lensin önune elini koy kapkara yap görüntürü cek fotoyu pc de belli olur
ölü pixsel deyildir heralde lens kirlenmişolabilir
Malesef siyahıda var kadkad, hatta renkli olanları bile var (mavi) İnşallah ölü pixel değildir. Objektife bişey yapışmış olabilir(toz falan). Fotokritikte bir fotoğrafta ölü pixele rastladım emin olmak için kullanıcının diğer fotoğraflarınada baktım onlardada aynı yerde var üstelik mavi. İlk fotoğrafta fotoğrafın ortasına gelen tekerin altına doğru bakın( bilgisayara kaydedip bakarsanız daha rahat görürsünüz) 2. fotodada aynı yerde....
Fotoğraflar alıntıdır (ölü pixelin nasıl olduğunu görmeniz için koydum)
Sayfa başı olmuşum yine kahretsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographer86 -- 7 Eylül 2007; 9:26:55 >
fotozeynep daha cazip görünüyor.. fiyat olarakta çok uygun orjinal çanta hediyeli.Ama ben hiç fotozeynepten alışveriş yapmadım yaa nasıl acaba? güvenlimi teslim süreleri falan forumun ilk sayfalarında foto zeyneple ilgili birkaç eleştiri vardı diye hatırlıyorum.... Low Rider vanguard la birlikte çantada geliyo mu?
fotozeynep daha cazip görünüyor.. fiyat olarakta çok uygun orjinal çanta hediyeli.Ama ben hiç fotozeynepten alışveriş yapmadım yaa nasıl acaba? güvenlimi teslim süreleri falan forumun ilk sayfalarında foto zeyneple ilgili birkaç eleştiri vardı diye hatırlıyorum.... Low Rider vanguard la birlikte çantada geliyo mu?
fiyat ve kalite olarak çok güzel bir ürün. Bunu kullanan bir dostum var o önerdi banada. Üstelik çanta hediyeli Fotozeynepe gelince bu topikte oradan alışveriş yapan bir çok kişi var. Hepsiburada kadar güvenli bir site