DİKKAT..! SINIRLI ADSL KULLANICILARI BU SAYFAYI HEMEN KAPATSIN..
Arkadaşlar uyarımıda yaptım, Makineyi aldığım zamandan beridir (2 Hafta oldu alalı) ilk defa sırf resim çekme amaçlı dışarıya çıktım, bugün öğleden sonra çektiğim resimleri (çektiğim sırayla) aşağıya ekledim.. valla resim ekleme sınırı var mı bi bilgimde yok, ama 23 adet resim ekledim, 60 küsür resimden seçtiklerimi buraya aktarıyorum.. (buarada atoxi sana resim sözüm vardı hangisini beğendiysen senin olsun) 1 2 3 4 5 6 7 Buda kim.. 8 9 10 11 12 13 14 15Kesik Minare.. 16Arkadaşlar buda zamanında kullanılan (tam bilmiyorum bi açıklama yok ama tekerlek işte) 17 18 19 20 21 22 23Handrianus Geçidi (bi diğer adıyla Üç Kapılar)
Edit: Resimlere numaralar verdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 30 Nisan 2008; 1:09:20 >
@bymuratcan yazmadan geçemedim, öncelikle tebrikler güzel karelerin için.. açıkçası fujinin makrosunu eskiden beri beğenirim ciddi anlamda rakibi yok denecek kadar azdır bence.. seninkiler de cidden çok başarılı.. bunların yanında özellikle 22. fotoğrafını çok beğendim, biraz daha fazla netlik olsa ve birazz da keskinlik mükemmel bir kare olacakmış.. inşallah profesyonelini aldığın günlerde de mükemmel karelerini izleriz.. başarılarının devamını dilerim.. tebrikler..
fotolarına genel bir yorum yapmak gerekirse çoğunda kadrajda sorun var ve kimisnde aşırı bir sorun var biraz daha dikkat et kadraja daha sonra kimisinde netlik sorunu var..kısacası kompozisyonlar güzel ama teknik hatalar mevcut;)ama sonlara doğru biraz daha işi çözmüşsün dostum bide senin bana resim değil fotoğraf sözün vardı;)resim çekilir fotoğraf çekilir bence dikkat etmeliyiz bu sözümüze ayrıca iyiki 60 fotodan seçipte koymuşsun bide seçmeseydin ne olurdu bilmem ellerine sağlık ama yeni ve daha güzel karelerde görüşmek üzere..(daha seçici olman dileğiyele )
1. foto hakkında bende aynı düşüncedeyim bir kaç tane o fotodan var fakat en ii bu foto çıkmış bundada söylediğin gibi kadraj sorunu var ama çok fazla değil. Ayrıca değerli yorumun içinde teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: atoxi
seeder
lurbağa fotoğrafın ile 3.manzara fotonu beğendim..1.fotoda kadraj sorun manzaralarda tam olmamış gibi;)ama sen yinede yarışmaya katıl arkadaşım yaa nasip dee gir derece alamazsanda üzelme ama önümüzde daha çok yarışmalar var hep daha iyisi yapmak için uğraşmaya devam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 27 Nisan 2008; 7:55:08 >
arkadaşım fotoğrafların çok güzel, ayrıca şunu unutma fotoğrafçı eleştrildikçe daha güzel işler ortaya çıkarır. bu bizzat kendi tecrübelerimle sabittir. seni netfotograf.com 'a da bekleriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 27 Nisan 2008; 11:49:57 >
Arkadaşlar merhaba, Iso'yu otomatikte kullanıyorum ama bazen gren sorunu oluşabiliyor. İso'yu genellikle kaçta kullanıyorsunuz? Tüm fotoğraflarda kullanılabilecek ortak bir değer kaç olabilir? Ayrıca, nitelik ayarını kaçta tutmak mantıklı, '/MF 270 KARELER' de tutuyorum, Fikir verecek var mı?
İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 27 Nisan 2008; 13:14:27 >