güldüm ) seni de kutlarım. Foruma biraz renk gelmiş
@ @ltuğ öncelikle fotograflarında netlik ve kadraj güzel olmuş, seni de kutlarım. Ayrıca ben kelebek çekemiyorum dedikçe sen daha fazla kelebek fotosu koyar oldun . Başka kareler görmek istiyoruz :p Bir de Auto yazısı yer benim S5800'de kırmızı, bir yanlışlık olmasın
kızmayın ama atttım hepsini yutan oldu sanırım hehehehe :D:D:D altuğ ? tek fark, megapiksel dedinya . senin 5700 mü :D kaç piksel senin 5700 :D valla bilmiorum ondan soruyorum. ben kendi makinemi alırken, ayıptır sölemesi sordum her tarafa ve gene ayıptır sölemesi