Şimdi Ara

Quantum Error'un PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Series ve PC Sürümü Yolda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici TeamKill Media, korku oyunu Quantum Error'un 3 Kasım'da PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Xbox Series ve PC sürümleri ise şu anda geliştirilme aşamasında. TeamKill ekibi bu sürümler için herhangi bir çıkış tarihi açıklamadı.
     
    Oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor
     
     
     
    Birinci veya üçüncü şahıs kamera bakış açılarıyla beraber oynayabileceğiniz Quantum Error hikaye odaklı nişancı deneyimini sunmayı hedefliyor. Monad adlı tesisi araştırdığınız ve garip olayların döndüğü burada hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyor ve bir itfaiye eri olarak yer alıyorsunuz.
     
    UE5 oyun motoruyla geliştirilen Quantum Error, Global Illumination sistemiyle beraber son derece karanlık bir ortamda bile gerçekçi / ayrıntılı yansımaları ve ilgi çekici aydınlatmaları sunmayı hedefliyor. Ayrıca geliştirici ekibin belirttiğine göre sürükleyici ve gerçekçi ses ortamları oluşturmak için yeni teknolojilerden yararlanılmış.
     
    Diğer taraftan oyunun hikaye fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
    Hikaye fragmanı 
     
     








  • İlgi çekici. Ama bir tek bana mı fragmanda oyunun her yerini göstermişler gibi geldi   Şimdi başka oyun ismi verip benzetme yapmak istemiyorum ama umarım "ne olmayı istediğini" bilen bir oyundur ve arada sıkışmamıştır. İlgi çekici ama "karışık" gibi çünkü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.