Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Cevap: Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ocak 2008; 21:32:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öyle ya herşeyin yedegi var
quote:

Orjinalden alıntı: xPc-KopaTx

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

buda benim ortam
http://img148.imageshack.us/img148/1084/dsc00375sg6.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/1073/dsc00376nc4.jpg

HErsyden ikiser tane var iki mause iki fan kasada sayılır ama 1 tane olarak

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
necoinside

3 Ocak 2008; 21:54:10 

quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

necoinside: dediğin gibi herkezin bi tarzı var ;) teşekkür ederim yorumun için ama senn de odanı görelim

kardeşim bu konuda var benim odam biras daha incelemelisin bulunduğun başlığı(:

Satılık Acer 5101 Dizüstü Bilgisayar
Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Ölüm bizi bulmadan biz yolumuzu bulalım..
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ocak 2008; 22:15:46 

kasanın ışıksız hali

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ermanunal01

3 Ocak 2008; 22:34:30 

valla benim en beğendiğim ortam kendi ortamım...yeşilliklerle iç içeyim

bugger_dh_hwa@hotmail.com

Herhangi birinin benden nefret edebilmesinin tek nedeni,benim gibi olmak istemesidir.Bazıları benden daima nefret edecektir.
ozkosif

3 Ocak 2008; 23:00:39 

sozelsters

Sisteme Gözat

3 Ocak 2008; 23:10:59 

quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

Bir kere masan çok hoşuma gitti,onu belirteyim.Arkadaki kablolar hiç hoş durmamış,aşırı bir dağınıklık havası veriyor.Onları spiral hortum şeklinde bir kablo toplayıcı ile toplayabilrsin,en azından bir tane büyük kablo gibi gözükür.Uydu hoparlörleri masa hizasına alırsan daha iyi bir ses kalitesi elde edersin bence.

FENERBAHÇE SOZELSTERS
ozkosif

3 Ocak 2008; 23:24:59 

Teşekkür ederim
masa tamamen benim projem ve kendi imalatım kablolara gelince en fazla o kadar toplaya bildim

The Jolly Joker

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 0:22:29 

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

necoinside: dediğin gibi herkezin bi tarzı var ;) teşekkür ederim yorumun için ama senn de odanı görelim

kardeşim bu konuda var benim odam biras daha incelemelisin bulunduğun başlığı(:

hımmm gördüm hatırladımmmm senn oda da fena dağınıkmış be kardeşim ben geliiimde bi yeni tasarım yapalım sana

۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/1333FSB)[Zalman] >< OCZ[Platinum] 4*1GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)[MoD]~
~SAMSUNG 500GB(SATA2)[Revoltec HDD Cooler] >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG 22'' T220 >< Logitech X530(5+1)~
===MoD'LaRıM : 1- TIKLA 2- TIKLA
[ 1 -> Deri~Ahşap Klavye MoD (Microsoft 5000) ] & [ 2-> ThermalTake Shark Case MoD ]===
Mr.Stif

4 Ocak 2008; 15:20:15 

evet, bu konuyu okudukdan bi kaç gün sonra odayı modladım yani dün sıra kasayı modlamakda

ESKİ NİCK:expower
_Divine_

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 15:51:44 

leventcepken arkadasim bagger wance efsanesi adli film var mi acaba? will smith oynuyor
saka bir yana gercekten cok hos ve duzenli bir yasam merkezi resmen gule gule oturman dilegiyle...

Sony RX-77 Mini HI-FI Sistem + Creative 4400 4+1 + Sennheiser EH-150 Hi-Fi Stereo Kulaklık + Creative Sound Blaster Live 7.1 24 Bit Ses Kartı +
The Jolly Joker

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 17:11:22 

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

leventcepken arkadasim bagger wance efsanesi adli film var mi acaba? will smith oynuyor
saka bir yana gercekten cok hos ve duzenli bir yasam merkezi resmen gule gule oturman dilegiyle...

teşekkür ederim o yok beee

۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/1333FSB)[Zalman] >< OCZ[Platinum] 4*1GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)[MoD]~
~SAMSUNG 500GB(SATA2)[Revoltec HDD Cooler] >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG 22'' T220 >< Logitech X530(5+1)~
===MoD'LaRıM : 1- TIKLA 2- TIKLA
[ 1 -> Deri~Ahşap Klavye MoD (Microsoft 5000) ] & [ 2-> ThermalTake Shark Case MoD ]===
The Jolly Joker

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 17:25:34 

ülen gaza getirdiniz beni sağa sola saldırıp duruyorum 1-2 değişiklik yaptım kararsız kaldım sizce eski hali dahamı güzeldi ?

MİNİ BAR'A IŞIKK

MASA ÇEVRESİİ

۞