Dandun kardeşim bir pazar günümüz var onuda değerlendirelim demi.motosiklet özgürlüktür bence benzin derdi yog viraj derdi yog park derdi yog vergi derdi yog ama kazayıda affetmez yani.her pazar kendimizi şehir dışına aıyoruz 10-12 motosikletle.tabi bilnçli sürücüleriz allaha şükür hiç bir vukuatımız yog.Kasklarımız yere değmesin...
Çok kral olmuş lightbox Beyaz karton almayı unutuyorum ne zamandır
Saol altug92 sana tavsiyem beyaz karton yerine kalın bristol alman çok pahalı bir malzemede değil onun parlak tarafını kutunu yanlarına koyarsan yukarıdan aldığın ışığı yan kenarlar emmez aksine yansıtır.Kutunun krallığı da mesleğimden geliyor olsa gerek(mimarlık 3.sınıfım devamlı maket yaptığım için böyle oluyor sonuçlar malzemeyi iyi tanıyorum.)
Atoxi kardeş senin soruna gelince hangi şehirdesin bilmiyorum ama malum kutu büyük kargo parası ve kargoda gelecek zahiyatı umursamıyorsan tabiki yaparım 10 dakikalık iş benim için önemli değil ama attığım taş ürkküttüğümz kurbağayadeğmeli diye düşünüyorum.Ama yinede istersen tabiki yaparım.
arkadaşım çok saol yaa walla yazdığım yazıyı dikkate alıp cevap bile yazman yetti walla saolasın yapmış kadar oldun bana çok teşekkürler
Murat-T
arkadaşım kelebek ve arı fotosu hoş olmuşta kelebek fotosunda kelebeğin kollarına doğru netlik kaybı olmuş ama 10x zoomla olduğu için normal karşılamak lazım ellerine sağlık birazdanda yorumu sallıyom kritiğe
edirnem_22
2. ve 3. foton hoş olmuş 3.foto tamamda 2.fotoyu nasıl yaptığını çözemedim çiçeğin uç kısmı sb sonra renkli sonra sb sonra renkli...bana anlatabilir misin arkadaşım bu fotoyu nasıl gerçekleştirdiğini???(ben picasa da yapıyorum bu olayı sadece odaksal oluyor istediğim yeri sb istediğim yeri renkli yapamıyorum)
altug92
fotolar için eline sağlık ama kadrajda sorunlar var
Murat-T ilk önce sana sorayım ben makro modu açtıktan sonra zoom yapıyorum örneğin 3-4x zoomda bir sorun yok ama 10x optik zoomda makinede netleme sorunu oluşuyor??ben bunu çözemedimde acaba ben 10x zoom yaptığımda 1cm daha yakın mı oluyor fotoya diye düşünüyorum ama açıkçası pekte çözemedim olayı..ayrıca bende nadirde olsa normal koşullar altında bile makinede netleme sorunu oluyor??sizdede aynı olay gerçekleşiyor mu?
@Edirnem_22 bu arada senin 2. ve 3. fotonda çok güzel
tesekkurler senınde fotolar guzel ancak araba fotsunda solda bı karaltı var benı rahatsız eder gıbı oldu.eline saglık..
quote:
edirnem_22
atoxi 2. ve 3. foton hoş olmuş 3.foto tamamda 2.fotoyu nasıl yaptığını çözemedim çiçeğin uç kısmı sb sonra renkli sonra sb sonra renkli...bana anlatabilir misin arkadaşım bu fotoyu nasıl gerçekleştirdiğini???(ben picasa da yapıyorum bu olayı sadece odaksal oluyor istediğim yeri sb istediğim yeri renkli yapamıyorum)
ben picasada yapmadım (tint) dıye bı program buldum onda yaptım hıc ugrastırmıyo yukluyorsun fotoyu prog.ma kac tane renge ayırmasını ıstıyorsan o kadar renge ayırıyo orda mesela 5e ayır dıyorum ayırıyo sonra ben ıstedıgım katmanı ust uste koyuyorum ve ışliyorum genelde ıkı renk yetıyo her taraf sıyah beyaz oluyo baskın renk tek kalıyo.arkadaslar FOTOBUR.COM DA COOOOKKK GUZEL PROGRAMLAR VAR BI DENEYIN HENMUDE UCRETSIZ ozellıkle fıltre programıcok hosuma gıttı benden tavsiye...
"sonra ben ıstedıgım katmanı ust uste koyuyorum ve ışliyorum genelde"arkadaşım şu cümleni biraz daha açıklayabilir misim?programı indirdim 2 renk dedim istediği yeri renkli diğer kısımları sb yaptı ama ben o renkli yaptığı yerleri nasıl değiştirecem?teşekkürler ama güzel ve farklı program;)
fotoların hepside birbirinden güzel altuğ keşke biraz daha alan derinliği verseydin chevrolet fotosunda.kelebek fotosuda çok güzel olmuş emeklerinze sağlık