Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Fujifilm FinePix S5700' i Nasıl Bilirsiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Fujifilm FinePix S5700' i Nasıl Bilirsiniz? Sayfa: <<   < önceki  88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
anlergl

19 Temmuz 2008; 2:53:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Fuzuli1 olmamış maalesef. Ama sakın hayal kırıklığı olmasın, başta hepimiz çektik öyle. :)

anlergl
Fuzuli1

19 Temmuz 2008; 12:36:05 

sağol üstadım hala makineye alışmaya çalışıyorum..ileride inşallah daha iyilerini çekebilirim..:) hep örümceğin suçu melet bir yerinde durmuyo ki hemen kaçıyorrr

P4 3.2 GHZ, ASUS P5Q-C, 256MB MSİ RX1950PRO 256 BİT, 2X1 KİNGSTON DDR2 800,160 GB SAMSUNG SATA HDD, FSP BLUESTORM2 500W, AOPEN H600 B28 PENCERELİ KASA, ASUS DRW-1608P3S, SAMSUNG CDW/DVD SH-M522C
fenerlix07

19 Temmuz 2008; 13:26:54 

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bir adet günbatımı İneboludan

Nasılsınız bakalım makineyle aranız nasıl

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız.
Dost isterseniz bırakın onlar sizi geçsin.
Yer gök inlesin. Bu sesi dinlesin. Hep seninleyiz Türkiye
B Rh(+) 325. Dönem DH Vatan Fedaileri
slvr1987

19 Temmuz 2008; 13:59:54 

bu site , özellikle bu topiç cok karışık :D bende s5800 kullanıcısıyım hehe:D yeni aldım yaa. ama hiç bişe bilmiorum henüz . cok acemiyim hemde cok :D inş. burda cok daha zenginleşir ve gelişir fotografcılık bilgim :D herkeze slm

fenerlix07

19 Temmuz 2008; 14:27:17 

karışık değil aslında zaman geçtikçe alışırsın forum içerisinde zaten bir fotoğraf çekim dersleri adında bölüm var orayı da incelersin.

anlergl

19 Temmuz 2008; 14:44:44 

Fenerlix07 Güzel olmuş, Güneş denizden batıyorsa, bir de bulup varsa tadından yenmiyor :)

Fotokritik yine sinir ediyor beni. Günün fotoğraflarında hiç haketmeyen fotoğraflar giriyor ya. BAkın bu günün fotoğraflarına, link vermek istemiyorum ama o papatya fotosu işte, eminim o fotoğraftan çok daha güzelleri şuan çoğumuzun bilgisayarında/makinasında vardır. Biz yüklemiş olsak en fazla 20 kişi görüntülerdi. Doldum yine Dh sakinleri :)

anlergl
fenerlix07

19 Temmuz 2008; 14:56:01 

Sağolasın

orada birde seni bekliyorum var 2 saat baktım ne var da anasayfaya çıktı göremedim

barty

19 Temmuz 2008; 15:39:05 

onlymyself denicem saol ;)

barty

19 Temmuz 2008; 16:04:27 

fenerlix, çok güzel olmuş son foton ;)

anlergl haklısın ne diyim :) çeken şahız kız da deil ama nasıl bu kadar beğenilmiş muamma :)

@ltuğ

19 Temmuz 2008; 16:18:20 

@ fenerlix güzel bi gün batımı fotosu , güneşin ışıkları ço güzel olmuş , eline sağlık
@ disco_boy ay fotoların güzel

/ Fujifilm s5700 // iPhone 8gb // Creative Ep-630 /
nighteen

19 Temmuz 2008; 17:30:03 

gün batımı ne ile çekildi.Çok iyi resim.Alabilirim fakat s5800 ile 5700 arasında fark var.

@ltuğ

19 Temmuz 2008; 19:56:40 

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

gün batımı ne ile çekildi.Çok iyi resim.Alabilirim fakat s5800 ile 5700 arasında fark var.

Sadece megapixel farkı var .

/ Fujifilm s5700 // iPhone 8gb // Creative Ep-630 /
slvr1987

20 Temmuz 2008; 0:01:28 

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

karışık değil aslında zaman geçtikçe alışırsın forum içerisinde zaten bir fotoğraf çekim dersleri adında bölüm var orayı da incelersin.

tmm iide, ben üye resmimi bile yükliyemedim. bu arada er falan yazıoo. er noluoo anlamadım..yoksa şeymi.yüzbaşı fln yazıo kimisinde de askeri terimler sanırım.. her nese yaa.. durun siz çok güzel resmler cekip bende varım bee dicem :P:P cekilin yoldan gercek profesyonel gelioo inş. öğrenirim yaa herşeyii nese byy ii akşm herkeze

atoxi

20 Temmuz 2008; 0:36:14 

fenerlix07

arkadaşım güzel çalışma olmuş ellerine sağlık..

ben bu topicte bunlardan sıkıldım artık yaa..önceden s5700 bir sürü seyini soruyorlar ve her sayfada açıklanmasına rağmen yeni sayfaya geçtiğinde yeniden soruyorlardı eski arkadaşlar bilir kafayı yiyorduk(şahsen ben)şimdide makinelerin özelliğini öğrettik şimdide s5700 ile s5800 arasındaki ne fark sorusu moda oldu kim yeni giriyorsa topiğe ve bu makineyi almayı düşünüyorsa veya orda burda görüyorsa hemen dh girip soruyor direk arasında ne fark var? bi bakın bakalım yaa arka sayfalara bu adamlar 90 sayfa ne yapmış buralarda diye birak 90 sayfayı birkaç sayfa gerisini okusan zaten sorunun cevabını alacaksın..bir makine alacaklara bence sayfa sayfa yazı okumak zor gelmemeli ben zaman bulamıyoruz muhabbetlerinede katılmıyorum..3-5 sayfa 30 dk gayet okunabılır..yok almayacak ınsanlar laf ıcın soruyorlarsa hiç sormasınlar kardeşim..biraz araştırmacı olun yaa bu aradaki millet bunu anasının karnında öğrenmiyor yaa..yok özel sorular olur sorular ama iki makine arasındaki farkı makine almak isteyen herkes anlayabilir herhalde..bu yazıda bu sayfada kalacak ama gene yazmak istedim birkaç sayfa sonra yine aynı soru kesin gelir ama ben topik hakkımdaki fikrimi söyleyim dedim..ve bu şekilde yazılar yüzünden paylaşımlara yazık oluyor..güzelim footlar böyle anlamsız sorular yüzünden arada kaybolup gidiyor ve yazık oluyor..ayrıca şuda anlaşılmasın bu bir kişiye yönelik yazılmamıştır bu tür yazı yazan herkesi kapsıyor onun için kimse direk üstüne alınmasın..

bir kusurumuz olduysa affola..saygılarımla...

onlymyself

20 Temmuz 2008; 1:22:18