Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.45 ACP

23 Temmuz 2007; 12:23:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dogru soru sorarsan belki yararlanirsin.ta-250 bul bir tane psu suna sadece soyle bir bak sonra bu bahsi gecen psu yu gor bakalim benziyor mu diye yoksa alakasi yok mu diye hayal kirikligina ugruyorsun?psu tecrubesi sende gercekten olsa bu lafi etmezdin ama engin'i bilmem yakin arkadasin galiba tanimiyorum.

cyrix120
mersan

23 Temmuz 2007; 17:18:32 

Kavga etmeye gerenk yok arkadaşım.
olur böyle şeyler...

BLUE MAnN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 19:07:50 

kasa genel olarak kullanışlı kasadan çok şey beklemeyenler için güzel bir tercih hayırlı olsun...

..: SİSTEMİM :..
..: SIVI SOĞUTMA SİSTEMİM :..

malki35

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 19:30:43 

haka
quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

dogru soru sorarsan belki yararlanirsin.ta-250 bul bir tane psu suna sadece soyle bir bak sonra bu bahsi gecen psu yu gor bakalim benziyor mu diye yoksa alakasi yok mu diye hayal kirikligina ugruyorsun?psu tecrubesi sende gercekten olsa bu lafi etmezdin ama engin'i bilmem yakin arkadasin galiba tanimiyorum.

hakatten cok komiksin sen ya ta-250 bulacam onun psu suna bakacam sonra bununkine bakacam anliyacam ahaha... "psu tecrubeni" yesinler senin. biraz daha bizi aydınlatır mısın lütfen rica ediyoruz kırma bizi

e4300-1.8ghz@3ghz, veritech-1gb800mhz@1ghz(5-5-5-15)

The club of Walkman phones
mustafa_550

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 20:07:24 

kavgaya gerel ypl yaw dövüşmeyin ayırmam bak

Asus TA9A1 Kasa İncelememi Görmek İstiyorsanız Tıklayın

Team Fortress 2 by |DH|Caster TROY|TR|
mustafa_550

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 20:11:28 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_550

kavgaya gerek yok yaw dövüşmeyin ayırmam bak

malki35

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 21:45:29 

ne kavgası amacım bilgi edinmek, tecrübeli arkadaşlardan yararlanmak, böyle büyük üstatlarla yazışma şansı bulmak... ahahaa

ömerr

24 Temmuz 2007; 3:43:48 

Bildiğim kadarıyla asus kasalarında enermax yapımı psular kullanıyor. PSUnun dış kabloları pek iyi görünmese de içi fena değil-iyi görünüyo. Fanın çıkarılabilir olması, kabloların izolasyonları, kullanılan parçalar, soğutucu alüminyumun kalınlığı ve şekli(seasonic soğutucularına benziyo) iyi görünüyo. Fanı da sessizmiş. Bu paraya daha ne olsun.

malki35

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2007; 9:00:04 

quote:

Orjinalden alıntı: ömerr

Bildiğim kadarıyla asus kasalarında enermax yapımı psular kullanıyor. PSUnun dış kabloları pek iyi görünmese de içi fena değil-iyi görünüyo. Fanın çıkarılabilir olması, kabloların izolasyonları, kullanılan parçalar, soğutucu alüminyumun kalınlığı ve şekli(seasonic soğutucularına benziyo) iyi görünüyo. Fanı da sessizmiş. Bu paraya daha ne olsun.

benimde anlatmaya calıştıgım bu. "psu tecrübeli" arkadaş görüntüsü kötüymüş dio görüntüsü ile yaptıgı iş arasında bi bağ kurmuş nasıl başardıysa. ömer arkadaşımızda cevabı vermiş bende şöyle acıklayayım ki anla sen: yemişim görüntüsünü sana bişey olmasın

mayazb

26 Temmuz 2007; 2:50:43 

Bende bu kasadan aldım fanlar biraz gürültülü ya bu gürültüyü nasıl önleriz okuduğum kadarıyla fanlar sessiz yazmışsınız benim fanlarda bi problem var galiba..

Bide Harddisk çok ısınıyor,powercolor x1950pro ekran kartı almıştım kasaya sığmadı harddiskin yerini değiştirmem gerekti en alttaki slota koydum kablo çok zorladı bende harddiske ait olmayan biyere koydum (sanırım disket için biyer) herneyse bu üç konumdada harddisk çok ısınıyor.. Kapak açıkken ve sistem boştayken 45 altına düşmüyor mesela şu an kapak açık gecenin bi yarısı fazla oda sıcaklığı kalmamış ama hdd 45 derece,kapak kapalıykende diğer aygıtlar biraz ısınıyor bu seferde hdd soğuyor anlayamadım gitti..

mustafa_550

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007; 8:43:01 

hdd nin ısısı normal ama öndeki fanın üflediği bir yere sığdırabilirsen 30-35 dereceye kadar düğer

index

26 Temmuz 2007; 9:26:27 

Kardeşim için geçen hafta aldım bu kasadan. Bendeki H600 ile karşılaştırmam gerekirse:

1- Daha şık ve sessiz
2- Küçük ve hafif
3- İçi dar ve 1950 büyüklüğünde bir kart taktığınızda karşısındaki hdd yuvasını kullanmak çok zor ama imkansız değil
4- OC yapacaklar PSU değişmeli ve iyi bir soğutma yapmalı.
mayazb

26 Temmuz 2007; 13:52:01 

Şok şok şok...

Kasayı gigatekten almıştım burayı okuduktan sonra şu ön fana bi bakıyım dedim ne göreyim,önde fan felan yok,ne yapmam lazım şimdi benim

ManitoN

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007; 14:08:01 

quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

Şok şok şok...

Kasayı gigatekten almıştım burayı okuduktan sonra şu ön fana bi bakıyım dedim ne göreyim,önde fan felan yok,ne yapmam lazım şimdi benim

Önde zaten fan yok , fan takılcak boşluk var istiyosan 12 cmlik bi fan takabilirsin oraya .

mayazb

26 Temmuz 2007; 17:09:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

Şok şok şok...

Önde zaten fan yok , fan takılcak boşluk var istiyosan 12 cmlik bi fan takabilirsin oraya .

Anladım,ben fan var sanıyordum,neyse alırız bir fan artık..

inorax

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 14:34:14