dogru soru sorarsan belki yararlanirsin.ta-250 bul bir tane psu suna sadece soyle bir bak sonra bu bahsi gecen psu yu gor bakalim benziyor mu diye yoksa alakasi yok mu diye hayal kirikligina ugruyorsun?psu tecrubesi sende gercekten olsa bu lafi etmezdin ama engin'i bilmem yakin arkadasin galiba tanimiyorum.
dogru soru sorarsan belki yararlanirsin.ta-250 bul bir tane psu suna sadece soyle bir bak sonra bu bahsi gecen psu yu gor bakalim benziyor mu diye yoksa alakasi yok mu diye hayal kirikligina ugruyorsun?psu tecrubesi sende gercekten olsa bu lafi etmezdin ama engin'i bilmem yakin arkadasin galiba tanimiyorum.
hakatten cok komiksin sen ya ta-250 bulacam onun psu suna bakacam sonra bununkine bakacam anliyacam ahaha... "psu tecrubeni" yesinler senin. biraz daha bizi aydınlatır mısın lütfen rica ediyoruz kırma bizi
Bildiğim kadarıyla asus kasalarında enermax yapımı psular kullanıyor. PSUnun dış kabloları pek iyi görünmese de içi fena değil-iyi görünüyo. Fanın çıkarılabilir olması, kabloların izolasyonları, kullanılan parçalar, soğutucu alüminyumun kalınlığı ve şekli(seasonic soğutucularına benziyo) iyi görünüyo. Fanı da sessizmiş. Bu paraya daha ne olsun.
Bildiğim kadarıyla asus kasalarında enermax yapımı psular kullanıyor. PSUnun dış kabloları pek iyi görünmese de içi fena değil-iyi görünüyo. Fanın çıkarılabilir olması, kabloların izolasyonları, kullanılan parçalar, soğutucu alüminyumun kalınlığı ve şekli(seasonic soğutucularına benziyo) iyi görünüyo. Fanı da sessizmiş. Bu paraya daha ne olsun.
benimde anlatmaya calıştıgım bu. "psu tecrübeli" arkadaş görüntüsü kötüymüş dio görüntüsü ile yaptıgı iş arasında bi bağ kurmuş nasıl başardıysa. ömer arkadaşımızda cevabı vermiş bende şöyle acıklayayım ki anla sen: yemişim görüntüsünü sana bişey olmasın
Bende bu kasadan aldım fanlar biraz gürültülü ya bu gürültüyü nasıl önleriz okuduğum kadarıyla fanlar sessiz yazmışsınız benim fanlarda bi problem var galiba..
Bide Harddisk çok ısınıyor,powercolor x1950pro ekran kartı almıştım kasaya sığmadı harddiskin yerini değiştirmem gerekti en alttaki slota koydum kablo çok zorladı bende harddiske ait olmayan biyere koydum (sanırım disket için biyer) herneyse bu üç konumdada harddisk çok ısınıyor.. Kapak açıkken ve sistem boştayken 45 altına düşmüyor mesela şu an kapak açık gecenin bi yarısı fazla oda sıcaklığı kalmamış ama hdd 45 derece,kapak kapalıykende diğer aygıtlar biraz ısınıyor bu seferde hdd soğuyor anlayamadım gitti..
Kardeşim için geçen hafta aldım bu kasadan. Bendeki H600 ile karşılaştırmam gerekirse:
1- Daha şık ve sessiz 2- Küçük ve hafif 3- İçi dar ve 1950 büyüklüğünde bir kart taktığınızda karşısındaki hdd yuvasını kullanmak çok zor ama imkansız değil 4- OC yapacaklar PSU değişmeli ve iyi bir soğutma yapmalı.