altug92 gerçekten çok güzel olmuş özellikle kadraj çok hoşuma gitti bence tek kötü şey kuşun altında beyazımsı gibi bi nokta var keşke çerçeve yaparkan onuda aradan çıkarsaydın
arkadaşlar bugün çarşıda gezerken s1000fd diye bir model dikkatimi çekti bence hoş bir makine ayrıca 12x optik zoom sahip beğendim sadece sizlerle paylaşayım dedim gerçi s5700 eline su dökemezde
arkadaşlar merhaba.. bugün bende s5800 alarak aranıza katıldım. aslında sony h50 veya fuji s8000fd istiyordum (is olduğu için bu makinlarda) ancak bütçem el vermedi:) teknosadaki kampanyayı kullnarak edindim s5800 i.ama yarın alacağım makinamı çünkü ellerinde yokmuş getirtecekler. yeni başlayacağım fotoğraf işine. hevesliyim heyecanlıyım kararlıyım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu:P) umarım öğrenir iyi çalışmalarla aranızda yer alırım zamanla . yarın makinayı alıp kurcalayacağım inş.
arkadaşlar merhaba.. bugün bende s5800 alarak aranıza katıldım. aslında sony h50 veya fuji s8000fd istiyordum (is olduğu için bu makinlarda) ancak bütçem el vermedi:) teknosadaki kampanyayı kullnarak edindim s5800 i.ama yarın alacağım makinamı çünkü ellerinde yokmuş getirtecekler. yeni başlayacağım fotoğraf işine. hevesliyim heyecanlıyım kararlıyım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu:P) umarım öğrenir iyi çalışmalarla aranızda yer alırım zamanla . yarın makinayı alıp kurcalayacağım inş.
Hayırlı olsun güzel seçim. Kısa zamanda öğrenirsin gibime geliyo .
vay bee ben niye yeni farkkettim hayret.. niye pek tutulmadı makine anlayamadım görünüşüyle filan s5700 daha güzel çünkü her tarafı siyah sonra 10 mp falan işte ayrıntıya pek girmedimde fiyatıda çok pahalı değil niye tutmadı şaşırdım gerçekten neyse yaw s5700 gibisi yok
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum.ve sonunda alayım artık diyip s5800 aldım bir tane.aldım dediğime bakmayın daha gelmedi..yarın elime ulaşır diye düşünüyorum ama p.tesiyede kalabilir.. sizden ricam s5800 için türkçe kullanım kılavuzu linki.. en azından gelmeden makina hakkında bilgim olsun istiyorum..
buarada hayatım boyunca hiç fotoğraf çekme niyetim yoktu..nerden esti bilmem yani aceminin acemisiyim galiba
sanırsam s5800 ile s5700 kullanma kılavuzu aynıdır bu topiği oku arkadaşım bu topicte hangi sayfada olduğunu bilmiyorum ama bunla ilgili bir paylaşım verilmişti hem hiçbirşey bilmiyorsan bu kılavuzu ararken fotoğrafçılık hakkında bilginde olur onun için bu konuyu okumak sana çok faydalı olacaktır;)ayrıca makinen şimdiden hayırlı olsun...
ben forumun %90 ını okudum zaten hatta aradım ama bulamadım aslında enstantene diyafram iso falan kafam allak bullak oldu benim amacım sadece tuşları falan tanımak..hızlı adaptasyon...