Şimdi Ara

Electronic Arts, FIFA 23 ve Star Wars Jedi Survivor ile Kazanç Rekoru Kırıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Electronic Arts mevcut mali yıl için çeşitli açıklamalarda bulundu ve sunduğu raporla beraber ilk çeyrek mali sonuçlarının şimdiye kadarki en yüksek rakamları içerdiğini ifade etti. Şirketin bu ilk çeyrek için net karı, bir önceki mali yılın aynı dönemine göre yüzde 21 artışla 1.578 milyar dolar oldu.
      
    Electronic Arts çeyrek rekoru kırıyor
     
     
     
    Yüzde 21'lik bir artışla beraber 1.578 dolar kazanç elde eden Electronic Arts yükselişini sürdürüyor. Bu kazanç içerisinde dijital veya fiziksel olarak satılan ürünler ve hizmetler yer alıyor. Bunun dışında yalnızca oyun satışları değil lisans ücretleri, ticari ürünler ve oyun içi reklamlar dahil diğer gelirler de bu kazanç içerisinde bulunuyor.
     
    Electronic Arts tarafından açıklanan bilgilere göre rekor kıran dönemin ana sebebi FIFA 23'ün popülerliğinin devam etmesi ve Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkış yapması. Şirketin CEO'su Andrew Wilson bu artış konusunda "FIFA Ultimate Team, on milyonlarca hayranla etkileşime geçti ve günlük ortalama kullanıcı sayısı yüzde 15 oranında artış gösterdi. FIFA Mobile, yalnızca bu çeyrekte 65 milyondan fazla yeni oyuncuyu kendine çekti. FIFA Online ise aylık, haftalık ve günlük ortalama kullanıcı sayısında çift haneli bir büyüme gösterdi” ifadelerini kullandı.
     
    Bu büyümeyle beraber Electronic Arts yeni oyunları, hizmetleri ve daha fazlasını kullanıcılara sunmaya devam edecek.








  • büyüdükçe kalite düşüyor
  • zıkkım olsun adam gibi fifa oyunu oynayamıyoruz yıllardır

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Constellation Crusader

    zıkkım olsun adam gibi fifa oyunu oynayamıyoruz yıllardır


    millet önlerine yeni kadrolar ile ısıtılıp sunulan fifa'ya her yıl yeni oyun parası verip FUT'da lootbox'lara kredi kartlarını fırlatmaya devam ettikçe müstahak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.