4-5 gün oldu kasayı alalı çok güzel ve sağlam bi kasa sizlere resimlerini ve kısa bilgiler vereceğim
Kutusu
,
İçinden Görünüm
Arka Görüntü
Ön Görünüm
Vidasız Montaj Hdd ve Fdd Cd-rom gibi cihazları vida kullanmadan takabiliyorsunuz demiri vida yerine outrtuyorsunuz geyet pratik ve kullanışlı.
Powerin İçi bence poweri kaliteli voltaj dalgalanması olmuyo çıkış değerlerinde bi problem yok
Power Çıkışları 1*sata 4*molex 1*fdd kablosu 20+4 anakart bağlantısı ve 4 anakart bağlantısı çıkışları benim bilgisayar için yeterli
Kolayca Sökülebilen Ön Panel altından tutarak kolayla çıkarılabiliyor öndeki 12cm fan orjinalde yok ben taktım arkadaki 12cm fan var sadece
kasa çok şık duruyo ışığı turuncu ve tuşun etrafında yanıyo şık görünümü var kasa sağlan ve ağır işciliği güzel poweri kaliteli önde 4*usb 1 tane fireware ve ses çıkışları var ses çıkışları var ben konyadan 92 ytl ye aldım gayet güzel yorumlarınız bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_550 -- 7 Temmuz 2007; 20:03:50 >
bu kasa bende de var ama oc yapınca power ı uf oldu içi komur gibi olmustu ama oc yapmassan saglam bi sekildi goturur seni kısa devre korumasıda var kasa sık ve gayet kullanıslı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL ¦ ERROR -- 7 Temmuz 2007; 20:06:05 >
üst düzey bir bilgisayarı kaldırcak bir kasa değil bence , içi çok dar büyük bir ekran kartı için sorun çıkarabilir, ayrıca havalandırmanında pek ii olduğu söylenemez çünkü asus'un ta serisi bir kasasınıda ben kullanıyorum, yan kapak açık değilken ekran kartının ısısı 10derce daha fazla oluyor
Yorumunu Kasa rehberi konu başlığına ekledim ayrıca incelemeni bağlantı olarak verdim. Eline sağlık.
Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürüyor. Bir de EDİT ne demek, PM ne demek???
üst düzey bir bilgisayarı kaldırcak bir kasa değil bence , içi çok dar büyük bir ekran kartı için sorun çıkarabilir, ayrıca havalandırmanında pek ii olduğu söylenemez çünkü asus'un ta serisi bir kasasınıda ben kullanıyorum, yan kapak açık değilken ekran kartının ısısı 10derce daha fazla oluyor
Bu kasa mı dar olan Bu kasayı zamanında ben de kullandım. Yeni modellerinin içi daha da geniş. Su soğutma gibi üst düzey şeyler yapılmayacaksa birçok kullanıcı için ideal bir kasa. Özellikle kalitesi ve uygun sayılabilecek fiyatıyla...
delikler küçük olabilir ama iyi hava akışı var içeri ve dışarı bi problem yok ön taraftan giren hava hdd ve ekran kartına taze hava sağlıyo ayrıca kasa baya uzun rahatlıkla 8800gtx sığabilir bence elime bi geçse hemen denerim ayrıca fatih dostum seninde ellerine sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_550 -- 10 Temmuz 2007; 21:10:03 >
Bu kasa mı dar olan Bu kasayı zamanında ben de kullandım. Yeni modellerinin içi daha da geniş. Su soğutma gibi üst düzey şeyler yapılmayacaksa birçok kullanıcı için ideal bir kasa. Özellikle kalitesi ve uygun sayılabilecek fiyatıyla...
valla dediğim gibi ben kapağı kapayınca her parçanın ısı 5-10derce arası artıyor, bu en çok ekran kartını olumsuz etkiliyor
valla dediğim gibi ben kapağı kapayınca her parçanın ısı 5-10derce arası artıyor, bu en çok ekran kartını olumsuz etkiliyor
Kasanın yan kapağında, tam ekran kartına bakan yerde delikler mevcut. Oraya bir fan takabilirsin. Delikler uyumsuzsa kendin de açabilirsin. O kadar zor bişey değil
ya şey için diyorum bu köprüler cok ısınıyo ya bende öne ya da yana bi fan almayı düşünüyorum acaba hangisine alsam die. anakartının sıcaklıgı ne civarda???
ta5a1 var bende o'da 350watt güç kaynağına sahip. sistemimde işilemci ve ram dahil %43 hızaşırtma var. çift disk, dvd-rw var. gayet iyi memnunum.
valla olabilir ama kendi adıma konuşursam benim sistemimi şu anda 430 watt anca kaldırıyor, overclockun haricinde sırf kasanın üzerinde 7 tane fan, ışık vs.. var, ama ben öyle fazla uğraşmıyorum o/c ile.. bunu kafaya takanlar forumda ikinci elde eski 450-500 wattlık power supllylerini satıyolar 650-700 watt almak için..
Intel Core 2 Duo E7400 - Zalman Cnps7700 120mm Cpu Cooler - Gigabyte EP43-S3L - OCZ Reaper 1066 2x1GB DDR2 Dual Kit - Asus EAH 3650 512MB DDR2 - Samsung 750 GB 7200 32MB SataII - Seagate FreeAgent 750 GB 7200 Usb - Thermaltake V1000a XaserIII SuperTower - Sunbeam Rheobus Extreme Fan Kontrol - Samsung 2233BW DVI 20.000:1 - Tagan Easycon TG 430U15 - Creative SB Digital Music Usb - Pioneer A607R Stereo Amplifier & JBL Control CM62 175watts + JBL Control CM52 100watts Stereo Sound System
Kasanın yan kapağında, tam ekran kartına bakan yerde delikler mevcut. Oraya bir fan takabilirsin. Delikler uyumsuzsa kendin de açabilirsin. O kadar zor bişey değil
zaten şuan ekran kartına 2adet fan üflüyor ama kasanın içi gerçekten ufak, kablo kargaşası engellenemiyor yani sığdıracak yer bulunamıyor, ama fiyatına göre yinede çok ii kasa
ta5a1 var bende o'da 350watt güç kaynağına sahip. sistemimde işilemci ve ram dahil %43 hızaşırtma var. çift disk, dvd-rw var. gayet iyi memnunum.
valla olabilir ama kendi adıma konuşursam benim sistemimi şu anda 430 watt anca kaldırıyor, overclockun haricinde sırf kasanın üzerinde 7 tane fan, ışık vs.. var, ama ben öyle fazla uğraşmıyorum o/c ile.. bunu kafaya takanlar forumda ikinci elde eski 450-500 wattlık power supllylerini satıyolar 650-700 watt almak için..
ha öyle de ozaman bende de bu kasadan var 5 tane fan calışıyo overclock ta yapıyorum hic bi sorun yok hem cok derdi olan gider bi psu alır bu kasa overclock yapmayacaklar için demek cok saçma bilmiosan sallama en azından. alfredo da cevap vermiş ta5a1 de bu kasanın aynısıdır
Arkdaşlar bunun arka tarafındaki paketin içinden çıkan 12 lik egzos fanı çok ses çıkarıyor bunu sessiz bir markayla değiştirebilirmiyim ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superboyonline -- 17 Temmuz 2007; 0:52:33 >
öndeki 12 lik fan resimde görülen yerin arkasına takılıyor bi de lanet olsun bi daha o ön kapagı acarsam nefret ettirdi bu kasa, cd rom için verdikleri kapagı cdrom u taktıktan sonra oturtmak lazım bi kaç defadır cdrom u cıkarmam gerekti tekrar takarken öyle iğrenc bi şey ki neredeyse kaldırıp yere vuracam kasayı o kadar sinir ediyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 18 Temmuz 2007; 21:30:16 >
Arkdaşlar bunun arka tarafındaki paketin içinden çıkan 12 lik egzos fanı çok ses çıkarıyor bunu sessiz bir markayla değiştirebilirmiyim ne önerirsiniz?
inventusta o fan çok gürültülüdür diye bana glacial tech marka fanı beleşe vermişlerdi gayet sessiz
quote:
Orjinalden alıntı: malki35
öndeki 12 lik fan resimde görülen yerin arkasına takılıyor bi de lanet olsun bi daha o ön kapagı acarsam nefret ettirdi bu kasa, cd rom için verdikleri kapagı cdrom u taktıktan sonra oturtmak lazım bi kaç defadır cdrom u cıkarmam gerekti tekrar takarken öyle iğrenc bi şey ki neredeyse kaldırıp yere vuracam kasayı o kadar sinir ediyo
bende hiç sorun olmuyo yav dvd takmak filan alttan çekip bi anda güç uygulayınca açılıyo . zaten cdromu takarken orası vidasız olduğu için o garip alete göre ayarlarsan kendiliğinden ayarlıyo (çok kötü anlattım idare et )
Mustafa açtığın konu başlığını takip ettiğin için tebrik ederim. Bu kasayı satın almak isteyen arkadaşlarımız için güzel bir kaynak oldu.
ön paneli acmada zorluk cekmemin sebebi cıkarılmaması gereken vidalarıda söktüm galiba ondan o benim hatam olabilir.
fatih dostum önemli deyil görevimiz malki35 cd-romu takarken onu çıkarmana gerek yok ben baktım onun çıkması zor ön paneli komple söktükten sonra cd-romu takıp sonra paneli direk takıp geçtim uğraşmaya gerek yok
malki35 cd-romu takarken onu çıkarmana gerek yok ben baktım onun çıkması zor ön paneli komple söktükten sonra cd-romu takıp sonra paneli direk takıp geçtim uğraşmaya gerek yok
dogru o yöntem o küçük zımbırtıyı cıkarıp takmaktan cok daha kısa ve agrısız ama en güzeli hic kullanmamak o paneli ozaman cok cok rahat oluyor cunku vida derdi de yok tak-cıkar benim cdrom beyaz ama olsun. Bu arada benden tavsiye öne 12 lik yan tarafa yani kasanın kapagına 8 lik fan alın. eger yan tarafada 12 lik fan alırsanız bi işe yaramadıgını göreceksiniz. üstelik görüntü olarakta sağlamlık olarakta pek güzel olmuyor.
bende aynı kasadan aldim sistemi toplarken gercekten cok iyi kasa aopen h600 le bunu arasinda kalmistim bunu aldim...pisman degilim ...gercekten cok sık kasa...on tarafada ledli bi fan alcam bende...
Bi arkadaşa sistem topladık hepsiburadadan.TA250 yerine bu incelemeden sonra TA9A1 sipariş ettim.Henüz elime ulaşmadı.Elime ulaşınca bende yorumumu yaparım.Mustafa_550 arkadaşımında eline sağlık.Güzel inceleme olmuş.