Şimdi Ara

## Club3D Radeon HD 2400 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Club3D Radeon HD 2400 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu ##


    Club3D'nin bugün haberini yaptığımız Radeon HD 2600 serisi ekran kartlarından sonra firmanın Radeon HD 2400 mıodelleri de gün yüzüne çıktı. Bilindiği gibi Radeon HD 2400 serisi ekran kartları ATi'nin giriş seviyesinde yer alan DirectX 10 temsilcileri olarak konumlanıyorlar.

    Club3D, Radeon HD 2400 serisine yönelik olarak iki farklı model hazırlamış durumda. İşin ilginç yanı en azından şimdilik firma AMD-ATi'nin giriş seviyesinde yer alan en iddialı modeli olan RV610XT gpu'sunu kullanan Radeon HD 2400XT modelini kullanmamış olmaması. Zira firmanın hazırladığı her iki ekran kartı da RV610 Pro temelli yani her iki ekran kartı da Radeon HD 2400 Pro modeli.

    Club3D'nin iki yeni Radeon HD 2400 Pro modelini birbirinden ayıran en önemli farklılık kartlarıj PCB yapılarında karşımıza çıkıyor. Zira kartlardan biri tam boy PCB kullanırken diğeri ise düşük profilli PCB kullanmakta. Ayrıca tam boy PCB kullanan ekran kartı pasif soğutmaya sahip. Kartın gpu hızı 525MHz bellek hızı ise 800MHz. Kart üzerinde 256MB GDDR2 bellek yer almakta ve 64-bit bellek veri yolu ile desteklenmekte.

    Düşük profilli PCB'ye sahip olan kartımız ise aktif soğumaya sahip. Özellikle HTPC'ler için düşünülen kartın saat hızları ve bellek miktarı diğer model ile aynı. Ayrıca her iki ekran kartı da DV-HDMI adaptörü ile Radeon HD 2400 serisinin karakteristik özelliklerinden biri olan ses iletimini gerçekleştirebiliyorlar. Tabii yüksek çözünürlüklü videolar için hazır bulunan UVD teknolojisi de es geçilmemeli.

    Kartların piyasaya çıkış tarihleri ve fiyatları konusunda net bir bilgi bulunmuyor.







  • hala 64 bit kart yapıyolar bu ne iş ya...

    haber için eline sağlık bu arada.
  • öğle bilgisayarı açmak için
  • Bu ekrankartlarını casper alır sistemlerinde kullanır dx10 var der 256mb der 2000 dolara sistem satar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatihogmen

    Bu ekrankartlarını casper alır sistemlerinde kullanır dx10 var der 256mb der 2000 dolara sistem satar

    Milette benim bilgisayarım casper diye övünür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.