Arkadaşlar çok acil digital fotoğraf makinesi almam gerekiyor.Benim aklımda 4 makine var ama karar veremedim yardımcı olursanıuz sevinirim.Şuan askerliğimi yapmaktayım araştırmak için zamanım yok..Benim düşündüklerim:
1)Canon A 650 IS 2)Nikon S51 C 3)Canon IXUS 75 4)Fufifilm F 50fd
Şimdiden yardımlarınınz için çok teşekkür ediyorum...
arkadaşım sen iyi misin yaa?burası s5700 kullanıcılar derneği sen gelmişsin buraya hangisini alayım demişsin onu bunu geçtim düşündüğün makineler arasında s5700 bile yok yani lütfen burdaki topiği kirletme lütfen bu msjıda burdan silersen sevinirim..bilgi almak istiyorsan doğru yerde ara lütfen...
@atoxi,@sonfatih yorumlarınız için teşekkürler ilk defa imza koymayı denedim onu da beceremedim zaten farkındayım imzayı hangi programla koyyorsunuz daha estetik yazılar olmalı kesinlikle
amd athlon x2 5600+ 2.8@3,0 ghz ... asus m2a vm 690g green ... 2*1 OCZ platinium DDR2 800@859 5-5-5-15 ... seagate 250 gb sataII ncq hdd 8 mb cache ... his hd 2600 pro 512 mb pci-e @740-1180 ... lg double layer 20x dvd-rw... cooler master RC-332 elite kasa 350w... philips 19" ws lcd 5ms.
beyler çok güzel kareler forumu sessizce takip ediyorum uzun zamandırne yazıkki bazı şartlardan dolayı makinemi 2 haftadır elime doğru dürüst almadım.zaten evde çekicek şey kalmadı.dışardada birşey yog.motorum yanımda olsa neler ypaıcamda arşivimde bi kaç tane foto var onları koyem bari.yorumlarsanız sevinirimmm..