low-rider soru soracaktım ben ama senin resmi görünce sorumu unuttum
arkadaşlar, cevaplar için teşekkürler. size bu konuyla ilgili son bir şey sorucam, s5800 de iso ayarı otomatik olarak yapılıyor diyor lets go digital'da. ben açıkçası sizin yazdıklarınızı okurken iso değerinin önemini az çok kavrayabildim ama merak ettiğim bu değerin otomatik olarak ayarlanması manuel bir makine isteyen benim için bir eksi değermidir? yani bu iso değerinin otomatik olarak ayarlanması konsept çalışmayı falan etkiler mi?
ayrıca tekken5 teşekkürler cevap için. mp3 olayı güzel de onu satmak da bir işkence. yani fotozeynep denilen yer 449 milyona çatır çatır hediyeli satıyor. ama böyle mekan koca izmirde nasıl yok anlamıyorum bir türlü, hayır ytani bir de nakit ödeme yapıcam. yarın ilk iş izmirdeki fufilm digital lisanslı bayiileri talan etmek :o
s5700 alıcam sanırım yahu. yani pozlama değeri tek kafamı kurcalayan, ama s5800 de de aynı değerde, yine 4 saniye sanırım. teşekkürler yardımlraınz için, herkese iyi eğlenceler.
ein-herjer iso ayarlanabiliyor. Auto modda otomatik ayarlanıyor sadece. Fotozeynep çok güvenilir. 2 makina aldım 2si de sorunsuz ulaştı.. hem de çok iyi fiyata
iPod Touch 8 GB,Canon A720ıs,K750i... Ne Garip Duygu Şu Ölmek,Öptüğüm Kızlar Geliyor Aklıma Bir Açıklaması Vardır Elbet Giderken Dar Ağacına... Eski nick:warriour
angergl Güzel bi çalışma olmuş ama pozlamayı biraz daha uzun yapıp diyaframıda açsaydın daha güzel olurmuş gibime gelio. tekken5 Arkadaki ışık patlamasını saymazsa iyi bi çalışma
Bu arada Alanya Belediyesi ve ALFOD ''Tarihi mekanları ile Alanya'' konulu bi yarışma düzenliomuş katılmayı düşünüorum. çekimlere başladım :) Katılıcaam fotoları yarışmadan sonra foruma koyarım :)