hdr çekim yapmak için slr türevi bir makinaya ihtiyacımız yok dimi veya nasıl daha iyi hdr hangi tür makina ile çekilebilir......
AYRIca bu önde ki lens elle ayar falan yapılıyormu yani ön e geri falan......
lens in en son da ki hali varmı resim oalrak???
Fotozeynep den almayı düşünüyorum ups ile nakit 550 ytl 2gb kart canta tripot hediyeli....
bu internetten aldığımızda herhangi bir sorun oldu teknik servisine gidiyoruz dimi fotozeynep ile bir işimiz kalmıyor..
Makina serimi yani açılış kapanış ikinci bir resim çekerken hızlı mı kaç saniyede açılıyor makina....
Güzel kardeş sorun yaşamazsın.Yani en azından ben yaşamadım.Fuji küçükçekmecede sen neredesin bilmiyorum. Ben bir ay önce aldım.Hiçbir teknik bilgim yoktu ama çok araştırdım bu aleti aldım.Ve çooook çekim yapmaya başladım.
Low-Rider selam Cevap geç oldu belki araştırmışsındır belki cevap bulmuşsundur. Üsdatlara ayıp olmasın 1/1000 ensantane 3,5 diafram flaş'la oluyor gibi. Kolay gelsin. Daha yapılacak çooook iş var
quote:
Orjinalden alıntı: Low-Rider
su damlacıkları şeklinde olan fotoğrafı nasıl çekebilirim?
hdr çekim yapmak için slr türevi bir makinaya ihtiyacımız yok dimi veya nasıl daha iyi hdr hangi tür makina ile çekilebilir......
AYRIca bu önde ki lens elle ayar falan yapılıyormu yani ön e geri falan......
lens in en son da ki hali varmı resim oalrak???
Fotozeynep den almayı düşünüyorum ups ile nakit 550 ytl 2gb kart canta tripot hediyeli....
bu internetten aldığımızda herhangi bir sorun oldu teknik servisine gidiyoruz dimi fotozeynep ile bir işimiz kalmıyor..
Makina serimi yani açılış kapanış ikinci bir resim çekerken hızlı mı kaç saniyede açılıyor makina....
Ben de casio z75 makinamı fotozeynepten aldım. hiç sorun yaşamadım. hatta ertesi gün elime geçti. en iyi internet alışverişlerimdendi... s5700'ü pek bilmem, bilenler anlatır... :)
makinada elle zoom yok çünkü lens dışarı çıkıp girmiyo
ayrıca gayet seri bi cihaz...
fotozeynep e gelince ben de oradan aldım ve bi sorun çıkmadı...aletle ilgili bi sorun olursa artık garantiyle muhatab oluyosun...fuji teknik servisi hakkında kötü bişey duymadım henüz...
Low-Rider selam Cevap geç oldu belki araştırmışsındır belki cevap bulmuşsundur. Üsdatlara ayıp olmasın 1/1000 ensantane 3,5 diafram flaş'la oluyor gibi. Kolay gelsin. Daha yapılacak çooook iş var
quote:
Orjinalden alıntı: Low-Rider
su damlacıkları şeklinde olan fotoğrafı nasıl çekebilirim?
Teşekkürler Ferrari,aslında fotoğrafın exif bilgilerinden enstantane diyafram ayarlarına bakıp denedim ama senin ki gibi olmadı :) tekrar tekrar çekmek lazım demek :)
quote:
Orjinalden alıntı: Ferrari-
Herkese merhaba, Filtre kullanan var mı?Kullanan varsa nereden ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.
Pazar günü uv filtre aldım aydınlar foto'dan,no name bir ürün 18-19ytlsatış fiyatı galiba makinayıda ordan aldığım için 15ytl'ye bıraktılar.Fotoğraf kalitesine renklere ne kadar etkisi var bilmiyorum ama objektifin önünde koruma mahiyetinde durduğu için içim çok daha rahat artık.Tavsiye ederim.
Benim makinayı almış amca oğlu cuma yada cumartesi gelicek inş Menude türkçe dil var mı acaba, yurt dışında satılanlarda. sormadım onu ayrıca klavuzda ingilizce oluyo galiba Makina gelsin biriniz bana kullanma klavuzunu fotokopi çekip yollayabilir mi? bedeli neyse yollarım O kadar olacak türkiyedeki satış fiyatı ile orada 2 tane alınıyo 2 katı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smecall -- 15 Ağustos 2007; 9:24:37 >
Benim makinayı almış amca oğlu cuma yada cumartesi gelicek inş Menude türkçe dil var mı acaba, yurt dışında satılanlarda. sormadım onu ayrıca klavuzda ingilizce oluyo galiba Makina gelsin biriniz bana kullanma klavuzunu fotokopi çekip yollayabilir mi? bedeli neyse yollarım O kadar olacak türkiyedeki satış fiyatı ile orada 2 tane alınıyo 2 katı