Şimdi Ara

Saints Row Serisinin Geliştiricisi Volition Kapanıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Saints Row serisinin geliştiricisi Volition stüdyosu 30 yıllık bir çalışmanın ardından kapanacağını duyurdu. Stüdyo bu duyuruyu resmi LinkedIn sayfasında yayınlanan bir mesajda aktardı.
     
    30 yıllık stüdyo kapanıyor 
     
     
     
    Resmi LinkedIn sayfasında yayınlanan bir mesajda tam olarak şu ifadeler yer alıyor: "Geçtiğimiz Haziran ayında [ana şirketimiz] Embracer Group, merkezi güçlendirmek ve oyun endüstrisindeki lider konumunu sürdürmek için yeniden yapılanma programını duyurdu. Bu programın bir parçası olarak stratejik bir şekilde Volition'ı kapatma yönünde zor bir karar alındı." 
     
    Volition ekibi, 30 yıldır dünya çapındaki hayranlar için birinci sınıf eğlence odaklı oyunlar sunmanın gururunu yaşadığını aktardı. Topluluğa duydukları tutkuyla hareket ettiklerini belirten ekip her zaman önceliklerinin oyuncu olduğunu dile getirdi.
     
    Bu kapsamda ekip Embracer tarafını güçlendirmek için geçişe başladı. Bu sürecin kolay olması için ellerinden geleni yaptıkları belirtildi. Diğer taraftan Volition ekibinin birçok serisi bulunuyor. Bu seriler arasında Descent, FreeSpace, Summoner, Red Faction, Saints Row ve Agents of Mayhem yer alıyor.








  • Kapansın iyi oldu. Bundan önceki agents mayhem denen çöple zaten kapanmadıklarına dua etsinler. Sjw karakterleri oyuna doldurmuşlar ana karakter desen evlerden ırak. Güle güle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her ne kadar son Saints Row oyunu berbat olsa da üzücü haber.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.