Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hallibo2004
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Cevap: Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mr.Stif

27 Aralık 2007; 11:06:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Bu konu aslında genişletilmeye açık bir mevzu.Odalarımızdaki her türlü ışık sistemini ve ses sistemini,dekorasyonu paylaşabiliriz örneğin.Forumdaki modifikasyonlarda takip ettiğim kadarıyla,bilgisayarların ve bilhassa kasaların gece performanslarını sergilemiş herkes.Gördüğüm birçok kasanın ışık performansı güzel görünürken,gündüz gözüyle baktığınız zaman birçoğu çirkin görünüyor.Ben mod yapmadım,masa ile ilgili düzenlemeler yapmayı düşünüyorum ama güzel yapılmış ve emek verilmiş işleri görmekte bana son derece haz veriyor.Emek veren arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

bende tam masa yı modlucaktımm benden sana destek

bende 2-3 gündür masayı ve odanın diğer gözen çarpan parçlarını modlamayı düşünüyodum benden size destek

ESKİ NİCK:expower
sozelsters

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Aralık 2007; 14:03:40 

quote:

Orjinalden alıntı: expower

quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Bu konu aslında genişletilmeye açık bir mevzu.Odalarımızdaki her türlü ışık sistemini ve ses sistemini,dekorasyonu paylaşabiliriz örneğin.Forumdaki modifikasyonlarda takip ettiğim kadarıyla,bilgisayarların ve bilhassa kasaların gece performanslarını sergilemiş herkes.Gördüğüm birçok kasanın ışık performansı güzel görünürken,gündüz gözüyle baktığınız zaman birçoğu çirkin görünüyor.Ben mod yapmadım,masa ile ilgili düzenlemeler yapmayı düşünüyorum ama güzel yapılmış ve emek verilmiş işleri görmekte bana son derece haz veriyor.Emek veren arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

bende tam masa yı modlucaktımm benden sana destek

bende 2-3 gündür masayı ve odanın diğer gözen çarpan parçlarını modlamayı düşünüyodum benden size destek

Teşekkürler katılımınız ve desteğiniz için,resimlerinizi bir an önce bekliyoruz.

FENERBAHÇE SOZELSTERS
buca_by_ozxcan

27 Aralık 2007; 21:24:19 

[image][/image][img=http://img181.imageshack.us/img181/109/hpim1202jt4.th.jpg]

buda bnm ortam neco abinin anlattıgı kendi neonumuzu yapalım konusundan bnakrak bilgisyar masama yaptım
yanlız bnm yaptıgım mor idi fotoda mavi çıktı flaşsız çektim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_by_ozxcan -- 27 Aralık 2007; 21:25:04 >

...BuCa By ÖzXcAnN...

sozelsters

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Aralık 2007; 22:07:16 

quote:

Orjinalden alıntı: buca_by_ozxcan

[image][/image][img=http://img181.imageshack.us/img181/109/hpim1202jt4.th.jpg]

buda bnm ortam neco abinin anlattıgı kendi neonumuzu yapalım konusundan bnakrak bilgisyar masama yaptım
yanlız bnm yaptıgım mor idi fotoda mavi çıktı flaşsız çektim :D

Arkadaşım,harfleri para ile satmadıklarına göre eksik harflerle yazı yazıp derdimizi anlatmaya çalışmanın hiç gereği yok bence.Lütfen dilimizi güzel ve olması gerektiği gibi kullanalım

FENERBAHÇE SOZELSTERS
WeekendWarrior

27 Aralık 2007; 22:44:42 

buda benim mekan

erdemasik

28 Aralık 2007; 0:14:46 

quote:

Orjinalden alıntı: WeekendWarrior

buda benim mekan

güzel ortam rahatına düşkün oldugun ßelli oluyor...

küllügün arkasındaki alet nedir acıklarmısın ?

ßende odamda cok sigara içiyorum.Dumandan tüm ev halkı rahatsız .. ßu duruma çözüm getireßilcek ßir şeye ßenziyor

..ııllı. lılı llı .ı.ıl.lı ..ıılıı.lıl ıllı...ııllı....ııllı. lılı llı .ı.ıl.lı ..ıılı
WeekendWarrior

28 Aralık 2007; 10:06:51 

kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

AzadArda

28 Aralık 2007; 12:00:10 

quote:

kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

Güzelmiş Seri Üretime Geçsene

'' Uçuşun tadını bir kez aldıktan sonra yürürken bile, daha önce orada olduğunuz ve oraya geri dönmek istediğiniz için gözleriniz daima gökyünüze dönük olacaktır.''
quicksand

28 Aralık 2007; 13:49:44 

güzel bir ürün yapmıssın onu forumda nasıl yapıldıgını anlat sigara içenler faydalansın..Zaten onlar içtikçe biz içmeyenler dumandan daha fazla etkileniyoruz

cs9.kingofcs.com

cs 1.5 serverımız ...
sozelsters

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 17:11:00 

quote:

Önce girişimin için tebrik ederim.Peki işe yarıyormu,yani havadaki o kesif duman görüntüsünü ve kokuyu engelleyebiliyormu,ne derecede faydalı olabiliyor.Açıklarsan sevinirim.

FENERBAHÇE SOZELSTERS
_Divine_

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 18:22:46 

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

güzel bir ürün yapmıssın onu forumda nasıl yapıldıgını anlat sigara içenler faydalansın..Zaten onlar içtikçe biz içmeyenler dumandan daha fazla etkileniyoruz

+1

Sony RX-77 Mini HI-FI Sistem + Creative 4400 4+1 + Sennheiser EH-150 Hi-Fi Stereo Kulaklık + Creative Sound Blaster Live 7.1 24 Bit Ses Kartı +
by kero

28 Aralık 2007; 18:32:21