Arkadaşlar bende mucize aletten iki tane var Birini satmak istiyorum. İçerisinde polarize filitreler olmak üzere 5 filitre ve 1 Gb SD kartıda hediye olarak vereceğim linki ekliyorum.
almak isteyen arkadaşlar benim ile irtibata geçsinler. GG'den daha indirimli olarak 400 YTL ye verebilirim. tuncaykahya@hotmail.com - 05444138225
Merhaba smecall; Evet kullandım.10+2 zoom çok zor oluyor gece.Hele bir de makinanın özelliklerini çözersek daha iyi olacak gibi.Fakat fotoğraflar 7N de çektim.Forma yüklerken bozuluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: smecall
Ferrari, çekimler çok güzel özellikle ay çekimi tripod kullandın mı çekimlerde?
bugün itibariyle bende s5700 sahibi olarak aranıza katıldım
Makinayı sirkeci'den aydınlar foto'dan aldım. 581 ytl,çanta ve 1gb kart veriyor.ben kart yerine 4pil ve 4lü şarj aleti aldım.
Makineyi alır almaz hemen birkaçtane fotoğraf çektim auto mod'da.Makine şimdilik çok güzel geldi bana,yavaş yavaş manuel ayarlarla da haşır neşir olunca daha güzel olucağa benziyor.
makinanın makrosuna hayran kaldım bu arada,çok başarılı
Orjinalden alıntı: Low-Rider
bugün itibariyle bende s5700 sahibi olarak aranıza katıldım
Makinayı sirkeci'den aydınlar foto'dan aldım. 581 ytl,çanta ve 1gb kart veriyor.ben kart yerine 4pil ve 4lü şarj aleti aldım.
Makineyi alır almaz hemen birkaçtane fotoğraf çektim auto mod'da.Makine şimdilik çok güzel geldi bana,yavaş yavaş manuel ayarlarla da haşır neşir olunca daha güzel olucağa benziyor.
makinanın makrosuna hayran kaldım bu arada,çok başarılı