@ maktasur kelebekler güzel eline sağlık , son kelebeğin kanatlar yamuk gibi biraz @ fenerlix teşekkür ederim arkadaşım , o kelebek baya uraştırmıştı beni , Biraz çayırlık alan gez kesin bulursun kelebek , yada çevrende var kamufile oluyolar @ tarcirion teşekkürler dostum @ Murat-T fotonu yeni gördüm bende çok güzel bir manzara eline sağlık
@ maktasur kelebekler güzel eline sağlık , son kelebeğin kanatlar yamuk gibi biraz @ fenerlix teşekkür ederim arkadaşım , o kelebek baya uraştırmıştı beni , Biraz çayırlık alan gez kesin bulursun kelebek , yada çevrende var kamufile oluyolar @ tarcirion teşekkürler dostum @ Murat-T fotonu yeni gördüm bende çok güzel bir manzara eline sağlık
maktastur, ilk dağ manzarasının kadraj biraz sıkıntılı sanki, biraz daha geniş açı olsa iyi olurdu, ama ikinci fotoğraf çok güzel ;) onu bide hdr yapsaydın müthiş olurdu ;) @ltuğ , güzel yakalamşsın kelebeği, biraz zaman olsaydı daha güzel çekeceğine eminim :)
Arkadaşlar bide eklediğimiz resimlerin exif bilgilerini yazarsak daha güzel olmazmı sizce ;)
maktastur, ilk dağ manzarasının kadraj biraz sıkıntılı sanki, biraz daha geniş açı olsa iyi olurdu, ama ikinci fotoğraf çok güzel ;) onu bide hdr yapsaydın müthiş olurdu ;) @ltuğ , güzel yakalamşsın kelebeği, biraz zaman olsaydı daha güzel çekeceğine eminim :)
Arkadaşlar bide eklediğimiz resimlerin exif bilgilerini yazarsak daha güzel olmazmı sizce ;)
s5800 makinenin en büyük soruna bana kalsa geniş açısının diğer makinelere oran daha az olması 38 mm dediğin foto geniş açı ile çekildi ama bu kadar exif bilgileri foto altlarına birazdan gelecek
an itibariyle siparişi verdim teknosadan aldım üstüne verdikleri philipsi arkadaşıma sattım makine bana 460ytlye mal olmuş oldu böylece üstüne 2gb card-2 pil ve şarj makinesi-taşıma çantası-fotoğrafçılık kitabı-foto basım hediye kuponu verdiler fiyat olarak çok cazip geldi bana 2 gün sonra elime gelmiş olacak mağazada teşhir ürününden başkası olmadığından umarım iyi fotolarla burada olacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhderfb -- 22 Haziran 2008; 14:57:28 >
Bende yeni başlayan arkadaşlara manuel ayarlara alışmaları için bir tavsiyede bulunayım; auto modda çektikten sonra fotoğrafı izleme moduna geçin, sağ alt köşedeki tuşa basın orada enstantane falan görünür. Onlara yakın sayılar kullanarak alışabilirsiniz.
an itibariyle siparişi verdim teknosadan aldım üstüne verdikleri philipsi arkadaşıma verdim makine bana 460ytlye mal olmuş oldu böylece üstüne 2gb card-2 pil ve şarj makinesi-taşıma çantası-fotoğrafçılık kitabı-foto basım hediye kuponu verdiler fiyat olarak çok cazip geldi bana 2 gün sonra elime gelmiş olacak mağazada teşhir ürününden başkası olmadığından umarım iyi fotolarla burada olacam
an itibariyle siparişi verdim teknosadan aldım üstüne verdikleri philipsi arkadaşıma sattım makine bana 460ytlye mal olmuş oldu böylece üstüne 2gb card-2 pil ve şarj makinesi-taşıma çantası-fotoğrafçılık kitabı-foto basım hediye kuponu verdiler fiyat olarak çok cazip geldi bana 2 gün sonra elime gelmiş olacak mağazada teşhir ürününden başkası olmadığından umarım iyi fotolarla burada olacam
merhaba arkadaşlar bende bu gün s5800 aldım. türkçe menü vardı değilmi bu makinada. ayrıca hiç birşey bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım olacak. 450 YTL ye 12 taksit ile aldım ayrıca yanında 4 cigabayat ve 8 cigabayat kart hediye aldım. nasıl iyi fiyata almışmıyım. bu arada gelecek makianada sanırım türkçe kullanma klavuzu olmayacak klavuzu nerden bulabiliriz bilen yada yardım edebilecek olan varmı. gece çekimleri çok kötü diyorlardı inş. o kadar kötü değildir. makrosuna bittim ve almaya karar verdim. çok makina araştırdım. S8000fd ye baktım foto kalitesi iyi değil ama geniş açı ve 18 zoom var. sonra S5 ıs ye baktım makinada yok yok sadece geniş açısı eksik kalmış. yalnız foto kalitesi bana göre S5800 den daha kötüydü makrolarına baktım hiç iyi değild