Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sahafiec

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 18:09:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

inceleme için teşekkürler, çok güzel olmuş.
bu kasadan bende de var arkadaşlar ve çok memnunum, Mayıs ayından beri kullanıyorum.

eğer ilgilenenler varsa nVidia'nın 8800gt'leri PCI-Ex slotuna rahatlıkla sığıyor.
yer problemi kesinlikle yok.
üstelik içindeki ASUS GPS-400AB PSU (350Watt net) benim sistemi çalıştırıyor hemde Zotac 8800GT ile birlikte.
ben yine de PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum, hem güvenlik hemde gelecek açısından.

ön panele bir fan takılması çok iyi yüksek performansta çalışılması için, tavsiye ederim.

neticede bence fiyat/performans açısından çok başarılı bir ürün.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Aralık 2007; 18:10:47 >
7he mcRp

25 Aralık 2007; 22:31:20 

ya kasanın aynısından bende var ve satışa cıkarmıstım.350w. Sebebi ise Yeni kasa alıp mod yapmak.100$ a 550.w'lık bi kasa buldm.yanı şeffaf.gayet güzel bi kasa.su sogutmalı düsünüyordum.Şimdi bazı arkadaslar buna mod falan yapılır kapagı kes fln demişler kafam karıstı 350w oldugu için psu,gerekli modları yapınca yetmeyebilir diye düsünüyorum.çünkü fan alıcam ısıklı falan.Kısacası 350w mod için az gelir mi yoksa yeni kasayı alıp ona mı mod edeyim.??

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sahafiec

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 8:41:49 

illahi de sistemi modlayıp zorlayacaksan sadece PSU'yu değiştir derim. kasanın kendisi çok iyi ve sağlam.
bence sırf PSU yetmeyebilir diye tüm kasayı değiştirmeye gerek yok.
usb2.0

26 Aralık 2007; 12:35:50 

arkadaşlar bendede bu kasadan var...psu fanı biraz rahatsız ediyor....8cm lik cooler master taktım ama daha yavaş döndüğü için dışarı daha az hava çıkışı var sorun olurmu sizce?

tbc

26 Aralık 2007; 22:05:58 

valla arkadakı 12 cm fan bende de gürültü yapıyordu. soktum yerıne daha sessız 12cm lık fan taktım gayet güzeldi ama anında kasa içi sıcaklığı 3-5 derece arttı. eski fan daha hızlı dönüyor ve iç sıcaklık daha düşüktü. daha sonra gittim kasanın ön tarafına 12 cmlik renkli ledli thermaltake iflash 12 fan aldım 25 ytl ye. http://tienda.agalisa.es/product_info.php?manufacturers_id=60&products_id=9911
arkadaşlar fan ın çalışırken görünümü çok güzel ama çok gürültülü. 1600 devirle dönüyor ve çok gürültülü. tavsiyem gürültü istemiyorsanız sakın yanaşmayın bu fana. ayrıca bu fan biraz kalın geldi kasanın ön tarafına. ön tarafı içerden biraz yontmak zorunda kaldım. dışardan bakınca devamlı değişen ledler güzel bir görünüm veriyor. kasa güzel bence.

ninapersson

5 Mayıs 2008; 10:05:58 

psu yetmez diye düşünen arkadaşlar imzama bakıp bir daha düşünsün bence.bu arada ekran kartına bios modla 1.4v verdim.bu haliyle psu calculatore göre sadece 236v çekiyor. kasa içinin büyüklüğü de 8800 veya 3870 le crossfire veya sli yapacaklar için uygun değil ama tek kullanılacak bütün kartlarda sorunsuz olur.zaten sli veya crossfire sistem için bu psu yetersiz bu kasayı da almak anlamsız.

AMD X2 4000@2.8 MSİ NEO-F V2 SAPPHİRE 256mb HD3850@850-2000 3 X KİNGSTON 667MHZ@900MHZ SAMSUNG 200GB ASUS TA9A1-OCZ 600W
_cinq_

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 20:27:03 

Arkadaşlar bu inceleme sayesinde bende gaza gelip aldım bitane gayet güzel kasa.Kalitesi,görünümü,psu,iç kısım daha ne olsun soğutum güzel. ön tarafa bende 12 cm led li fan alıp taktım, ön tarafa aldığım fan biraz gürültülü ama olsun, bu arada kasa bayağı ağır, aldığım pc ci bile fark etti yan kapağı sökerken dedi bu ne bayağı kaliteli orada müşterilerin yan kapağına baktı kuş gibi uzun lafın kısası asus baya kaliteli ürünler yapıyor,tavsiye ederim

CREATİVE X-Fİ XTREMEMUSİC + LOGİTECH X-540
HexfeT

14 Mayıs 2008; 14:20:55 

Asus PSU da kaliteyi bayaa düşürmüş. Eskiden Enhance üretimi PSU çıkardı bu kasalardan.

Asus P5K-SE, Dual Core E2160 1.80Ghz@3.24Ghz(1.41V), Corsair XMS2 675Mhz@864Mhz 5-5-5-15(2.05V), 250Gb Seagate 7200.10 SataII 16Mb ST3250410AS, Gigabyte 8800GT, Benq DW-1640 DVDRW, Enermax Infiniti 720W, Samsung 226BW 22"(S panel).
wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 0:47:11 

harddisk bölümünü yan konumlandırsalar çok daha fazla satacağını düşünüyorum,niye yapmazlar hala anlamadım gitti

--ernesto--
Uzaklaştırılmış

15 Mayıs 2008; 11:20:59 

pc güzelmiş
cerrah.

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 2:09:02 

arkadaşlar bende de aynı urunden war
sunu belırteyım
12cm lik
2 adet fan taktığınızda
mukemmel verim alıyorsunuz
yalnız bendeki fanlar arkadasın taktıgı gıbı içeriye doğru değil
dışarıya dogru üflüyor.

sonersec

28 Mayıs 2008; 2:30:33 

quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

Asus PSU da kaliteyi bayaa düşürmüş. Eskiden Enhance üretimi PSU çıkardı bu kasalardan.

o psu dan bende var. canavar gibi.

bende 300 watt ama aktif pfc var birde bu psunun içinden çok daha kalabalık içi. bence bu psu boş bir psu.

Murathan...

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 2:51:11 

Bende TA9A1 kullancısıyım. Çok şık ve stabil bir hava sirkülasyonu sağlayan bir kasa.

* " Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. "
* " Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar. "

Mustafa Kemal Atatürk.
foreverkobe
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

28 Mayıs 2008; 7:53:39 

Üst konudaki inceleme de resete basmak oldukça zor gibilerinden bir şeyler yazıyordu,bu konuda bilgisi olan var mı?
kadango

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 8:19:12 

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Üst konudaki inceleme de resete basmak oldukça zor gibilerinden bir şeyler yazıyordu,bu konuda bilgisi olan var mı?

Evet Power tuşunun hemen sağında küçük bir delik,yanında kalem olması şart...

Düzenleme:Bu arada ben kasadan memnunum,bir sorun yok,sadece şu cd-rom'un kapağı takılıyordu çıkarttım şimdi kötü gözüküyor ...Yaylarını da kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadango -- 28 Mayıs 2008; 8:18:46 >

foreverkobe
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

28 Mayıs 2008; 9:44:49 

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Evet Power tuşunun hemen sağında küçük bir delik,yanında kalem olması şart...

Düzenleme:Bu arada ben kasadan memnunum,bir sorun yok,sadece şu cd-rom'un kapağı takılıyordu çıkarttım şimdi kötü gözüküyor ...Yaylarını da kaybettim.

Ben Lian li alacaktım ama bunun fiyatı 40$ daha ucuz reset tuşu küçük olsun farketmez,ben kar yapmaya bakarım.
hasanmerto

17 Haziran 2008; 20:22:30 

Ben de bu kasadan aldım.

Tam eve geldim açtım bi baktım bu ne : Rated 300, peak 350 WAtt diyor, bu power 300 watt..

Sanırım Asus Distr. olan Nizayi SAral abimiz söylemiş tam da üstüne, size yutturmasınlar 300 wattlığı diye...

Yarın vatana gidip geri vereceğim...

Diyeceğim bu ne?

May The Force Be With You
hunter06

17 Haziran 2008; 21:15:08