Estağfurullah,ben sadece öncülük etmeye çalıştım,konu hepimizin..Tabi bu arada öbür çalışma için daha malzeme dahi almadım fırsat bulamadığımdan.Büyük bir ihtimalle pazar günü halledeceğim herhalde
zuha en sevdiğim mekan... aslında insanın kişiliğini anlatıyor.. bu da başka açı..
ee elektronikçiliğin dogasında var dağınıklık bende tekli koltugu çektim öle kullanıyorum, sandalye tepesinde bitaraflarım agrıyor
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
dikkatimi 2 nokta çekti.. 1.si n-gage, benim zaafım.. ilk çıktığından beri aşırı derecede sahip olmak isteyip de olmadığım tek varlık.. ama artık eskisi kadar çok istemiyorum.. 2.si sadece ısıtma görevi yapan klima görünümlü hafif üfleyici cihazın kumandası(:
dikkatimi 2 nokta çekti.. 1.si n-gage, benim zaafım.. ilk çıktığından beri aşırı derecede sahip olmak isteyip de olmadığım tek varlık.. ama artık eskisi kadar çok istemiyorum.. 2.si sadece ısıtma görevi yapan klima görünümlü hafif üfleyici cihazın kumandası(:
bide o üfleyici cihazı son sıcaklık derecesınde actıgında erimeye başlıyo alalı bir sene oldu alet şekilden şekile giriyor. şimdi bi kutudaki resmine bakıyorum bide şimdiki haline :D bu kışı da atlatırsak başka bişey istemycem :)