Hocam tşk ederim resim eklediğiniz vede beni bilgilendirdiğiniz için.Ben amatörüm gitmeden bir kaç gün sürekli çalışıp pratik yapıcam :) Bunun dısında resimde hafif gürültü oranı var bu iso 800 olmasındanmı kaynaklanıyor acaba? bunu düşürmenin yolu Yarı Slr makinalarda biraz zor sanırm,tam profesyonel bir fotoğraf makinası şart değil mi ? tekrar çok teşekkür ediyorum resim için
Not: resmin orj boyutlu hali elinizde mevcutmu ? imageshack.us a atma imkanınız varsa atabilirmisiniz ? çok teşekkür ederim.yarın büyük ihtimal siparişini verecegim hepsiburada.com dan.Kac günde gelir acaba en gec perşembe öğlene kadar elimde olmak zorunda fotoğraf makinası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampage4u -- 16 Haziran 2008; 23:03:43 >
gürültü yani noise denen şey 800 isodan kaynaklanıyor evet. ama gece konser fotoğraflarında 400 den altı kurtarmaz. bu durumu aşmak için bi dsrl al derim ben 1600 de çekersin artık :)
gürültü yani noise denen şey 800 isodan kaynaklanıyor evet. ama gece konser fotoğraflarında 400 den altı kurtarmaz. bu durumu aşmak için bi dsrl al derim ben 1600 de çekersin artık :)
merhaba arkadaşlar.ben canon s3 ve fuji s5700 arasında kararsız kaldım.başlıktaki örnek fotoğraflarda farkettiğim s5700de makroların ve ters ışık çekimlerinin gayet güzel olduğu.fakat fotoğraflar çok net değil ve çok fazla kumlanma var gibi.siz hangisini tercih edersiniz?aynı ayardalar mı sizce s3 ve 5700.forumda canon s3 bolumundeki ornek fotoğraflar çok daha net geldi bana.bu yönden s5700 biraz zayıf göründü.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar.ben canon s3 ve fuji s5700 arasında kararsız kaldım.başlıktaki örnek fotoğraflarda farkettiğim s5700de makroların ve ters ışık çekimlerinin gayet güzel olduğu.fakat fotoğraflar çok net değil ve çok fazla kumlanma var gibi.siz hangisini tercih edersiniz?aynı ayardalar mı sizce s3 ve 5700.forumda canon s3 bolumundeki ornek fotoğraflar çok daha net geldi bana.bu yönden s5700 biraz zayıf göründü.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu makinede manuel ayarla çekersen eğer daha keskin sonuçlar alabilirsin.