Şimdi Ara

Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 Gamescom 2023'te Yer Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Beklenen oyunlar arasında yer alan Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve STALKER 2, Gamescom 2023 fuarında yer alacak. Birçok oyunun yer alacağı bu etkinlikte bir süredir sessizliğe bürünen oyunlardan yeni haberler bizlere aktarılacak.
     
    Gamescom 2023 fuarı birçok kişi tarafından bekleniyor
     
     
     
    Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı daha çok mevcut oyunların yeni bakışlarına ve güncellemelerine odaklanacak. Geoff Keighley tarafından sunulacak canlı yayın etkinliğinde yeni projeler de duyurulacak ancak bunlar azınlıkta kalacak.
     
    Birçok oyunun yer alacağı fuarda Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 oyunlarının bir hayli bekleyeni bulunuyor. Pearl Abyss'in CEO'su Jin-Young Heo, Crimson Desert ile ilgili olarak yeni bir oynanış fragmanının yayınlanacağını belirtiyor. Crimson Desert'ı en son 2021'de görmüştük.
     
    Diğer taraftan bir süredir sessizliğe Stalker 2 için sadece yeni bir fragman değil aynı zamanda oynanabilir bir demo sunulacak. Bu demo fuara özel olacak. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyun birçok kişi tarafından bekleniyor.
     
    Son olarak Black Myth: Wukong ise açılış gecesi etkinliğinde yer bulacak. 22 Ağustos tarihinde başlayacak olan açılış gecesinde oyun için yeni bir demonun ve görüntülerin sunulacağı belirtiliyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun dikkatleri üzerine çekiyor. 








  • Şu Pearl Abyss'in 2019'da duyurduğu oyunların hiç birinden ses seda yok. Crimson Desert (Black Desert'in hikâyeli tek kişilik hali), DokeV (Pokemon benzeri), Plan 8 (Division benzeri) oyunları duyurdular ama bana kalırsa Plan 8 iptal edilecek çünkü ondan hiç bir ses seda çıkmadı. En azından DokeV'de oyun içi görüntü bayağı paylaşmışlardı ve bayağı emek vermiş gibi görünüyorlar onu bir şekilde çıkartacaklar gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.